Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Civarda araba parkedenler benim yaptığım dikkatsizliği yapmasınlar diye yazıyorum. Bugün saat 13:30 itibariyle, sahil kesiminde mcdonald's 'ı falan iyice geçtikten sonra arabayla sola(caddeye) çıkılabilen ilk dönüşün olduğu sokağa arabamı parkettim. 18:30'da geldiğimde arabamın camı kırılmış, içinden çantam çalınmıştı. Torpido'da ruhsat ve teyp vardı ama oraya bakmamışlar, çantayı alıp gitmişler. Normalde bırakmam ama dalgınlığıma geldi bu sefer. Çantanın içinde birşey yoktu, gözlük kabı - ev anahtarı - iskambil kağıtları vardı sadece ama çanta Nike'dı, pahalıydı, manevi değeri de vardı. Allah belalarını versin ne diyim. Dikkatli olun arkadaşlar, caddebostan demeden gündüz gözüyle soyuluyomuş arabalar. Bu arada bir sorum olacak, sol arka camdı kırılan; cam taktırmak kaça patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gecmis olsun valla. bence camla beraber arabaya stop zamanlarinda aktive olan ve dokunulunca 220 volt veren araba taser i taktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gecmis olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 geçmiş olsun İnşaatın olduğu yere mi parketin? masraf ne kadar olur bilmiyorum ama pazargünü değnekçiler sağolsun ara sokaklara araba bırakmak çok mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Geçmiş olsun çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 200e falan takılır yeni cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kaskoya yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bak şuna dikkat et, birçok kasko firması cam değişimini sadece yılda 1 kere karşılıyor. Para meselesinde ben Renault Megane arka kelebek camını 130'a değiştirtmiştim. +200 olur arka cam. Eğer sigortadan yaptırmayacaksan yetkili servisler cam konusunda soyguncudur, sanayiye bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Geçmiş olsun. Birkaç ay önce akrabamın başına aynısı geldiğinde polisin söylediğine göre Caddebostan ve civarında sık olan birşeymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Oncelikle gecmis olsun, calinanlar icin polise tutanak tutturmadiysan (hatta bazi sigorta firmalarina gore tutturduysan bile) yan camlar kasko dan yaptirilmaz on cam gibi. fiyat olarak da arabasina gore degismekle beraber iscilik elektrik falan derken 200-250+ biseye mal olur orjinal cam taktirman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 geçmiş olsun. kasko konusunda katılıyorum, varsa kasko yaptır. olmadı gogo sanayi. hatta gel ankaraya ucuza taktıralım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 elektrik veren aletler yiyimş. kaç para acaba. ama ben arabayı park edip cam açıp içinde sigara içerim. illaki elim kapının dışına değer çarpılırım :P nasıl çalışıyo o aletler mantıı nedir. belki kullanışlı bişidir. alırız fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kelebek patladiysa 40 60 arasi yenisi arabada bagaj dahil canta birakmayin ozellikle fransiz bi makaysa arabaniz double locking olmadigindan(kitledikten sonra iceren kol cekilsede acilmama olayi) kelebegi patlatip kapiyi acip bagaj kapi torpido hrseyi aliyorlar benim peugeot 307nin 2 defa 2 hafta arayla patlattilar biri bagdat caddesinin bi paralel skaginda biri moda kafenin onunde tekar tekrar diyorujm arabada acik gorunur bi sekilde para(bozuk bile olsa) cuzdan telefon hatta telefon sarji yane para edebilicek hic bisi birakmayin arabanizda hic bisi birakmayin ha ama mesela mercedesinw ardir kapilar acilmiyodur bagajda acilmiyodur icerden o zaman bagajda birakin obur turlu hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 araba kokusu falan da mı? ciddiyim ??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bugun anadolu yakasına geçip sahilden minubus caddesine yürüdüm. IDO dan karşıya geçip bir sokak yürüyunca aynen senin tarifinda bir araba, sol arka kelebek cam kırılmış koltuk one kaldırılıp bagajdan bişiler alınmış veyahut kurcalanmış. O bölgede demek ki adamlar organize takiliyorlar. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 2 sene falan kadar önce tıpatıp aynı sokakta aynısı benim başıma gelmişti ama benim şanssızlığım olarak çantamda ipod'um vardı, onun dışında teybimi ve orjinal cdlerimin olduğu cd case'i de almışlardı. Çantam bagajda, teyp de torpidodaydı... Ki sadece 1 saat falan oturmuştum arkadaşlarla, izliyolar öyle hareket ediyolar demek ki, başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 arcane said: Geçmiş olsun. Birkaç ay önce akrabamın başına aynısı geldiğinde polisin söylediğine göre Caddebostan ve civarında sık olan birşeymiş bu. Al işte klasik o civarda çok olur geyiği.Ben mi engellicem arkadaşım.İşini yap.Çok oluyorsa bul yapanı. Bizim ev 4.kat.Demir kapı ve tahta kapı var.Kenar mahalle, dağ ya da tepe değil.Şehrin sahile çıkan caddesinin kenarı.Bilidiğin nezih semt işte.Ve 4 kere hırsız girdi. 2 sinde bildiğin kapıyı kırmışlar.Yaz zamanı herkes tatıldeyken. 1inde bile çalınanlardan bir çöp bulunmadı.Onu geçtim hırsız bulunmadı.Anca eve gelip etrafı toza bulayıp gidiyorlar. Son seferinde polis çağırmadık gerek yok.Anca gelip öküz öküz etrafta dolaşıp,her tarafı toz yapıp gidecekler. Bu memlekette polis kadar,beceriksiz ve pisliğe batmış bir kurum yok. İçimi döktüm rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 caddede ara sokaklarda cok olur, bnm de eskiden 307 vardi 3 kere kelebek camini patlatip girmislerdi arabaya, ilkinde saglam vurgun yemistim, 2. de 3. de artik bisi birakmiyordum arabada, ztn ilkini kaskodan yaptirtmistik, sora baktim habire patliyor dedim baslarim boyle ise bostanci da sanayide 30 40 tl ye taktirdiydim son 2 seferde kelebek camini... polis ama sahiden hic bisi yapamiyor yani, cok acizler o bolgede, sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Aynı yerde 2 hafta once aynı şekilde bizim arabanın camını kırdılar. Arka koltuktaki evrak çantasını aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 2 yıl önceki topiğimi eklemek istiyorum bu topiğe. geçmiş olsun. http://forum.paticik.com/read.php?20,1941903,1941910#msg-1941910 edit:arkadaşın account açıkmış black-ice olarak addedin beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dFPKxJUjAy0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 o sokakta kaza yapmıştık biz geçen aylarda, biz tutanak tutarken bi amca geldi cuma ya da cumartesi akşamı oranın paralelinde adamın laptopını çalmışlardı. ha polis çağırdık bi de tutanakta belki bi şerefsizlik dondurmeye calisir diye karsi taraf, 3 saat bekledik çekici geldi polis gelemedi bostancıdaki merkezden. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0NEZlpdzrB4&feature=player_embedded oha lan bu ne? türkiye de mi çekmişler bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ulşan hakkaten araba almasam mı? araban yoksa bir derst varsa apayrı bir dert.. merso ya vdrecek param yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar