Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Valeron said: kaka varya bugün bence cristiano'dan da iyi bi topçu,durmadan koşuyo,gol atıyo attırıyo,teknik yüksek bence 10 numara topçu iman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Masticore said: Simdi bc maçını izlerken aklıma geldi . İlk yarı bitti bazıları cok iddaalıydı etoo'nun daha iyi olduguna ama ilk yarı istatistik ve oyuna bakıldığında ibo bariz ezdi :) ibrahimovic hayranı bir futbolsever olsam da yine de Inter'deki kadar etkili olduğunu düşünmüyorum bu sene kendisinin. Bunun sebebini performans düşüklüğüne de bağlamıyorum, sadece barcelona'daki oyun sistemine bağlıyorum. kendisine keşke biraz daha serbestlik tanınsa. Muazzam bir yeteneğe sahip kendisi çünkü. sadece paslaşmamalı bu adam ne olursa olsun... Eto'o büyük oyuncu ancak ibra ile yarışamaz. Fakat benim gözümde şu andaki en büyük golcü Higuain'dir açık ara. Bu adam pozisyon bulduğunda affetmiyor. Geçen senede bu senede pekçok maçtan yedek çıkıp geldi oynadı, ama her şekilde golünü yazdı. Semih'in fazla yetenekli ve golü çok iyi koklayan versiyonu gibi. Ancak, higuain ilk 11 oyuncusu olmaya çabuk başladı. bu formayı artık vereceğini de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sistemden çok barçada gole yakın adamın interden çok daha fazla olması olay bence. interde neredeyse sadece iboya güveniyolardı gol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Higuain kadar son vurusu iyi olan cok az forvet var. affetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben hala diyorum.eto ibo takaası yılın failidir barçaya bi eto daha gelmez.ibrahimovic öyle bol pas aflan sistem oynicak adam değil.atcan topu onune bu 5 kişi arasına giricek.cıkarsa cıkar cıkmazsa tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 barçanın ihtiyacı olan eto gibi adamdır forvette. zaten takımın geri kalanı süper top yapıyor, eto da gelene vurup gol yapıcak adamdı ama ibra gibi yine top yapan adam aldılar, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Zegna said: Higuain kadar son vurusu iyi olan cok az forvet var. affetmiyor. Keza Pes'te de. Ama etoo pes'te ibo'dan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eto'yu ispanya dışına yollamalarının sebeplerinden birisi sanırım ırkçılık davası. her sene 2-3 kere dünya gündemine geliyordu ispanya bu adama yapılanlar yüzünden. yoksa ikisi de bence ayarda adamlar. birisi top tutar, koşar diğeri pas gelir, çakar vs detaydır. cayır cayır gol atan adamlar ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eto giriyo parcalıyo atıyodu abi, fiziksel olarakta ibo dan guclu, yani acıkcası ibo barcaya ahım sahım bir forvet gucu vermedi, aksine etoo varken daha gucluydu forvet hattı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eto kalsa idi en fazla 2 sezon daha böyle oynayabilirdi. ama barça ibo'yu alarak biçimlendirerek onu 5-6 sezon böyle oynatmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eto'o bir kere huzursuzdu, bir sonraki sene serbest kalacaktı, sözleşme yenilemedi. bedavaya gideceğine daha kaliteli birini alalım dediler. Faydasına gelince, hızlı olması en büyük avantajı idi. Ibrahimovic ise daha çok top almayı bekliyor ve aldığı toplarla kaleye gitmekten öte pas atmaya çalışıyor eto'o gibi. ama tabi ibra böyle biri değil normalde... barca sistemine uyması istendiği belli. ibra'nın bana kalırsa barca'ya gitmesinin en önemli sebebi avrupa'da bir kupa kaldırmak istemesi, bir iki sene aradığını bulamazsa kolaylıkla ayrılabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bence ibo barça'ya daha cok yakıştı..İhtiyacı olan her şeye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Zegna said: eto giriyo parcalıyo atıyodu abi, fiziksel olarakta ibo dan guclu, yani acıkcası ibo barcaya ahım sahım bir forvet gucu vermedi, aksine etoo varken daha gucluydu forvet hattı bence. +11 , genelde Ibo italyan futboluna adha yatkın bir oyuncu alacaksın saklayacak gidecek fizigi kullanacak vs, ama eto cogu zaman hızlı girip tek dokunusla gol atıyor ve o barcanın şiir gibi akan pas orgusunde hiç aksamadan tek paslarını yapıp hucum gucunu pas noktasındada arttırıyordu, Su an Ibo ya gelen hertop soyle bir 8-10 sn gibi kalıyor Ibrahimovic de durduduyo oynu sogutuyo vsvs, ha barca hicbir zaman olmayan bir hava hakimiyeti getiriyor cok buyuk bir + olarak ama overallda Eto Ibo dan daha kotu bir oyuncu olmasına ragmen Barcaya cok daha faydalı oynuyordu bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Benim sahsi fikrim de soyle; hucum yetenegi ust duzey olan Barcelona ortasahasinin ileride top tutabilecek bir forvetle daha kalabalik ve dolayisiyla daha oturakli ve kolektif ataklar hazirlamasi futbol mantigina daha yatkin.İspanyada zaten bi sekilde basariya ulasiyorlar.Chelsea gibi saglam takimlara karsi hizli kosmaktan cok top teknigi gerekir..İbo yapar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 chelsea barcelonayı real madridi falan düdükler havada karada. anca hakem kararlarıyla yener barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Vay be..Bundan 5-6 sene öncesine kadar chelsea sönük bir takımdı,kasası dolunca nasıl bir değişime uğradı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar