burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 keskin sirke küpüne zarar geçmiş olsun. bir de şu memlekette herşeyin ehliyet belgesi var ama aile kurmanın, çocuk büyütmenin ehliyeti yok. öyle bişey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cok kotuymus, gecmiş olsun. kafanı takma, okulunu bıtır ısıne gır. doner "baba bakl adam oldum dersın" oda sana "ben sana adam olmazsın demedimki ben sana şey olamasısın dedım eee" der sende "hade len" dersın. sonra bı ellerini opersin olur bıter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suvras said: kardeşim o esnada güle güle balkona gitti itoğluit. nası bi nefret bu allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dory said: cenem düştü okurken okulda vahset topicini yasadim bian arenda falan, ftw neyse cok gecmis olsun bence sen nasilsa buyuk bi olay cikarmissin bari inceldigi yerden kopsun diyip evden ayrilabilir, calisabilir ve kendi hayatini kurabilirsin. baban hep boyle birimidir peki yoksa belki oda bisiye patlamis midir? ve uveylik benim de aklima geldi Bıçağımla pozum bilem var.Obsesifte mi ne vardı fotoları atsın bi ara.. Sen de sinirlenme ,zaman geçiyor unutuluyor bu tip şeyler. Onun bakış açısından bak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 valla benim babamda sorumsuz birisiydi. alkol kullandı yıllarca kücük bi nakliye şirketi filan vardı ordan kazandıklarıyla hep alemlere gecelere aktı. iyi kazanıyodu aslında ama %75 ini alemlere harcadığı için biz çok bişey görmedik. işte bi ev bıraktı bide ölürken ucuk bi rakam vergi borcu filan. ama o kadar tartışmamız olmuştur bi günden bi güne bize bağırıp kızmadı. evet ben çok eşek bi adamım haklısınız hep alemlere gidiyo paralar size cok iyi bi hayat veremiyorum bık bık bık konuşuyodu. 1 hafta düzeliyodu ondan sonra gene aynı. annemde mübarek kadın hiç dırdır yapmazdı. gel gelelimki 3 kardeşiz. 2 abim var. belki babam sorumluluğunu bilip kafasını kullansaydı şuan gerçekten hepimiz cok iyi yerlede olurduk. ama tabi hata babamdaysa bence abimlerde de var. o zaman cokta kücük değillerdi. işlere el atıp en azından devam ettirceklerdi. babamıda yavaş yavaş saf dışı edip o hayattan soğutmaya bakcaklardı. ama herkes ayrı bi alemde yaşadığı için babam işleri batırdı filan 46 yaşındada vefat etti. yani baba olmadanda kendi sorumluluğunda ayakta durabiliyosun. bence sana böyle davranıyosa kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. insan o evde mutlu olamaz gerçekten. bi araba parası da okumak için iyi bi rakam. idareli bi şekilde gider bu iş diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 tartıştığın her kavganın sana zarar vereceğini unutma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 balon said: tartıştığın her kavganın sana zarar vereceğini unutma . ama karşındakine senden daha fazla zarar verebileceğinide unutma... ona göre gir veya girme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 babalar ve sorumsuzluklari hakkinda ben de bolca dertliyimdir. kendisiyle hic iletisimim olmamasi disinda, dibine kadar sorumsuz ve kendi hayatina duskun bi insan. ne annemi kardesimi ne de beni dusunur. hayatta yaptigim hic bisiyde ne fikrini ne iznini alirim. Ben boyle durumlarda biyolojik bagin bi halta yaramadigini dusunuyorum. bazi insanlar ebeveyn olmak icin yeterli kriterlere sahip degiller ve sansli degilsek basimiza gelebiliyolar. kendi ayaklarinin uzerinde durabilmeli insan. ben sansliyim, annem manevi acidan hep destek tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kardeşin patladı bu arada. Havaya uçtu, dalağı bende şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 avıç içiyle mi vurdun? Edit: Kusura bakma arkadaş bu arada, baştan sona okudum, başka şeyler de eklemişsin yazına. Şakaya vurdum ben de ama umarım en kısa sürede herşey yoluna girer. Kolay değil bu zor dönemleri geçirmek, bunların üstesinden gelecek gücü bulabilirsin kendinde. Baban sakinleşsin yaptıklarından çok pişman olacaktır. Bazen çocukların ailelerinden olgun davranıp duruma hakim olmaları gerekiyor her ne kadar üzücü olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 SenariouS said: balon said: tartıştığın her kavganın sana zarar vereceğini unutma . ama karşındakine senden daha fazla zarar verebileceğinide unutma... ona göre gir veya girme... bence insan her zaman kendini düşünmeli .o kadar kendine değer vermeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kardeşini suçlama.bütün suç baban olacak o herifte.kardeşine ne olursa olsun ters davranmamaya çalış o şerefsize de gelince öyle bir başarı kazan öyle birşey yap ki hayatı boyunca konuşamasın.şuanki durumunda çok zor geliyordur eminim,ama milletin arayıp da bulamadığı hırsa doğal olarak sahipsin şuan,bu sinirle 24 saatin 20 saati çalışırsın gerekirse.sakın pes edip oturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ailecek harbi arizasiniz siz. sdf. benim babam melek gibi adam, super bi baba, gayet memnunum ben. PATLAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Çok geçmiş olsun abicim ama bu tür konularda sinirini biraz olsun yatıştırıncaya kadar kafanı dinleyip ardından mantıklı bi cözüm aramak gerek sanırım.Benimde bi kaç sıkıntım olmuştu babamla aramda ,yanlış zaman yanlış yer muhabbetinden midir bilinmez.Bir süre geçip ortalık sakinleştikten sonra oturdum konuştum ki baya etkili oldu açık açık konuşmak.Umarım bir an önce çözersin sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kardeşini dövmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Azmodai said: ailecek harbi arizasiniz siz. sdf. benim babam melek gibi adam, super bi baba, gayet memnunum ben. PATLAYIN. benim babam "BOKSUNUZ HEPİNİZ BOKLAAAR" diye hakaret eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BabacumMostors said: Azmodai said: ailecek harbi arizasiniz siz. sdf. benim babam melek gibi adam, super bi baba, gayet memnunum ben. PATLAYIN. benim babam "BOKSUNUZ HEPİNİZ BOKLAAAR" diye hakaret eder ahaha boklar safdhgdf agzina sictigimin yaratii derdi bildigim bi anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aa küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 benim babamın şöyle bir espri anlayışı var: işçiler çalışırken bir anda üstü çıplak bürodan çıkıp işçilere çalışın lan diye bağırmak ve akabinde işçilerin kahkalarını takiben büroya geri girmek. komik adam vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yav said: aa küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hocam kusura bakma da babanı tutup dövesim geldi. Gerçekten ne olursa olsun bir insana bu yapılmamalı. Kendi başının çaresine bakabileceğin duruma gelene kadar dayan sonra koy postayı dilediğini yap derim ama bir garantin olmadan bunu yaparsan ve tekrar evine dönmek zorunda kalırsan bu sefer durum daha vahim bi hal olur hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 progresif babalardan kurtulmanın yolu okuyup, çalışıp, 2 arkadaşını kapıp eve çıkarak mali desteğini kesmendir. Sonra düzelir, düzelmezse de umrunda olmaz. Umrunda olmaması tercihtir. tl;dr: İş bul eve çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar