Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Browser: Firefox Müzik: Winamp Video: Media Player Classic (bazı videolarda codecler sorunlu olabiliyo, onları da WMP ile açıyorum) Antivirüs: Avira AntiVir Torrent: uTorrent Resim görüntüleme: IrfanView CD/DVD yazma: ImgBurn Programlama: C/C++/C# için Visual Studio'nun Express sürümleri, PHP/HTML için anam babam Notepad, Java için NetBeans Video kayıt: Oyunlar için Fraps, diğerleri için CamStudio Video kırpma/birleştirme/sıkıştırma: VirtualDub Fraps hariç hepsi freeware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 browser: chrome & firefox media player: media player classic müzik: spotify & aimp e-posta: thunderbird twitter & friendfeed: twhirl (bu akşam kullandım sevdim valla :)) programlama: visual studio express edition ve de vazgeçilmez notepad++ :) cd/dvd yazıcı: cd burner xp torrent: uTorrent ziprar: winrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 chrome & itunes & winrar & float's mobile agent & flashget & pc inspector smart recovery & teamviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 winrarla flashget shareware teorik olarak =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 CCleaner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 easy cleaner.imba bir program yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Thugsta said: sdf Abi paticik = Winamp :/ Bi iTunes'a alışabilen ben miyim :/ İçinizi dökmeye devam edin.Yazmaya devam.. iTunes kompleks program ya. açılması sırf 10 saniye sürüyor. canım sıkıldı, 1 parça takıldı kafama 2 dakka dinlim diyorum iTunes'ın açılmasını beklicemde falanda ohoo.. çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ipod/iphone sebebiyle itunes kullaniyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ipod bende de varda sadece şarkı atarken kullanıyorum itunes'u, hiç müzik dinlemek için açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 muzikler hep orda, bilgisayarda bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 haı öleyse doğrudur tabi yapcak bişi yok euha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Thugsta said: sdf Abi paticik = Winamp :/ Bi iTunes'a alışabilen ben miyim :/ İçinizi dökmeye devam edin.Yazmaya devam.. yoo dostum yoo, ben de sıkı bir itunes savunucusuyum, çok severim kendisini çok eskiden beri kullanırım. açılışı yavaş evet de, bende bilgisayarı açar açmaz açıyorum aytunsu bi daha kapatmıyorum o yüzden güzel oluyor. altta system trayde takılıyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Amarok 1.4 rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar