senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 günlük bu gün sandalyeye der sandalye dedim :S durumum vahim. ama ilk kitabı bitirdik bu gün. geriye kaldı 3 kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 öyle deme kertenkeleyi bir vuruşta öldürmek 100 iki vuruşta öldürmek 50 sevap puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 öyle deme. kertenkele gördüğünde kapıyı açıp allahın adıyla çık diyecen. kertenkele allah demezse vurcan beline beline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 nerden aklıma geldiyse aklıma şu Kantinden kız kaldırma denemeleri başlığı geldi.. aradım buldum ve güldüm.. siz de gülün efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tercih yaptım günlük, kısacası. gG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ps i love you izliyorum dakika bir gol bir sayılır ciğerim patlayacak of. böhüea günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pogodi said: öyle deme kertenkeleyi bir vuruşta öldürmek 100 iki vuruşta öldürmek 50 sevap puanı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kertenkeleyi yolda görsem ay ne şirin diye peşinden koşarım belki ama uyurken yüzümde gözümde gezmesini istemem. tiksinç. günlük uyandım, baktım yok msnde. uyumaya devam edicem çizgifilm izleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 günlük tembellik yapmak istiyorum yavrım ben ya. öyle böyle tembellik değil hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ofs. geç kaldım işte işe bi buçuk saat kadar. günlerdir uykusuz kalmanın sonucu bu heralde. neyse ki çok kızmadılar. bahanem de süperdi. kardeşim bana kızıp saatin alarmını kapamış sdflksdfjlksdf. yalan tabi lan. boğazım çok acımaya başladı. antibiyotiği tam anlamıyla düzgün kullanmadım ya. ilk iki gün kullandım sonra işte bi gün gündüz kullanmadım. bi gün akşam kullanmadım falan. saçma sapan bişey oldu. öksürük şurubumu içmiyorum, öksürüğüm iyiye gitmiyo. geçsin istiyorum birden bire. 3 hafta hasta mı dolaşır bi insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 günlük işim başımdan aşkın. patide ne pok yiyorum ben ya çalışsana olm alalaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 günlük herşey hazır. kıyafetler yaka kartları promosyon malzemeleri. organizasyonlara startı veriyoruz teytey ^_^ 13 eleman pazartesi yola çıkıyo. keşke bende onlarla gidebilsem sıkıldım ofisten. veeeeeee hafta sonu cumartesi pazar cok iyi dinlenmem lazım. bugün sevdiğimi de görcem çok özledim. en büyük doping o olcak galiba bana. pazartesine bomba gibi gelmem lazım işe çok yorulcam çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Komşufırın rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 have your say.. kabul ediyorum, eğitim düzeyimiz -ülke olarak- yüksek değil ve bir türk'ün yazıdan ve kitaptan, sarımsaktan ve haçtan kaçan vampir kadar kortuğunu da kabul ediyorum. internet sağolsun dünyanın her tarafından gazeteleri günlük olarak okuyorum. dikkatimi hep şu have your say kısımları çekiyor. yahu bizde bu kadar mı aptalca yorumlar olur, bu kadar mı kısa tutulur yazılanlar, bu kadar mı düşüncesizce basılır tuşlara.. CAPS LOCK AÇIK YAZANLARA DİYECEK HİÇBİR LAFIM YOK ZATEN! bakınız mesela.. http://w9.gazetevatan.com/Kurana_el_basip_yemin_ettiler/251685/1/Gundem http://haber.gazetevatan.com/Turk_ajan_yakayi_ele_verdi/251656/1/Gundem özellikle şu yorum muhteşem. 2 de "çogüzel" almış hem de.. said: BÖYLE ŞAÇMA BİŞEY OLAMAZ. BİKERE O TÜRK AJANI OLSA YAKALANMA ŞANSI YOK. BİDE YUNANLILAR YAKALIYACAK BÖYLE BİŞEY OLMASI MÜMKÜN DEĞİL. neden ki? görünmezlerle mi istihbarat topluyoruz? diğer yandan mesela bi avustralya gazetesi, verdiğim linkteki haber de öyle çok önemli bi mesele değil.. http://www.news.com.au/heraldsun/comments/0,22023,25861083-661,00.html ya da şuradan bi bakın işte yorumların geneline. http://www.news.com.au/heraldsun/readers/comments/ adamlar uzun uzun yazmışlar, caps lock yok, adam gibi görüş bildirmişler.. aradaki fark şudur; diğer ülkelerde genel olarak yapılan bilgisiz beyinlerin cümle pörtletmesi değil, bilgiye haiz bireylerin fikir beyan etmesidir. koskoca türkiye'de bu kadar fikirsiz fikret/fikriyenin bulunması gerçekten üzüyor beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ÇOK GÜZEL YEMEK YEDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 akşam rakı kavun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 günlük... bazen param olsa da gidip dağın tepesine yerleşeyim diyorum. Tek başıma böyle. Bide kangal alırım yanıma. Hiçte inmeyeyim diyorum. Soğudun resmen insanlardan ya. Heidi'deki Büyükbaba gibi olmak istiyorum böyle. of ki ne of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 günlük deniz dalgalı ve soğuk çok sıkıldım üniversite açılsın istiyorum artık. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi.. abi... abi............. demin telefon caldi berlinden ariyolar, bi sirketten. annemi sordu, yok o siz bana söyleyin iletirim falan dedim. sonra nasil oldugunu anlamadigim bi sekilde, 15 dakka muhabbet ettik. kendisi odtüyü bitirmis, 2 senedir almanyadaymis. neyse konustuk, konu türk tatlilarina bile gitti. iste derken kendisi iste oldugu icin kapatmak durumundaydi, cok tatli bi sohbet oldu görüsmek üzere, bi daha görüsebilcek miyiz bilmiyorum ama, yazik olur görüsemezsek gibi bisi söyledi. ve ben de o an msniniz varsa görüsürüz dedim AHAHAHAHAHAHAH. hayatimda yapmam böyle bisi. hi ben öyle demeden önce facebookunuz var mi diye sordu. yok ben sevmiyorum dedim. birbirimize siz diye hitap ederken birden ''nilcim'' dedi adam bana sdfdf. cok sasirdim daha önce basima hic böyle bisey gelmemisti dedigim zaman, sabahin 9undan beri isteyim biriyle konusmam lazim=P dedi sdfsdkf. cok sasirdim be. bi de bi ara elim ayagima dolandi konusamadim, adam arada espriler patlatiyo. gülüyorum falan. cok ilgincti cooooook. hayir, sabahtan beri oturup dert yanarken böyle birseyle karsilastigima sasirdim. alamanci komünüükasyonu budur iste arkadaslar. eklicek beni aksam. merak ediyorum baya. allam, anin heycaniyla ne cok typolar yapmisim allah belami vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AHAHAHAHAHAH SEN DE SONUNDA KENDİNE Bİ ABİ BULDUN GALİBA BENİM GİBİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sus lan. belki de isletilmisimdir -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 neyine heyecan yaptın lan ilk defa mı telefonda biriyle konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu farkliydi angut herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok uykum var. hiç bişey yapmaya gücüm yok. bütün haftasonu sakin sakin yatıp dinlenicem. havuza inerim dicem ama yağışlı olcakmış neys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar