Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

japonya hakkında merak ettiklerim

soulberry

Öne çıkan mesajlar

japon diyince aklıma hep anime okuyan, evinde envai çeşit konsol bulunan, bilgisayar ve teknolojiye boğulmuş; dünyayı gezip fotoğraf çeken, suşi yiyen, sürekli sırıtan ya da tam tersine karizmatik bi şekilde keskin keskin bakan insanlar geliyo aklıma.

o ülkede bulunmuş olan ya da yaşayan var mı aramızda? nasıl bi ortam gerçekten merak ediyorum. içimden bi ses "göründüğü ya da gösterildiği gibi değildir tamamen" diyo. taşra yaşamı baskın mı orda da mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry selamlar yakalsik 2 aydir burdayim cevaplayabilrim sorularini

dedigin gibi bircok insan manga okuyor anime cok cok yaygin degil herkes arasinda ama veletler fcok seviyor. beyzbol cok yaygin. yasli amcalar daha cok senin degiin gibi emekli olana kadar manyak gibi aliyor adamlar psp ve ds cok yaygin ipod cok yaygin
Sosyal ağlarda paylaş

Geleneklerinden dolayı baskıyla büyüyorlarmış ve bu yüzden içlerine kapanıklarmış oldukça. İntihar oranları falan da yüksek diye biliyorum. Göründüğü gibi değil yani hep :P

tabi duyduklarım bunlar hep kesin bilgi değil yani. ben de merak ettim şimdi japonya'da yaşayan bi pati vardı o anlatıversin :d
Sosyal ağlarda paylaş

Gençlerin (ie 16-) bir maksimum iki anime izlemesi, birkaç manga takip etmesi normal. Fazlasına otaku gözüyle bakılıyor => gg sosyal hayat

envai çeşit konsol değil de herkeste ps2 var. Hatta ps2 şu anda xbox360 dan fazla satıyor ahaha

bilgisayar ve teknolojiye boğulmuş değil de ellerindeki teknolojiyi çok iyi kullanıyorlar.

Suşi baya pahalı. Öyle herkesin 7/24 yediği birşey değil. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar pilav yiyorlar ama

Sürekli sırıtıyorlar evet konuşurken insanlarla ama tamamiyle yalan bir surat o. Acaip kibarlar, kimseden yardım kabul etmiyorlar. Yolda kız yere düşse, bacağı kanasa sende çantandan yara bandı çıkartsan kabul etmez. 3 kere özür diler arkasını dönmeden gider. Tekerlekli sandalyede bir yaşlı merdivenlere gelse kimse arkasından itip de çıkarmaz. Birine iyilik yapmayı önersen 3 kere tekrar etmeden kabul etmez. 3 ten sonra kabul edince de iyilikten çıkar çünkü kendini borçlu hisseder sana karşı. Bi garip millet

eğlence sektörüne bak, salla gerisini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...