Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hatun değilim heveslenmeyin ehe Biber gazını ne yapacağıma gelince; geçen bi dilenci/gaspçı tipli adam geldi başımıza caddebostanda kız arkadaşımla otururken. Adam para falan istiyo, tipinden belli pislik. Ben adamı tersledin rahatsız ediyosun bak git falan bağırdım ettim vesaire. Sonra düşündüm. Ulan hadi tamam, wing tsun yapıyorum ben bayadır, o herifin bütün kemiklerini ağzına tıkarım buraya kadar güzel. Ama adam bi bıçak çekse bi anda soksa bitarafıma napıcam diye düşündüm sonra. Wing tsun falan hikaye olur o vakit. İşte o yüzden gençler, biber gazı bize lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 biber gazını bırak cop iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: alicaksaniz acilip kapanan coardan aklin Bende bunlardan bi tane var, baş ucumda duruyo, ev zemin katta, nolur nolmaz hırsız mırsız ihtimaline karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yalniz acik havada sikilan biber gazinin sikani da paketleme ihtimali yuksek. sikip kacicam derken sikip hastanelik olma ihtimali de var. dikkat etmek lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bu biber gazı baya tehlikeli birşey. Böyle rahat rahat satılıyor da kullanman gerekirse dikkatli ol. Kısa mesafeden yüze geldiğinde çok ciddi yanık yapıyor, acillik yaparsın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Rakursi said: HUlan hadi tamam, wing tsun yapıyorum ben bayadır, o herifin bütün kemiklerini ağzına tıkarım buraya kadar güzel. Ama adam bi bıçak çekse bi anda soksa bitarafıma napıcam diye düşündüm sonra. Wing tsun falan hikaye olur o vakit. İşte o yüzden gençler, biber gazı bize lazım :) kung fu cu bi gencimiz daha... ya adam drunken mastersa ne halt yiyecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Rukh said: Bu biber gazı baya tehlikeli birşey. Böyle rahat rahat satılıyor da kullanman gerekirse dikkatli ol. Kısa mesafeden yüze geldiğinde çok ciddi yanık yapıyor, acillik yaparsın adamı. Para istemek için bıçak çeken canına, ya da arkadaşın durumunda yanındaki kız arkadaşının canına kast edebilecek serseri acillik olsa da ölse de zerre üzülmem, umrumda olmaz ki, başıma iş açmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Tripling said: Arma said: Ayıptır sorması biber gazı ile naapacan? Hatun musun diye sormanın başka bir yolu :) walla artık hatununa bakmıyor en etkili savunma yöntemlerinden biri bi kere sıkıyorsun olay mahalinden uzaklaşıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mum_Chamber said: yalniz acik havada sikilan biber gazinin sikani da paketleme ihtimali yuksek. sikip kacicam derken sikip hastanelik olma ihtimali de var. dikkat etmek lazim.. valla böyle oluyor bu. bize sataşmıştı elemanın biri geçen yaz, arkadaş da çıkardı sıktı buna daldı sora biz zaten arkada direk iptal olduk. arkadaşla eleman da iptal oldu aslında ama arkadaş ilk vurduğu için galip çıktı müsabakadan. sonra herif bi fırsat bulup kaçmaya başladı bizimki de kovaladı. çocuk bakkala kaçtı su alıyodu falan bakkal attı bunu dükkandan. atarken arkadaş da çocuğa biraz daha sıkayım dedi aha işte o noktada bakkal devreye girdi ve yanan gözlerinin acısıyla arkadaşa sağlam daldı biz gelip ayırana kadar dayağı yedi çocuk öteki de kaçtı zaten. işte böyle bi anımdır bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 karaköy de satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Eski polonya pazarında da satılıyor kutu da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 doğru kullanınca süper bi alet bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seko1tr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 www.kisiselsavunma.net üzerinden biber gazı alabilirsiniz kredi kartına flnda gerek yok kapıda ödeme 1 mayısa kadar kampanyaları var.Üye olursanız ne alırsanız alın yanına biber spreyi ücretsiz veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 İl ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinden temin edebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ankarada bauhausdan aldik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 seko 22 kalibre legal - illegal piyasada bulabileceğimiz en sessiz tabanca kaça patlar bir kaç moderatörün evine sızıp reddedemeyecekleri teklif yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Rakursi said: Hatun değilim heveslenmeyin ehe Biber gazını ne yapacağıma gelince; geçen bi dilenci/gaspçı tipli adam geldi başımıza caddebostanda kız arkadaşımla otururken. Adam para falan istiyo, tipinden belli pislik. Ben adamı tersledin rahatsız ediyosun bak git falan bağırdım ettim vesaire. Sonra düşündüm. Ulan hadi tamam, wing tsun yapıyorum ben bayadır, o herifin bütün kemiklerini ağzına tıkarım buraya kadar güzel. Ama adam bi bıçak çekse bi anda soksa bitarafıma napıcam diye düşündüm sonra. Wing tsun falan hikaye olur o vakit. İşte o yüzden gençler, biber gazı bize lazım :) Senin sifu balonmuş :D Wing tsunda bıçağa karşıda savunma öğretiyolar diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://24.media.tumblr.com/db74ccce2bd6cb62e70b63861d23ea9f/tumblr_miebf5gsno1qdlh1io1_400.gif gittigidiyor'a biber gazı yaz çıkıyor bir sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 4 sene içinde mutlaka bulup almıştır diye umuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Beyler isterseniz kralı olun sizi bıçaklayacak adam elinde bıçakla açık açık saldırmadıkça bişi yapamazsınız. Nasıl seneler evvel SAT komandoyu burnu sümüklü tinerciler sırtandan bıçaklayıp öldürdü. Adam farkına varsa onların 5 tanesini belki de rahat hallederdi ama arkasını dönüp giderken 1 saniyelik bir hareketle öldü kapı gibi adam. Bu arada biber gazıda kullanmak riski yani kişinin gözüne yüzüne kalıcı hasar verebilir ve hapse girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 o komandonun salaklığına gelmiş tokatlamış falan tinerciyi akıl vermiş sonra sırtını dönüp artislik yapa yapa yürümüş. oarada adamda arkadan bıçağı sokmuş,normal biri olsa büyük ihtimalle ya kaçar ya geberene kadar döverdi arkasını dönüp yürümezdi öyle tokatladıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Geberene kadar dövsen ne farkedecekki bu sefer arkadaşı arkandan bıçaklayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1v1 den bahsediyorum level yüksek değilse parti görevine solo çıkmayacaksın o bölgelere girmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seko1tr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 arkadaşlar biber gazı ve uzakdoğu spor malzemesi ve bazı askeri malzemeleri bu sitede bulabilirsiniz www.kisiselsavunma.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 reklamları izlediniz ayrıca biber gazından bol ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar