Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Web Tv açılsın

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Paticik Web Tv açılsın. paticik fm gbi winampten izleneblen bi web tv açılsın. güzel olmasmı?[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

war olması lasım bak aç winampı Alt+L ye bas sonra orda menuden internet tv ye bas bak orda bekle 2-3 dk sonra yandan konu seç sonra birini izle[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehh klup başkanı mümtaz insan sayıdeğer şahsiyet(iyi yalakalandım) kedi çıksın[signature][hline]Kız Duası
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

internet hızı iyi olsa net ve akıcı bi şekilde çalışsa olabilir.mesela donanım uzmanı patiler donanım konusunda görüntülü bilgi verirler.vs vs..
ben çıkarım balık nasıl tutulur,akvaryum bakımı nasıl yapılır canlı canlı aktarırım.sonra basketbol nası oynanır ehueh top nası tutulur falan :P[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Sosyal ağlarda paylaş

paticik radyo dinleyemiyorum ben sürekli kopuyor (istanbulda değilim ankaradayım ondan herhalde)
web tv açılırsa 1 saniye bile izlemem mümkün değil sanırım..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

çok ciddi alt yapı lazım.. ayrıca programın sürekli olabilmesi için birileri herşeylerinden (özellikle xzman) feragat etme durumda kalıcaklardır.. Gönül işi.. Ama belli olmas..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyun eleştirileri yaparım artık bişi oynayasınız gelmez, iş gibi görürsünüz.. :-p

shoutcast misali herkesin evinden yapabileceği birşey olsa müthiş olur tabii ki ama şu net altyapısıyla biraz zor iş sunucu olayı bir kenara..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...