Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tokyo'da oturan ortaokul öğrencisi mirai, hayatından hiç memnun değildir. arkadaşları yaz tatili için yurtdışına giderken o evde kalacaktır. anne ve babası geçimsizlik sorunları yaşamaktadır. küçük kardeşi yutaka ise halen çocukluğun keyfini sürmekte, dünyadan habersizdir. hergün "batsın bu dünya" düşünceleri içinde devamlı sıkıntıyla geçektedir onun için. küçük kardeşi yutaka'nın ısrarı üzerine onu bir robot fuarına götürür. bu esnada gerçekleşen 8.0 şiddetindeki deprem ise hayatını fazla düşünmeden istediği gibi tümden değiştirecektir. sanırım ilk defa tümüyle bir doğal afet üzerine konuya sahip bir anime yapılıyor, ilk bölümden gördüğüm kadarıyla da hiç fena değil. 70'lerin felaket filmlerinin aksine sadece depremzedelerin mücadelesi üzerine odaklı bir yapım olacak gibi. bir denemenizi tavsiye ederim, karakterler şu ana dek hep gerçek hayatta görebileceğimiz sıradan insanlar ve tokyo'nun yıkılması bile tek başına görmeye değer. şahsen yakından takip edeceğim, beklediğim kadar ilgimi çekti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sam söylüyorsa dikkate almak gerek. Abanın torrentlere ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bss'ninki gayet güzeldi, ona abanabilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi bak robot fuarı diyor ya kesin oradan mechlere bağlarlar diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Aylardır bu animeyi bekliyorum.Konusu ve resmi baya bir hoşuma gitmişti.Eğer depremden sonraki çileyi anlatıyorsa,grave of fireflies gibi bir şey olur heralde.Bir o kadar da dram aşılarlarsa süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 - 01 - Odaiba Batar : http://museifu.org/2009/07/15/tokyo-magnitude-8-0-01-odaiba-batar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ismini "tokyo ölçek 8.0" yapabilirdiniz belki? :) ikinci bölüm süperdi, hayalkırıklığına uğramadım hiç. hatta beklediğimden iyi çıkacak böyle giderse, saçmalama olmadan gayet gerçekçi işleniyor olaylar, karakterlerin tepkileri. gerçek film izliyor gibi hissettim doğrusu, zaten yanlış hatırlamıyorsam anime izlemeyenleri cezbetmeye yönelik özel bir kuşakta yayınlandığı yazılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Wuala Türkçe karakter tanımıyor maalasef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 pronoit said: abi bak robot fuarı diyor ya kesin oradan mechlere bağlarlar diyim Bende öyle olur falan diye okumaya devam ettim sonra felaket bişiler dedi anladım o zaman olaylar dram, bize gelmez. Robotlar gelirse ama izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 - 02 - Kırılan Dünya : http://museifu.org/2009/07/18/tokyo-magnitude-8-0-02-kirilan-dunya/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 sagol Sam, tavsiye icin. Uzun zamandan sonra degisik bir konulu anime iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bu sırada 8.0 richtere göre değil japonların kullandığı başka bir ölçeğe göre. O ölçekte 7.0 en büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi cok iyi yapmislar helal olsun son zmanalarda iki bolumde beni bu akdar baglayan anime olmamisti. bu arada odaiba da harbiden gundam robotu vardi gecen haftaydi herhalde cok iyi olmus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 3 sonda köprü yıkılırken tüylerim ürperdi, çok iyi yapmışlar. yalnız çocukken hep böyle "elimi bırakma" filan denirdi de nasıl gıcık olurdum, hakları varmış. :) mari-san bir numara bu arada, helal diyorum kendisine. yuuki-kün gibi olsun çocuğum bir de. mirai-çan da kendine geliyor, karakterler çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mari bence yeryüzüne gönderilmiş bir melek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi çok iyi bir seriymiş gerçekten. Museifu'dan takip etmek istedim, fakat indirdiğim bölümleri bir türlü çalıştıramadım. Artık divxplanet çevirilerini takip edeceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 – 03 – Yanan Köprü : http://museifu.org/2009/07/28/tokyo-magnitude-8-0-03-yanan-kopru/ Bizden dl ederken download manager kullanmazsanız büyük ihtimalle çalışır. Ana sayfadaki uyarı ve bilgileri okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 – 04 – Sözleri : http://museifu.org/2009/08/04/tokyo-magnitude-8-0-–-04-–-sozleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yaşayın valla gerge, bizimkilere izletmek istiyordum bunu, çok iyi oldu. :) 5 furuiçi oji-san :( gözlerimi yaşarttı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 – 05 – Okuldaki Matem : http://museifu.org/2009/08/08/tokyo-magnitude-8-0-05-okuldaki-matem/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 6 mari-san'a nazar değirdik, kocasına da ayrı üzüldüm. ne güzel çiftmiş. :/ yalnız bugün de 17 ağustos depreminin 10. yıldönümüymüş, insan seyrederken hatırlıyor hep. tüylerim ürperdi yandaki bina yıkılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 - 06 - Terk Etme Şeçeneği : http://museifu.org/2009/08/22/tokyo-magnitude-8-0-06-terk-etme-secenegi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Öfff - 7. bölüm Öff iyice hasta tribine bağladılar... Şimdide yuki... Bir sonrakinde de mirai adet olur tam süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 7: MASAKA?!! hayıııııııııırrr yüükküüüüüüün!!! :( :( :( yok hasta tribi değil de çocuk başını çarpmıştı sanırım o tokyo kulesi devrilirken. beyin sarsıntısı belirtileri gibiydi, kalkıp koşup gidip kurtarasım geldi çocuğu of. :( özet filan da vermediler şimdi içim içimi yedi şurda. daycobu desu kaaaa yüüki-küüüün?!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tokyo Magnitude 8.0 – 07 – Yaz Akşamı - http://museifu.org/2009/08/28/tokyo-magnitude-8-0-07-yaz-aksami/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar