Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tokyo Magnitude 8.0

Sam

Öne çıkan mesajlar

tokyo'da oturan ortaokul öğrencisi mirai, hayatından hiç memnun değildir. arkadaşları yaz tatili için yurtdışına giderken o evde kalacaktır. anne ve babası geçimsizlik sorunları yaşamaktadır. küçük kardeşi yutaka ise halen çocukluğun keyfini sürmekte, dünyadan habersizdir. hergün "batsın bu dünya" düşünceleri içinde devamlı sıkıntıyla geçektedir onun için.

küçük kardeşi yutaka'nın ısrarı üzerine onu bir robot fuarına götürür. bu esnada gerçekleşen 8.0 şiddetindeki deprem ise hayatını fazla düşünmeden istediği gibi tümden değiştirecektir.

sanırım ilk defa tümüyle bir doğal afet üzerine konuya sahip bir anime yapılıyor, ilk bölümden gördüğüm kadarıyla da hiç fena değil. 70'lerin felaket filmlerinin aksine sadece depremzedelerin mücadelesi üzerine odaklı bir yapım olacak gibi. bir denemenizi tavsiye ederim, karakterler şu ana dek hep gerçek hayatta görebileceğimiz sıradan insanlar ve tokyo'nun yıkılması bile tek başına görmeye değer. şahsen yakından takip edeceğim, beklediğim kadar ilgimi çekti. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ismini "tokyo ölçek 8.0" yapabilirdiniz belki? :)

ikinci bölüm süperdi, hayalkırıklığına uğramadım hiç. hatta beklediğimden iyi çıkacak böyle giderse, saçmalama olmadan gayet gerçekçi işleniyor olaylar, karakterlerin tepkileri. gerçek film izliyor gibi hissettim doğrusu, zaten yanlış hatırlamıyorsam anime izlemeyenleri cezbetmeye yönelik özel bir kuşakta yayınlandığı yazılmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

3

sonda köprü yıkılırken tüylerim ürperdi, çok iyi yapmışlar. yalnız çocukken hep böyle "elimi bırakma" filan denirdi de nasıl gıcık olurdum, hakları varmış. :) mari-san bir numara bu arada, helal diyorum kendisine. yuuki-kün gibi olsun çocuğum bir de. mirai-çan da kendine geliyor, karakterler çok güzel.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

7: MASAKA?!!

hayıııııııııırrr yüükküüüüüüün!!! :( :( :(

yok hasta tribi değil de çocuk başını çarpmıştı sanırım o tokyo kulesi devrilirken. beyin sarsıntısı belirtileri gibiydi, kalkıp koşup gidip kurtarasım geldi çocuğu of. :(

özet filan da vermediler şimdi içim içimi yedi şurda. daycobu desu kaaaa yüüki-küüüün?!! :(

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...