soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 japon diyince aklıma hep anime okuyan, evinde envai çeşit konsol bulunan, bilgisayar ve teknolojiye boğulmuş; dünyayı gezip fotoğraf çeken, suşi yiyen, sürekli sırıtan ya da tam tersine karizmatik bi şekilde keskin keskin bakan insanlar geliyo aklıma. o ülkede bulunmuş olan ya da yaşayan var mı aramızda? nasıl bi ortam gerçekten merak ediyorum. içimden bi ses "göründüğü ya da gösterildiği gibi değildir tamamen" diyo. taşra yaşamı baskın mı orda da mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 var, evet. ben değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 mortis geh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Lancelion said: var, evet. +1 Lancelion said: ben değilim ama. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ucak parası abartı olmasa biz gidecez. Uçak parası kesiyor önümüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 benim de görülecek ülkeler listemde finlandiya'dan sonra japonya geliyo. ama ancak 30'umdan sonra falan gidicem bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tabi sende haklısın bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 soulberry said: hep anime okuyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 "manga okuyan, anime izleyen" dicektim işte dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 soulberry selamlar yakalsik 2 aydir burdayim cevaplayabilrim sorularini dedigin gibi bircok insan manga okuyor anime cok cok yaygin degil herkes arasinda ama veletler fcok seviyor. beyzbol cok yaygin. yasli amcalar daha cok senin degiin gibi emekli olana kadar manyak gibi aliyor adamlar psp ve ds cok yaygin ipod cok yaygin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Geleneklerinden dolayı baskıyla büyüyorlarmış ve bu yüzden içlerine kapanıklarmış oldukça. İntihar oranları falan da yüksek diye biliyorum. Göründüğü gibi değil yani hep :P tabi duyduklarım bunlar hep kesin bilgi değil yani. ben de merak ettim şimdi japonya'da yaşayan bi pati vardı o anlatıversin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 intihar orani hayvani hergun yuzlerce intihar girismi oluyor ve haberlere cikmiyor bile cunku cok normal trenin onune atliyorlar hoppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 summon mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 soulberry said: benim de görülecek ülkeler listemde finlandiya'dan sonra japonya geliyo. ama ancak 30'umdan sonra falan gidicem bu gidişle. finlandiya'da görcek bişi var mı? tamam bir şey vardır belki ama ya ikinci, üçüncü? dördüncünün olduğunu sanmıyorum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bi nesil eşşekgibi calısıyo bi nesil sabah 6 gece 12 kumaronuyo bi nesil deli gibi anime izliyo/manga okuyo/oyun oynuyo öle bi yer tokyo. tabicok genelledim ama bole bi durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Şu animelere bile sıçrayan amerikan özentiliği durumunu merak ediyorum bende. Filmlerde falan yansıtıldığı kadar vahim bir ölçüde mi? Nedir? Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.style-arena.jp/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gençlerin (ie 16-) bir maksimum iki anime izlemesi, birkaç manga takip etmesi normal. Fazlasına otaku gözüyle bakılıyor => gg sosyal hayat envai çeşit konsol değil de herkeste ps2 var. Hatta ps2 şu anda xbox360 dan fazla satıyor ahaha bilgisayar ve teknolojiye boğulmuş değil de ellerindeki teknolojiyi çok iyi kullanıyorlar. Suşi baya pahalı. Öyle herkesin 7/24 yediği birşey değil. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar pilav yiyorlar ama Sürekli sırıtıyorlar evet konuşurken insanlarla ama tamamiyle yalan bir surat o. Acaip kibarlar, kimseden yardım kabul etmiyorlar. Yolda kız yere düşse, bacağı kanasa sende çantandan yara bandı çıkartsan kabul etmez. 3 kere özür diler arkasını dönmeden gider. Tekerlekli sandalyede bir yaşlı merdivenlere gelse kimse arkasından itip de çıkarmaz. Birine iyilik yapmayı önersen 3 kere tekrar etmeden kabul etmez. 3 ten sonra kabul edince de iyilikten çıkar çünkü kendini borçlu hisseder sana karşı. Bi garip millet eğlence sektörüne bak, salla gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 gitmek lazım aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Yere düşüp ayağını kanatan capon kız,yardıma koşan yağız Türk delikanlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 3 kuralını öğrendiğimiz iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gitmek ama dönmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Durun daha gitmedim ben =) bu ay sonu gidiyorum 1.5 aylığına osaka tokyo ve kyotoya yoğun bi dil programına. homestayli vs =) artık baya bi şey görürürm anlatırım ordayken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 beklenen mortis geldi. blog tut bari sdf, söz takip edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar