raider Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Love actually. resmen film bitince 1 saat boyunca hafif bi sırıtışla dolaşmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hokkabaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 angels&demons gerçi yürek ısıtacağını pek sanmıyorum ama;kaptırıp gidiyorsun filme..sevgili falan gelmiyor aklına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İzlemişsindir banko ama Ocean's serisi Ne bileyim böyle bohem illegal işler, ekip ruhu, kumar her zaman içimi ısıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 forest gump tek geçerim özellikle oscar kazandığı sene hangi aktörler ve filmlere karşı kazandığını hatırlamakta fayda var zira sinema tarihinin en manyak oscarlarından birini aldı tom hanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kayıkcının küreği Ali poyrazoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kapıcılar Kralı Korkusuz Korkak ZÜbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hakkaten Forrest Gump izlediğim en iyi filmler arasında. onun dışında kardeşlik hissi= FELLOWSHIP OF THE RING dsffs şaka maka yüzüklerin efendisi serisi hep tüylerimi diken diken eder bu dostluk mevzuları yüzünden. herkes birbirinin canını kolluyor kendi canı pahasına vay anasını. negzel film ya. "KİTAPLA ALAKASI YOK PETER JEKSIN SIÇMIŞ BOK GİBİ BOKBOKBOKBOK" diyenlere şöyle cevap vermek istiyorum: http://www.canradyo.com.tr/v1/haber/haberresim/erbakan5df2d.jpg hadi ordann hadi ordannn hadi ordannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 august rush yazan olmus mu? veya definitely, maybe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Little Miss Sunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 the bucket list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 leonardo dicaprioyla johnny depp in bi filmi var beraber oynadıkları, eski bişi galiba depp dicaprionun abisi rolünde falan o tam dediğin tarz bişi :) filmin adı "What's Eating Gilbert Grape" miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Wasabi'yi izlemişsindir büyük bir ihtimalle ama bir daha izle derim.Leon, Pleasentville, Cast away, Science of sleep, Juno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 arcane said: Little Miss Sunshine güzel bir öneri bu. Life is beautiful da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 arcane said: Little Miss Sunshine şu film benzeri var mı başka? hafif komedi hafif dramatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 irreversible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 The Man From Earth falan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 being there dendi mi? densin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 çook eskiden the earthling diye bişi izlemiştim. 87 de fln sanırım. hatırlamıom tam ama çok hoş bi filmdi. bulursan onu izle. hatta bulursan özelden linkini de yolla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Aaa earthling'i sanırım ben de izlemek istiyorum :D Bi de David Bowie oynuyor sanırım The Man Who Fell to Earth diye bilimkurgu, ki baktım şimdi cidden o oynuyormuş. Onu bulmam lazım ya mutlaka =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mighty_THoR said: forest gump tek geçerim özellikle oscar kazandığı sene hangi aktörler ve filmlere karşı kazandığını hatırlamakta fayda var zira sinema tarihinin en manyak oscarlarından birini aldı tom hanks o ne öyle ya efsane filmler bir arada.. etkilendim videoyu izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Üvey kardeşler var komedi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 alperozg said: Mighty_THoR said: forest gump tek geçerim özellikle oscar kazandığı sene hangi aktörler ve filmlere karşı kazandığını hatırlamakta fayda var zira sinema tarihinin en manyak oscarlarından birini aldı tom hanks o ne öyle ya efsane filmler bir arada.. etkilendim videoyu izleyince Tom amca çok çok güzel konuşmuş ama Shawshank Redemption'la Oscar alamamak ne koymuştur Morgan Freeman'a ya.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 brokeback mountain. ask filmi sdf aslinda senin aradigin kategori direk inspirational movies felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar