-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: cin denen ulke dunyanin en eski devleti su anda sahip oldugu topraklarin cogunlugu binlece yildir sahipler? Eski olmak soykırım yapma hakkı vermez. Olayda birçok boyut var, daha önce devlet sahibi eski bir milletin sömürüsü bir yana olayda bir millete uzun zamandır uygulanan fiziksel şiddet, baskı ve yüzlerce insanın katliamı gibi bir gerçek var. Gelip Türkiye demeniz ayıp, haksız ve abzürd kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 araplar hep satmıştır hep satacaklar. mayalarında var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Çok iyi olmuş belki halkın gözü biraz açılır da sorgulamaya başlarlar bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tabi öyle olur eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 -007- said: BonePART said: cin denen ulke dunyanin en eski devleti su anda sahip oldugu topraklarin cogunlugu binlece yildir sahipler? Eski olmak soykırım yapma hakkı vermez. Olayda birçok boyut var, daha önce devlet sahibi eski bir milletin sömürüsü bir yana olayda bir millete uzun zamandır uygulanan fiziksel şiddet, baskı ve yüzlerce insanın katliamı gibi bir gerçek var. Gelip Türkiye demeniz ayıp, haksız ve abzürd kaçıyor. sunu goremiyosun yada gormuyosun demek istedigim su turkiyenin yaptigi seyin adi iki yuzluluktur kendisi toprak butunlugu adina gerekli sorumluluklari alip gerekli cozumleri uretirken herhangi bir a b c ulkesi bunu yapinca ezilmislerin dostu olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cok guzel konuyu kacirmisim tuh neyse yinede bir iki sey soyliyim simdi sacilar asla filistini arablari tutmaz inadina israili tutar cok iyi yapiyo derler. filistin haric geri kalan arablar bi kere abd usagi. bknz misir arabistan lubnan yemen su bu o arabin yaninda duranlar sonuc: solcu ve iran haric filistini destekliyen yok. filistin rum kesmini desteklemesi normal cunku filistin icin siz abd usagisiniz. ulkeniz abd nin orayi bombalayan ucaklar konyadan kalkmis. sagci:gucluyu tutar fasitligi sever. solcu: ezileni tutar. irk ayrimina karsi cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sağcıyım da güçlüyü tutmuyorum sadece tarihi unutmayanlardanım. ayrıca kendi ülkemin çıakrlarını daha çok düşünüyorum. ülke yönetimi, kendi halı için, doğru olanı değil, olması gerekeni yapmaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu arada demeden olmicak HAMAS teorist, fetullah gulen zamaninda teror orgutu kurmus kisi tr yi yoneten kisi uluslar arasi kahraman oylemi????? boyleyse bravoooo bu arada tarihi unutmadim diyen arkadas acaba. 1 dunya savasini ve kurtulus savasini unutmusmu? kimler ulkeyi paylasmis ve bugun o kisiler bu ulkeye emir veriyomu? dogal kaynaklari kulaniyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fetoyu filistine yollayalım (tu) ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ciddiyetsizlige davet ediyorum o zaman seni,ciddiyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fetocumusun (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 O değilde , bukadar laf edildi ama haberin kolpa ya da yalan olduğu ortaya çıkınca çok seviyorum şu paticik gaz timini. Kaynak Özetle haber ne ? Haberlerde söyleninler gibi kıbrıs konusunda hiçbirşey konuşulmamış ve böyle bir açıklama yapılmamış. Heralde yalan haber bu sefer rum kesiminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Filistini destekliyen, Filistin gönüllüsü Milli Görüşçüleri çok seviyorum. Sen Filistini sonuna kadar savunuyor, tşörtünü felan giyiyorsun, ama Filistinin seninle gram ilgilendiği yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: -007- said: BonePART said: cin denen ulke dunyanin en eski devleti su anda sahip oldugu topraklarin cogunlugu binlece yildir sahipler? Eski olmak soykırım yapma hakkı vermez. Olayda birçok boyut var, daha önce devlet sahibi eski bir milletin sömürüsü bir yana olayda bir millete uzun zamandır uygulanan fiziksel şiddet, baskı ve yüzlerce insanın katliamı gibi bir gerçek var. Gelip Türkiye demeniz ayıp, haksız ve abzürd kaçıyor. sunu goremiyosun yada gormuyosun demek istedigim su turkiyenin yaptigi seyin adi iki yuzluluktur kendisi toprak butunlugu adina gerekli sorumluluklari alip gerekli cozumleri uretirken herhangi bir a b c ulkesi bunu yapinca ezilmislerin dostu olamazsin İşte ben de diyorum ki olaya sadece "toprak bütünlüğü" açısından bakmak yanlış, başka faktörler var. Kullanılan yöntem farklı mesela, ya da toprak bütünlüğü meselesindeki "toprağın" durumu da tartışılır. Orda ayrı özerk bir yönetim var ve baskı altında. İki durum kıyaslanamaz burda baskı yok. Haber doğruysa Arap'a güvenmeyeceksin. Haber yalansa Rum'a güvenmeyeceksin. İki ucu boklu değnek diye bi laf vardır.. Şahsen ben ikisine de güvenmemeyi tercih edenlerdenim çünkü geçmiş ortada, unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Atalarımız birşey biliyorda söylüyor. Ahşaptan maşa araptan paşa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 devletler insan degildir, kendilerine ait vicdanlari yoktur yeri geldiginde cikari icin gerekirse katile alkis tutar, kendi ulkesini ncikarina kendi vatandasinin canini yakmadigi surece hersey mubahtir derin devlet konseptide budur dugusal olmaya gerek yok yani, karsindaki ulkeye acirsan doner sirtindan bicaklar uluslararasi politikada humanizm, sevecenlik filan islemez sinirsiz savassiz dunya hayalleri pembe gozlukler filan "My Country, Right or Wrong" anlayisi milliyetciligin asiri bir ucu ve vurdumduymazlik olabilir ancak arkasinda bicak sakliyan bir adamada "gel senle kardes olalim bak sende muslumansin!!" diye sarilmam turk halkinin en buyuk sorunu uluslararasi iliskilere duygularini tasimak ve diger ulkelere karsi kartlarini iyi oynamamaktir nato da rasmussen cikisi misal hepimiz gorduk neler oldugunu ancak AB de bizi veto edicegini soyliyen fransanin nato nu naskeri kanadina donmesini kimse haber yapmadi rasmussen cunki karikatur krizinde muslumanlari incitti, bizimk afayla ona haddini bildirmek tabikide bizi veto edicek fransaya karsi veto kozumuzu kullanmaktan daha onemliydi burda ISTE BASBAKAN diye alkisladi millet ama rasmussen e peki dedi verilen sozlerin hicbiri tutulmadi salak gibi kaldik ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Horizon said: O değilde , bukadar laf edildi ama haberin kolpa ya da yalan olduğu ortaya çıkınca çok seviyorum şu paticik gaz timini. Kaynak Özetle haber ne ? Haberlerde söyleninler gibi kıbrıs konusunda hiçbirşey konuşulmamış ve böyle bir açıklama yapılmamış. Heralde yalan haber bu sefer rum kesiminden. kahramanini ve degerli partini anca boyle kurtarirsin zaten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Kaçırdığınız birşey var , devleti her yönetenin yaklaşımı bu konuda farklılık gösterebilir. Devlet insan değil ama insanlar tarafından yönetiliyor. Her devletin kendine yakın gördüğü millet ya da milletler vardır. Dini yönden , politik yönden veya başka nedenlerle. Şu söylediğiniz mantık ile şu an uygur türklerine yapılanlara ses çıkarmamalıyız. Öyle tartışıyoruz ki sanki bir tek Türkiye bu tarz şeyler yapmakta.. Haberin yalan olduğunu belirten ufak ayrıntıyı da kaçırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Loxias said: Belirli 3-5 kişinin başbakanın oğlu, kızı, kuzeni olabileceğinden şüpheleniyorum. Başbakan taksimde büyük abdestini yapsa alkışlayacaklar. Yapti zaten, beyoglu emniyet muduru degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dikkat çekerim bir kaç şeye 1. bu haberin yalan olduğunu söyleyenler filistindeki bi kaç yawruşlar , oda Türkiyenin tepkisi sonrası yalanlandı. abbasın kendisinden açıklama yok halen 2.Mahmut abbas kıbrıs ziyaretinde yanlızca güney rum kesimini gezdi , kuzey rum kesimine ziyarette bulunmadı bile yani tanımadığını belirtti. 3.Yaser arafat bundan yıllar önce bu olayın aynısını yapmıştı aynı konuşmalar geçmişti kader ortağıyız biz denmişti ama bizim memleketteki mücahitlere inandıramadık bunu haberleri googledan bulunabilir aramaya üşendim. münasiptir bizim memleketimizin halk kahramanlarına mücahitlerine iyi olmuş daha büyük failler de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 doğru ya da yalan... filsitinin derdi bizimi gerdi.. biz kendimize bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Sanki erdoğan keyfinden yaptı Davosta yaptıklarını. Tamamen milli iradeyi temsil ediyordu seçilmek için halkın istediğini yapıyordu ve aynen halkın istediği gibi davrandı. O yüzden Sayın Erdoğan'ın Arap rüyasına filan kandığını düşünmeyin. Arap rüyasına kanan mazlum Türk halkıdır. Hayır ben anlamıyorum herkes akıllı bi tek devletin başına geçmiş adam gerizekalı ve duygusal değil mi ? Politikada kardeşlik yoktur. Herkes kendi çıkarına ne gelirse o şekilde davranır. Filistin'in yaptığı da bu şu anda. Aynı kazığı bizde Azerbaycan'a attık farkında değil misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 doru.. milli çıkar maksatlı ermenilerle sırnaştık.. ama bazı şeylerin değişmesi gerek öyle ya da böyle.. hoş bizim ermenilerle münasebetimiz, arap filistin yakınlaşmasıyla aynı şey değil. cük kadar rum kesimi ne yapsın filistin garibanına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 haber yalanlandı, filistinin türkiye büyük elçisi tarafından. üstelik perşembe mahmud abbas türkiyeye geliyor, böyle bi ziyaret öncesi şu açıklamayı kimse yapmaz. anlaşılan bu söylemi rum kesiminden birileri uydurmuş. bonepartcığımın bir topiği de boşa gitti, tüh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Oley be yalan habermiş allahım çok sevinçliyim, Abbas gelince başbakan ve cumhurbaşkanı gidelim havaalanında karşılayalım, hatta otel odasına gidip yan yana oturalım yatakta poz verelim. Bu kadar samimiyiz diyelim. Ulan ne sevindim yalan haber olduğuna beeeeeee offffff allahım sen büyüksün!1!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar