Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet ve ucuzluk


onuray

Öne çıkan mesajlar

Nedir bu kardeşim,iki kuruşluk zevkimiz var ay sonunda faturaları görünce keyif falan almıyor insanda..Tamam bu parayı alın ama 56K hızı bile tam olarak kullanamıyoruz,alın ancak düzgün bir hizmet verin..Çağın bu kadar gerisinde kalırız tbi ki..Burda kablonet die kullandığımız olay yurtdışındaki dial-up..Sorum da olacak sizlere bu internetin daha ucuz bir yolu yok mudur?gprs,cable,adsl dışında.[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Saydıgın nete bağlanma yolları dışında zaten tek bir alternatif kalıyor oda uydu ama oda ucuz değil.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dünyada sayılı internet bağlantıları vardır..
kablo internet, adsl, uydu, dial-up başka da normal pclerle bağlanabileceğin internet bilmiyorum..

ancak japonyada 30 dolara 10mbit internet veriyorlar..

çağın gerisindeyiz, teknolojinin iyice gerisindeyiz, turk telekom hala kar peşinde koşuyor..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vodan sen de embesil sandın milleti.. :-p

ya arkadaşlar bişiler özelleşti ya, şimdi özel şirketler saüa sola adsl altyapısı döşeyebilecek mi acaba? bilgisi olan var mı bu konuda? şöyle bodrum'a filan çekse sabancı burada türbe inşa ettiririm dial-up'tan ettiğim tasarrufla.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onuray, 05 Haziran 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
Nedir bu kardeşim,iki kuruşluk zevkimiz var ay sonunda faturaları görünce keyif falan almıyor insanda..Tamam bu parayı alın ama 56K hızı bile tam olarak kullanamıyoruz,alın ancak düzgün bir hizmet verin..Çağın bu kadar gerisinde kalırız tbi ki..Burda kablonet die kullandığımız olay yurtdışındaki dial-up..Sorum da olacak sizlere bu internetin daha ucuz bir yolu yok mudur?gprs,cable,adsl dışında.



Yahu neden embesil saniyim milleti lafa bak şimdik adam bana küfür etse yeridir öyle bişey yok çarpıtma lütfen.
bak quote da bold yaptığım yeri oku 56yı bile son hızda kullanamıyoruz nedemek? Zaten hiçbi bağlantıyı limitinde kullanmak beklenemez 6kbye kadar çıktıını gördüm dialupın arkadaş 2 3 le dl ediyosa lafım yok fakat 56k yı 56k ile dl sanıyo olması normal bende ilk duyduğumda öyle sanıyodum mühendislikte okumasam belki hala öyle sancaktm bunda embelik yok![signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oraya buraya santral döşeyecek.tabi bu santral 'lerde digital santral olacak.
gün gelir Sam adsl hizmetide verebilirler.Ben en az 2 yıl bekleriz derim.bu arada ben niye bekliyom onu bilmiyom.ha sabancıya geçermiyim?hangisi ucuzsa ona geçerim eheh[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.

[Bu mesaj Fistan tarafından 05 Haziran 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde benim bildiğim kadarıyla özel şirketler telekom altyapısını kullanıcak ama hem ses iletişimi yapabilcek hemde adsl fln satabilcek. Gerçekten komik bişey birinin altyapısını kullanıp ondan daha ucuza yapabilmek..
Ayrıca yeri gelmişken 200.000 port hizmete açılmış yani sanada gelir port osmana da gelir hasana da gelir bu ara sanıyorum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vodan Kb var KB var, biliyordur herhalde buradaki herkes sanırım farkı.. :)

isterse 2 milyon port olsun, buraya döşemeleri ya da bilmemne koymaları gerekli sanırım. ki buraya devletin öyle bir yatırım yapması için 15-20 yıl geçip buranın il filan olması gerek, o nedenle özel şirketler altyapı döşeyebiliyorlarsa artık onlardan bekliyorum, iki katı fiyat koysalar bile benim için gene daha ucuz..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herneyse biliyo diyelim fakat embesil demiyelim biz yinede! =)

Nerede yaşadığını bilmiyorum tabikide. Fakat 60bin port açıldığında bekleyenlerin çok büyük bir çoğunluğunun adsle kavuştuğunu düşünürsek 200.000 portu kime satacaklarını merak ediyorum ben örneğin bahçelievlerde 2 santral var bi santralde adsl var diğerinde yok büyük ihtimal o olmayan santrale altyapı yapıp oradaki madurlarada hizmet ulaştırmak isteyecektirler açılmış portların boşboş durması kimseye fayda sağlamaz ki.
Tabi nerede oturduğunu bilemiyorum çok ücra biyerse bilemicem..

Ha bide şunuda ekliyimki bunlar arz talep işi bulunduğun yerdeki potansiyele görede yatırım olayı var sanırım e ozaman özel şirket telekomdan daha fazla düşünür kendisini talep azsa yatırım yapmayabilirde.

[Bu mesaj Vodan tarafından 05 Haziran 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adsl'im olsaydı senin post sayını ikiye katlamıştım çoktan..

fistan sitenin neresinde o form? site içinde filan da arattırdım bişi bulamadım dediğine benzer..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha kocaman şeyi nasıl görememişim.. :-p

eee bunlar türkiye'nin heryerine götürebilecekse adsl süper ötesi bir durum. böyle referans numarası almakla bitecekse olay.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben inanmıyorum
burada burnumun dibinde santral var
sırf birinin adı 1 diğeri 2 diye önce 1 numaralı santrale adsl getirdi adamlar, 2 numaralı santral de tamamen dijital bir santral ve diğerine göre de yeni

ama devlet bu itiraz edemiyosun, şimdi şehrin yarısında var yarısında yok, koçnet buranın Türkiye haritasındaki yerini öğrenene kadar da telekom kendi getirir zaten, beceriksizlerse de düşe kalka bişeler yapıyolar yine de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh benim bulunduğum yerin sorunu şu ki tatil mkanı diye kimsenin ihtiyacı olmaz düşüncesi var herhalde. :) 80000 kişilik muğla'ya gelse adsl gene buraya getirmeyebilirler.. hatta bodrum'a gelse gene turgutreis'e gelmez.. :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düşünsenize ttnet şimdi durduk yere
işte yıllardan beri sizi süründürdük
o kadar paralaarınızı aldık
bağlntılar rezildi
sizlere layık olamadık

ama bunların hepsi bir yanlış anlaşılma
biz yıllardan beri hatları genişlettik
alt yapı çalışması yaptk gizliden gizliye bunca senedir.
sizlere söylemedik sürpriz olsun istedik
artık kapasitemiz bunca yatırımın birikmesiyle 940594305 terbit
ve hızı eşit oranda dağıtacağız

al sana 20 mbit
al sana 30 mbit

ayda 30 milyon artık internet
artık bundan sonra kesintisiz internet devri başlıyor ....

tamam tamam uyandım ..[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...