Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatımdaki en büyük fail sanırım


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

---- Public Enemies filmini izlememiş olan ve izlemeyi planlayan kişiler okumasın -----

Bugün Nautilius sinemalarında saat 21.30'da Public Enemies, 22.00'de de Ice Age 3 vardı. Dört arkadaş arabaya atladık ve gittik Nautilius'a, vardığımızda saat 21.40'dı. Ben Ice Age yapalım dedim, diğerleri Public Enemies dedi. Biletler alınırken bile ben direttim, gelin Ice Age yapalım diye ama 3'e 1 gibi bir durum vardı, arkadaşlardan biri ' zaten 10 dakkası kaçtı ben fırlıyorum salona ' dedi ve uçtu gitti. Biz de salonlara bakmaya başladık nerde film diye. Sonunda salonu bulduk, içeri girdik ama bilet görevlisi falan yok. Dedik heralde geç kaldığımız içindir, gerçi ilk 20 dakika falan bulunuyor normalde bu elemanlar orda biraz kıllandık ama neyse içeri girdik. İnsanlar kilitlenmiş izliyor, salonda full dolu. Önce orada bir şaşırdık, bizim biletleri aldığımız salon boş gözüküyordu. Gittik yerimizi bulduk karanlıkta, insanları eze eze geçtik mecburen. İlginç olan o sırada, insanlar ' şimdi de sinemaya mı girilirmiş ' tarzı yorumlarda bulunuyorlardı arkamızdan. Biletlerimiz B sırasıydı ve sadece bizim koltuklar boştu, her şey normal gözüküyordu. Oturduk izliyoruz filmi. Yalnız ilk giren arkadaş ortalarda yok. Biraz bakındık etrafa, sonra dedik heralde başka yere geçti. 20 - 25 dakika sonra arkadaşıma döndüm ve ' ulan film iyi güzel de çok hızlı ilerliyor, bu adamların ismini ne zaman söylediler ki ' falan diyorum. O da anladı diğer arkadaşa söyledi. Filmi izledik. İzledik. İzledik. Ve DAN Johnny Depp öldü, ' Bye bye Blackbird ' oh baby ! Ulan film bitti ! BİTTİ ! Salon boşaldı, dışarı çıktık. Karşımıza baktık ve bir salonda daha oynadığını gördük filmin. İlk arkadaş da oradaydı.

Saygılarımla,

Aptal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

OF OKUMA UYARISINA RAGMEN SONUNU OKUDUGUM ICIN SPOILERI YEDIM GALIBA BEN DE APAYRI BI FAILIM.

ne kadar ortak yonumuz var
djskfhkjdshfkdjs


ben ise basladigim ilk gun ruj surmek icin yanlislikla erkek tuvaletine daldim
pisuvarda adam vardi
once gormedim
ruju surmek icin aynaya baktigimda
gordum
cikisim cok cabuk oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlış vizeye girmiştim. bunu 1 hafta sonra anladım sfsfsfs. benim vizemin zamanı gelmiş. arkadaşlar diyo olum sınavın var gitsene diye. ben yok abi ben geçen hafta oldum. o diğer hocadır filan diyodum hehe.

işin ilginci yanlıs girdigim sınav daha kolay gecmisti :D

ikisi de tarih vizesiydi bu arada biri matematik biri cse filan gibi deil. hani fail ama o kadar da deil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nautilus'da kapıya adam koymuyorlar bu aralar galiba...

Geçen hafta mı ne Transformers'a gittik. Öncesinde Babacum arayıp yetişemeyeceğini söylemişti, bunun üzerine kendisine bilet almadık. İlk yarı bitti, telefona baktım mesaj atmış. Salon numarasını söyledik. Geldi oturdu. İkinci yarıyı izlerken geçen diyalog:

- İkinci kez izliyorum
- O zaman niye bilete para verdin?
- Siz bana bilet almadınız mı?
- Yoo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...