Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sisteme istediği lafı edebilir ama ona buna genelleme yaparak laf sokup bununla para kazanan biri çıkıpta tüm master yapan insanlara hakaret edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 walla yazıda doğruluk payı da yok değil. tam benim tarzım bi eleştiri, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mükemmel ya, tartışılan konuya gel. Hala "hayat okulu" geyiğini savunan köşe yazarları falan var lan, cidden mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fede said: yazdıklarında doğruluk payı yok mu yani hiç? hayatını bu şekilde şekillendiren adam yok mu? yapmayın yani enginarı sevmiyo olabilirsiniz ama çoğunuz üniversite okuyosunuz, çevrenizde muhakkak vardır bu şekilde bi tahsil hayatı olan enginar'ı savunanlar da varmış... enginarın yazısı hakkında yorum yapmıycam. her cümlesinde bir başka hata var. Yılmaz Özdil'in "kanıtlanabilir bilgi"ler üzerinden "yorum" yazıları yazmasını eleştirenler, Enginar Dıç'ın "yorum"lar üzerinden "kanıtlanabilir bilgi" çıkarmaya çalışmasıyla ıslah olsun diyorum, başka birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya yazı zaten h.babaoğlunun değilmi adam aralara kufur eklemis keske h babaoğlu yazmıs diye acılsaydı adam gibi tartısılsayd akedemik sistemin iç yüzü şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakülteside benim dönemimde 26 Yüksek Lisans vardı. 4'ü Asistan oldu, 16 kişi ben dahil aynı anda çalışıyordu, 1'i işsizdi kalan 5 kişi konusunda fikrim yok. Ha, "evet doğru söylemiş" diyen arkadaşlar neye göre konuşmuş, Engin beye neye dayanmış bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gaap said: Biri üşenmeyip su "metal" yazısını koyabilirmi topice Metaaal! http://img200.imageshack.us/img200/1917/enginardicmetal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Starscream said: hadi onun bu konuyu genellemelerle kesip atması olmamısda. sizinde akademik sistemi eleştirmeyi kaldırmamanız hiç olmamış. sistem mükemmel diyen kim ki? kimse? adamın yazdığı şeye örnek de bulunabilir bunu da kabul ettik. hele türkiyede daha çok bulunabilir. ama türkiyede bu işe gerçekten kendini adayan insanlar da var? öte yandan yazısından küçümsediği şeyler de (doktora yapmak, profesör olmak) küçümsenecek şeyler değil, hayatının gençlik denen dönemini bir hedefe adaman da gerekebiliyor yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 "Enginar Dic" said: Bunlara "eternal student" derler, ebedi öğrenci... burada kaybetti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eternal student of spotless country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Enginarın yazılarına düz mantıkla bakınca başta doğru görünebilir ama detaylara inerseniz detaylardaki saçmalıklar bir yana aslında o doğruluğun da temelinde enginar tarafından yanlış yorumlandığını ve yazının kişisel eziklik temelli kin kusmadan ibaret olduğunu anlayabilirsiniz. Bunun dışında bir şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Esh said: eternal student of spotless country ehaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 El-Barto said: Yanlız prawler'ın şu konudaki yorumu engin ardıç'ın nerdeyse aynısı, sadece yurtdışını kapsam dışına aldı. Türkiyede master yapanları aynı enginar gibi genelleyip aynı kefeye koydu. İroniyi farketmeyenler için bir altını çizmek istedim :D Yorum yapmadim ki Turkiye'deki sistem hakkinda. Yurtdisini bildigim icin onu anlattim. Ha ama cok fazla torpil ve adam kayirmacilik var Turkiye'de onu da soyleyeyim. Hersey cok fazla siyasi. Tabii genelleme yapmak yersiz ama cogunlukla malesef oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 varya torpil olmadan tuvalete bile gidemiosun. hemşericilik akrabacılık, tanıdık eş dost akraba, dayı selamı, mini etek etkisi.. bunlarsız işe mişe giremiosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Iste ben yurtdisina torpilsiz geldim alindim, ne tadigim bir prof vardi ne birsey, kayirilmiyorum hicbir sekilde hicbir alanda. Ne kadar garip degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yurtdışı başka ya :( admalar kimin neyi olduuna diil, neyi nekadar bildiine bakıolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Estel_Anorien said: Esh said: eternal student of spotless country ehaehae :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben okumuyorum bu herifi, yazı yazdığı gazeteyi de almıyorum adamın kuyruk acısı var bence almamışlar bunu yüksek lisansa doktoraya ondan herhal.. ulan ben sırf doktoraya girebileyim diye bütün sene götüm çıktı yabancı kaynaklardan araştırmalar vs (emeğimin karşılığını aldım o ayrı) çok kolay sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 küçükken solcular topunu patlatmış, ona öfkeli olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Prawler said: Yorum yapmadim ki Turkiye'deki sistem hakkinda. Yurtdisini bildigim icin onu anlattim. Ha ama cok fazla torpil ve adam kayirmacilik var Turkiye'de onu da soyleyeyim. Hersey cok fazla siyasi. Tabii genelleme yapmak yersiz ama cogunlukla malesef oyle. Yurtdışında yokmu sanki "yüklü bağış" sistemiyle lisans veya mastera kabul edilenler? Ben daha mastera başvurmadım, çok bilmiyorum ama şu an Türkiye'de master yapan herkes hakkında bi genelleme çoğu kişinin hakkını yemek olur gibi geliyo bana. Senin gibi bi sürü kişi olduğuna eminim Türkiye'de de; bi yerlere hakkıyla gelen ve çok çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 üreterek akademik kariyer yapıyorsanız çok zevkli birşey,bir makale yazmak onun hakem heyetinden geçmesini beklemek o aradaki heyecan basılışı onu eline alışınız o an içinizdeki bu dünyada bir dikili ağacım oldu hissi maddi bir değerle ölçülemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bone said: küçükken solcular topunu patlatmış, ona öfkeli olabilir... bu arada bu herif eski solculardan. o daha da gizemli kılıyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 enginar eski solcu? olsa olsa kaşarlanmış dönek olur ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu adamlarda akademik insan fobisi var.aynı örneği murat bardakçı'da da görüyoruz.tarihin arka odasında sanat tarihçileri gibi bazı akademik personele zırt pırt giydirir.izleyin çok eğlencelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 zaten murat belge, murat bardakçı kavgası çok eğlenceliydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar