Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahimovic-Barcelona & Eto'o-İnter

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Adam istese dünyanın en iyi "komple forvet" oyuncusu be, hız desen var, teknik desen var, hava üstünlüğü desen var, boy desen var, asist desen var, duran top falan desen var her şeyiyle süper adam. Bi o zaten bi de Henry (Arsenal'de forvet oynadığı zamanlar, şmidi daha farklı tabii görevi) ama işte salak olduğundan yaktı kendini. Inter'in 17 maçta 16 beraberlik dönemlerinde falan en az 10 maç ipten alan adamdı Inter'i, her maç gol ata ata 1er 2şer.

İyi bir Adriano iyi bir Henryden çok daha iyiydi bana göre.Özellikle Arsenalde harikalar yaratırken milli takımda çok bir varlık gösteremiyordu Henry.Özellikle büyük ve zorlu maçlarda Henry bu mu dediğimizde çok olmuştur.Henry de açıkcası geniş alan topçusu biraz.Adriano,futbol dünyasında sayılı oyunculardan biriyken kendi kendini bitiren oyuncu olarak unutulmayacaktır ama:)
Sosyal ağlarda paylaş

Arsenal senelerdir Avrupa'da dar alanda en iyi paslaşan ve bunu sistemine adı gibi oturtmuş bir takım,en kötü zamanlarında bile -bence bu yıl- çoğu CL ve derbi maçında üstüste kısa alanda 20-30 pası top kaybetmeden yaparak oyunu açıyorlar.Wenger sisteminin gelmiş geçmiş en büyük yıldızını geniş alan topçusu diyerek yaftalamayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Arsenal senelerdir Avrupa'da dar alanda en iyi paslaşan ve bunu sistemine adı gibi oturtmuş bir takım,en kötü zamanlarında bile -bence bu yıl- çoğu CL ve derbi maçında üstüste kısa alanda 20-30 pası top kaybetmeden yaparak oyunu açıyorlar.Wenger sisteminin gelmiş geçmiş en büyük yıldızını geniş alan topçusu diyerek yaftalamayın lütfen.

Arsenal dar alanda iyi oynayan bir takım olabilir ama İngiltere ligi de en açık top oynanan 2 ligten biri Avrupadaki.Ben Henry kötü demiyorum,Henry çok üst düzey bir oyuncu ama Adriano daha iyi dedim.Henry'nin milli takımda Arsenaldaki kadar başarılı olmadığını söyledim.Geniş alanda da dar alandakinden çok çok daha başarılı olduğu da bir gerçek...
Sosyal ağlarda paylaş

bu ibo efendiyi pek severim, ama merak ediyorum hem kendisinin hem barça'nın bu seneki performansını.
henry'nin arsenal'den gelince yaptığı gibi biraz fedakarca davranıp düzenin kendi üstüne kurulmadığını kabullenirse çok faydalı olur. inter'deki gibi "hem çalar hem oynarım", "karşında süpırstar" derse takıma yazık olur.

o değil de lazio-inter maçını bekler oldum eto'o ne yapar diye. bi ayar da ss gençliğe verir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

barcelona uzay futbolu falan oynicak sanırım bu sene ki bana göre real madrid çok bok transferler yaptı kaka'nın da ronaldo'nun da başarılı olacağına inanmıyorum ki geldikleri takımlarda da sevmezdim sevemezdim kendilerini özellikle kaka'yı.zlatanla barça pis takım oldu, bana kalırsa yazık olcak öteki takımlara bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

dunkelzahn said:

barcelona uzay futbolu falan oynicak sanırım bu sene ki bana göre real madrid çok bok transferler yaptı kaka'nın da ronaldo'nun da başarılı olacağına inanmıyorum ki geldikleri takımlarda da sevmezdim sevemezdim kendilerini özellikle kaka'yı.zlatanla barça pis takım oldu, bana kalırsa yazık olcak öteki takımlara bu sene.

İtalya liginde bu kadar iyi oynayan bir oyuncu İspanya liginde daha da iyi oynar.Rahat ol sen:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...