_TaYFo_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 [img=http://img217.imageshack.us/img217/579/8451580.jpg] Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bir siteye su götüren su dağıtıcısının asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığı tespit edildi. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, ilçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı. Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10'ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı N.K.'nın yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü. Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini, ikisinde de asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi. ÇEŞMEDEN İÇİYORDUM Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinelrinden inşaat teknikeri T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. su dağıtıcısından şikayetçi oldu. İşten çıkarılan N.K. çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan 'bazı nedenlerle' su alınmaması gerektiği uyarıları asıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 YA NEDEN BURSA OF. bu arada nasıl fantazi yapıyor tam olarak, iki çeşit olabilir neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 XXXL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 patinin açılmasını apartta mı bekledin şu topacı açmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 damacanaya tecavuz seridi cekmek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Haberin başlığında da damanaca yazıyor. Double fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Absolut said: XXXL Ben de buna takıldım ya, koskoca damacana lan, çocuk bileği falan sığar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Sen düşün işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 abi anca girer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hatta girmez abii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kutsal damacana hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Çay bardağını falan duydukta, damacana... Helal sana N.K. Niye yine Bursa ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dolduroymuymuş bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Perfectionist said: Çay bardağını falan duydukta, damacana... Helal sana N.K. Niye yine Bursa ama? şimdi bursada parmakla sayılan bi muhabbet var. bur-sa-lı-yız diye yuvarlak bişi çıkıyo sonra bildinmi ? bütün kızlarda erkekleri öyle sanıyo. sonra kızlar erkeklere yanaşmayınca erkeklerde damacanalarla yetiniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 HAHASJKFLASFJKŞLASDK sabah uykulu uykulu açtım stajda bilgisayarı, haberlere girdim falan, bi baktım bu haber. Uykum açıldı lan aksfhkasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Beyhan mı acaba ? Yahu git duvara tırman sürtün yastık falan. Niye damacana ya Görüntüleri istiyoruz.Sorularımız cevapsız kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 allahim pipi veriyon bari takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eksideki yorumlardan biri: damacana aktif rolde mi pasif rolde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kermit said: Perfectionist said: Çay bardağını falan duydukta, damacana... Helal sana N.K. Niye yine Bursa ama? şimdi bursada parmakla sayılan bi muhabbet var. bur-sa-lı-yız diye yuvarlak bişi çıkıyo sonra bildinmi ? bütün kızlarda erkekleri öyle sanıyo. sonra kızlar erkeklere yanaşmayınca erkeklerde damacanalarla yetiniyo. Oysa çok delikanlı adamlardır Bursa gençleri. Yanlış lanse edildiğini düşünüyorum. Yalnız kaç yıl yaşadım Bursa'da böyle açıklama duymadım. :D Kızlar gelmiyor diye damacanaya sarılmak iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Perfectionist said: kermit said: Perfectionist said: Çay bardağını falan duydukta, damacana... Helal sana N.K. Niye yine Bursa ama? şimdi bursada parmakla sayılan bi muhabbet var. bur-sa-lı-yız diye yuvarlak bişi çıkıyo sonra bildinmi ? bütün kızlarda erkekleri öyle sanıyo. sonra kızlar erkeklere yanaşmayınca erkeklerde damacanalarla yetiniyo. Oysa çok delikanlı adamlardır Bursa gençleri. Yanlış lanse edildiğini düşünüyorum. Yalnız kaç yıl yaşadım Bursa'da böyle açıklama duymadım. :D Kızlar gelmiyor diye damacanaya sarılmak iyiymiş. Beyhanı tanısan böyle demezdin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Beyhan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Reksa nickli kullanıcı yani galiba patide nicki reksaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dartanian said: Reksa nickli kullanıcı yani galiba patide nicki reksaydı :D Olay nedir bilmiyorum ki? Taze sayılırım ben patide. Yol gösterin, anlatın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dartanian bir paticik kullanıcısının kişisel bilgilerini (adı ve cinsel tercihi) alenen ve isteği dışında yazdığı için banlanmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar