Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Rewendor said: Adam istese dünyanın en iyi "komple forvet" oyuncusu be, hız desen var, teknik desen var, hava üstünlüğü desen var, boy desen var, asist desen var, duran top falan desen var her şeyiyle süper adam. Bi o zaten bi de Henry (Arsenal'de forvet oynadığı zamanlar, şmidi daha farklı tabii görevi) ama işte salak olduğundan yaktı kendini. Inter'in 17 maçta 16 beraberlik dönemlerinde falan en az 10 maç ipten alan adamdı Inter'i, her maç gol ata ata 1er 2şer. İyi bir Adriano iyi bir Henryden çok daha iyiydi bana göre.Özellikle Arsenalde harikalar yaratırken milli takımda çok bir varlık gösteremiyordu Henry.Özellikle büyük ve zorlu maçlarda Henry bu mu dediğimizde çok olmuştur.Henry de açıkcası geniş alan topçusu biraz.Adriano,futbol dünyasında sayılı oyunculardan biriyken kendi kendini bitiren oyuncu olarak unutulmayacaktır ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Arsenal senelerdir Avrupa'da dar alanda en iyi paslaşan ve bunu sistemine adı gibi oturtmuş bir takım,en kötü zamanlarında bile -bence bu yıl- çoğu CL ve derbi maçında üstüste kısa alanda 20-30 pası top kaybetmeden yaparak oyunu açıyorlar.Wenger sisteminin gelmiş geçmiş en büyük yıldızını geniş alan topçusu diyerek yaftalamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Adriano bugün zengin bir insan olmamı engellemiş olan futbolcudur.Sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 BulletRide said: Arsenal senelerdir Avrupa'da dar alanda en iyi paslaşan ve bunu sistemine adı gibi oturtmuş bir takım,en kötü zamanlarında bile -bence bu yıl- çoğu CL ve derbi maçında üstüste kısa alanda 20-30 pası top kaybetmeden yaparak oyunu açıyorlar.Wenger sisteminin gelmiş geçmiş en büyük yıldızını geniş alan topçusu diyerek yaftalamayın lütfen. Arsenal dar alanda iyi oynayan bir takım olabilir ama İngiltere ligi de en açık top oynanan 2 ligten biri Avrupadaki.Ben Henry kötü demiyorum,Henry çok üst düzey bir oyuncu ama Adriano daha iyi dedim.Henry'nin milli takımda Arsenaldaki kadar başarılı olmadığını söyledim.Geniş alanda da dar alandakinden çok çok daha başarılı olduğu da bir gerçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/Medium/0000023593.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 barca nın orta sahasını da arkasına aldı adam yoneticek ronaldoya kaka ya falan yazık oldu giden paralara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Barcelona'yı sevmezdim,Messi'ye Xavi'ye rağmen böyle nedense,ama bu sezon ki transferlerden sonra favori takımım haline geldi.Özellikle sevmediğim Eto'nun gönderilmesi ve gelen adamaların kalitesi,Guardiola'ya olan sevgim artık beni de tartışmasız Barça taraftarı yaptı. VİVA !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu ibo efendiyi pek severim, ama merak ediyorum hem kendisinin hem barça'nın bu seneki performansını. henry'nin arsenal'den gelince yaptığı gibi biraz fedakarca davranıp düzenin kendi üstüne kurulmadığını kabullenirse çok faydalı olur. inter'deki gibi "hem çalar hem oynarım", "karşında süpırstar" derse takıma yazık olur. o değil de lazio-inter maçını bekler oldum eto'o ne yapar diye. bi ayar da ss gençliğe verir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 eto'o ya yakışmış inter forması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fistan said: eto'o ya yakışmış inter forması =) Siyah üstüne lacivert-siyah iyi gidiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 barcelona uzay futbolu falan oynicak sanırım bu sene ki bana göre real madrid çok bok transferler yaptı kaka'nın da ronaldo'nun da başarılı olacağına inanmıyorum ki geldikleri takımlarda da sevmezdim sevemezdim kendilerini özellikle kaka'yı.zlatanla barça pis takım oldu, bana kalırsa yazık olcak öteki takımlara bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Xabi Alonso transferi gerçekleşirse ve Robben takımdan soğutulmazsa, şanslar eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 barcelona geçen sene durdulamıyordu. bu sene nasıl durdurucaklar bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sen sevmiyosun diye çok üzülüyomuş kaka, madridte performans beklemeyin benden demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dunkelzahn said: barcelona uzay futbolu falan oynicak sanırım bu sene ki bana göre real madrid çok bok transferler yaptı kaka'nın da ronaldo'nun da başarılı olacağına inanmıyorum ki geldikleri takımlarda da sevmezdim sevemezdim kendilerini özellikle kaka'yı.zlatanla barça pis takım oldu, bana kalırsa yazık olcak öteki takımlara bu sene. İtalya liginde bu kadar iyi oynayan bir oyuncu İspanya liginde daha da iyi oynar.Rahat ol sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o zaman zlatan nasıl oynayacak tahmin bile edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gitmiş xabi alsono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 eet xabi alonso real madridde 30 küsür milyon euroya aldılar hayvan gibi kadro kurdu madrid ama inşallah meyvesini alır. patlamaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Umarım patlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ibra nın o kadar abidik gubidik halleri var ki tahmin edemiyeceğimiz bir sezonda bu kadar olur dedirten.kaka nın oynadığı futboldan iyi onlarca futbolcu vardı tüm elit liglerde.umarım ligden düşer real madrid ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bence futbol yorumlamayı bırakmalısın dostum yani olmuyorsa olmuyor hentbol falan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 İBra insna değil de Kaka'yı ben de pek beğenmem.. Daha iyi futbolcu sayısı baya fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kaka varya bugün bence cristiano'dan da iyi bi topçu,durmadan koşuyo,gol atıyo attırıyo,teknik yüksek bence 10 numara topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bence de umarım patlar ama patlamaz zor yani oha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Simdi bc maçını izlerken aklıma geldi . İlk yarı bitti bazıları cok iddaalıydı etoo'nun daha iyi olduguna ama ilk yarı istatistik ve oyuna bakıldığında ibo bariz ezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar