karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Rahmi Koç bence açık ara RTE'den daha saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bu listedeki 50 erkek giderse bizim uzayda, çok afedersiniz, soyumuzu mikerler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Türkiye'de Seray Sever rullz,gerisini bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ayşe Arman'ın 2.sırada olması mı yoksa zeki olduğu gerekçesiyle 2. sırada olması mı daha komik bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 didem erol gercegini goz ardı etmısler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Zegna said: didem erol gercegini goz ardı etmısler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Korkunç bi liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 23 Arda Turan yavssssss ::o ulan intaar etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/9880/mahireser.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Süper Stereo Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 en kısa zamanda yaşamayan en seksi 100 türk listesine yatay geçiş yapmaları dileğiyle... güzel bir liste olmuş eheh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yaşasın en seksi 100 türk diye okudum sfdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oha okan bayuülgen var o listede ve ben yokum /intihar etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu listeyi yapanın allah belasını diyorum midesiz herifler hülya avşarın neresi seksi lan fazla ilerlemedim de ilerde bülent ersoy da vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ajda pekkan bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kıvanç tatlıtuğ gibi bi insanın en seksi seçildiği ülkede yaşamaktan tiksindim bi an, ciddiyim. Bi yabancıya bak bu bizim en seksi erkeğimiz desen neresiyle güler kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesleğinde başarılı olması (GAYE SÖKMEN) ayrıca allah seni kahretsin gaye sökmen, lan madem meslekle alakalı, süper argon kaynakçıları var, oksijen kaynakçıları var. alınmaz mı onlar bu dediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 SeaGle said: kıvanç tatlıtuğ gibi bi insanın en seksi seçildiği ülkede yaşamaktan tiksindim bi an, ciddiyim. Bi yabancıya bak bu bizim en seksi erkeğimiz desen neresiyle güler kim bilir. had ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kıvanca ben bile veririm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 neyse ki beni yazmislar. derdinize yanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vaniLLe said: SeaGle said: kıvanç tatlıtuğ gibi bi insanın en seksi seçildiği ülkede yaşamaktan tiksindim bi an, ciddiyim. Bi yabancıya bak bu bizim en seksi erkeğimiz desen neresiyle güler kim bilir. had ordan. ya de get plz neyi seksi neyi güzel bunun alp kormaz var, arka sokaklardaki keskin nişancı. Türkiyede üzerine tanımam, bunlar ne ya, paspal hepsi. tayyip hariç o çok seksi çogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet o da tatli herif ama, kivanc tatlituga cirkin diyebilmek döt ister. objektif ol biraz oom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya bırak allasen ya, kıvanç tatlıtuğ ney ya. O adamın tek tatlılığı soyadındaki tatlı kelimesi, başka birşeyi yok arkadaşım. Ha birde murat boz'u da almışlar listeye, oldu olacak beni de alın? Bu kadar mı düşük lan bizim ülkenin seksilik şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o herif de seksi ama sorry. popiler insanlardan hoslanmiyorsun sen bence, sorun o. adamlar gayet tas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oha! murat boz seksi değilse kim seksi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar