arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Morrowind değil de Oblivion demiş olman çok şey açıklıyor Viktor :P Bone, bahsettiğin dönem ikinci dönem olarak tabir ettiğim dönem değil, sonrası olarak tabir ettiğim dönem. Katra matra sonrası zaten ortada Paticik sunucusu diye birşey kalmadı, kimin umrunda... Azmo ne yaptıysa o güzel ortamı korumak için, başkalarının keyfini bozmadan yapmıştır. Malesef onun güvenini istismal eden dombililer olmuştur. Yani Azmo ROX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 olm cuomd ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 TLDR in turkcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 angelwings ravenloft gibi bir nicke sahip arkadaşta vardı. uo scriptleri yazardı. yardımseverdi hakkaten baya. testi de çözdüm. baya baya elitim yani. bi çoğunuzun olamicağı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 baggioda da vardı angelwing bide lyricse kasardı millet of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Rewendor (tu) @azmo; sensin silik olm, 2cm biceps yaptım diye alala. döverim her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 benim hakkımda soru yok.. olmamış bu üstelik ilk 10k madalyasını kimin aldığına dair soru da yok hürgeneral kimdir gibi bir sru da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Babacum en elit üyemizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 haftaya çarşamba veya perşembe 100 soruluk revize edilmiş versiyonla döneceğim sizlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ben çok halktanım paticikte, daha çok yeniyim, bebek gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 konuyu okumaya bile üşendim o derece ya. başlık kötüymüş gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hepsine cevap vermek zor geldi :D ama 8. soru kesinlikle Mytharria UO derim. pepelek't ilk adı, sonra ismin sahibi drama yaptıydı anket fln olduydu paticik'e karar kılındıydı tey tey liseye gidiyoduk o zmnlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Gaap said: 15. Bone un orjinal nicki nedir? bonec'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 iş arkadaşları ona bonec der lan frog vardı benşmde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 benim eski accountumu kimse bilmez ama, belki mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ulan bone un eski rumuzu bonecrusher allahsız cahiller cüheyla ordusu siziiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Teeeey eski günler teeyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Belirli bir tarihden eski userlari sanirim 18/11/2001 00:46 a fixlemisler. Absolut'la ben ayni gun ayni saatte register olmus olmayiz yani herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar