Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli davamiz Filistin ve Araba guvenen fantastik dostlarin sonu

BonePART

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

cin denen ulke dunyanin en eski devleti
su anda sahip oldugu topraklarin cogunlugu binlece yildir sahipler?

Eski olmak soykırım yapma hakkı vermez.

Olayda birçok boyut var, daha önce devlet sahibi eski bir milletin sömürüsü bir yana olayda bir millete uzun zamandır uygulanan fiziksel şiddet, baskı ve yüzlerce insanın katliamı gibi bir gerçek var. Gelip Türkiye demeniz ayıp, haksız ve abzürd kaçıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

BonePART said:

Olayda birçok boyut var, daha önce devlet sahibi eski bir milletin sömürüsü bir yana olayda bir millete uzun zamandır uygulanan fiziksel şiddet, baskı ve yüzlerce insanın katliamı gibi bir gerçek var. Gelip Türkiye demeniz ayıp, haksız ve abzürd kaçıyor.

sunu goremiyosun yada gormuyosun
demek istedigim su
turkiyenin yaptigi seyin adi iki yuzluluktur
kendisi toprak butunlugu adina gerekli sorumluluklari alip gerekli cozumleri uretirken herhangi bir a b c ulkesi bunu yapinca ezilmislerin dostu olamazsin
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel konuyu kacirmisim tuh neyse yinede bir iki sey soyliyim
simdi sacilar asla filistini arablari tutmaz inadina israili tutar cok iyi yapiyo derler.
filistin haric geri kalan arablar bi kere abd usagi.
bknz
misir
arabistan
lubnan
yemen su bu o arabin yaninda duranlar
sonuc:
solcu ve iran haric filistini destekliyen yok.
filistin rum kesmini desteklemesi normal cunku filistin icin siz abd usagisiniz. ulkeniz abd nin orayi bombalayan ucaklar konyadan kalkmis.

sagci:gucluyu tutar fasitligi sever.
solcu: ezileni tutar. irk ayrimina karsi cikar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada demeden olmicak
HAMAS teorist, fetullah gulen zamaninda teror orgutu kurmus kisi tr yi yoneten kisi uluslar arasi kahraman oylemi?????
boyleyse bravoooo
bu arada tarihi unutmadim diyen arkadas acaba. 1 dunya savasini ve kurtulus savasini unutmusmu? kimler ulkeyi paylasmis ve bugun o kisiler bu ulkeye emir veriyomu? dogal kaynaklari kulaniyomu?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

-007- said:

BonePART said:

sunu goremiyosun yada gormuyosun
demek istedigim su
turkiyenin yaptigi seyin adi iki yuzluluktur
kendisi toprak butunlugu adina gerekli sorumluluklari alip gerekli cozumleri uretirken herhangi bir a b c ulkesi bunu yapinca ezilmislerin dostu olamazsin

İşte ben de diyorum ki olaya sadece "toprak bütünlüğü" açısından bakmak yanlış, başka faktörler var. Kullanılan yöntem farklı mesela, ya da toprak bütünlüğü meselesindeki "toprağın" durumu da tartışılır. Orda ayrı özerk bir yönetim var ve baskı altında. İki durum kıyaslanamaz burda baskı yok.

Haber doğruysa Arap'a güvenmeyeceksin.

Haber yalansa Rum'a güvenmeyeceksin.

İki ucu boklu değnek diye bi laf vardır..

Şahsen ben ikisine de güvenmemeyi tercih edenlerdenim çünkü geçmiş ortada, unutmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

devletler insan degildir, kendilerine ait vicdanlari yoktur

yeri geldiginde cikari icin gerekirse katile alkis tutar, kendi ulkesini ncikarina kendi vatandasinin canini yakmadigi surece hersey mubahtir derin devlet konseptide budur

dugusal olmaya gerek yok yani, karsindaki ulkeye acirsan doner sirtindan bicaklar
uluslararasi politikada humanizm, sevecenlik filan islemez sinirsiz savassiz dunya hayalleri pembe gozlukler filan

"My Country, Right or Wrong" anlayisi milliyetciligin asiri bir ucu ve vurdumduymazlik olabilir ancak arkasinda bicak sakliyan bir adamada "gel senle kardes olalim bak sende muslumansin!!" diye sarilmam

turk halkinin en buyuk sorunu uluslararasi iliskilere duygularini tasimak ve diger ulkelere karsi kartlarini iyi oynamamaktir

nato da rasmussen cikisi misal hepimiz gorduk neler oldugunu ancak AB de bizi veto edicegini soyliyen fransanin nato nu naskeri kanadina donmesini kimse haber yapmadi

rasmussen cunki karikatur krizinde muslumanlari incitti, bizimk afayla ona haddini bildirmek tabikide bizi veto edicek fransaya karsi veto kozumuzu kullanmaktan daha onemliydi

burda ISTE BASBAKAN diye alkisladi millet ama rasmussen e peki dedi verilen sozlerin hicbiri tutulmadi salak gibi kaldik ortada
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

O değilde , bukadar laf edildi ama haberin kolpa ya da yalan olduğu ortaya çıkınca çok seviyorum şu paticik gaz timini.

Kaynak

Özetle haber ne ?

Haberlerde söyleninler gibi kıbrıs konusunda hiçbirşey konuşulmamış ve böyle bir açıklama yapılmamış. Heralde yalan haber bu sefer rum kesiminden.

kahramanini ve degerli partini anca boyle kurtarirsin zaten haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçırdığınız birşey var , devleti her yönetenin yaklaşımı bu konuda farklılık gösterebilir. Devlet insan değil ama insanlar tarafından yönetiliyor.

Her devletin kendine yakın gördüğü millet ya da milletler vardır. Dini yönden , politik yönden veya başka nedenlerle. Şu söylediğiniz mantık ile şu an uygur türklerine yapılanlara ses çıkarmamalıyız. Öyle tartışıyoruz ki sanki bir tek Türkiye bu tarz şeyler yapmakta..

Haberin yalan olduğunu belirten ufak ayrıntıyı da kaçırmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat çekerim bir kaç şeye

1. bu haberin yalan olduğunu söyleyenler filistindeki bi kaç yawruşlar , oda Türkiyenin tepkisi sonrası yalanlandı. abbasın kendisinden açıklama yok halen

2.Mahmut abbas kıbrıs ziyaretinde yanlızca güney rum kesimini gezdi , kuzey rum kesimine ziyarette bulunmadı bile yani tanımadığını belirtti.

3.Yaser arafat bundan yıllar önce bu olayın aynısını yapmıştı aynı konuşmalar geçmişti kader ortağıyız biz denmişti ama bizim memleketteki mücahitlere inandıramadık bunu haberleri googledan bulunabilir aramaya üşendim.

münasiptir bizim memleketimizin halk kahramanlarına mücahitlerine iyi olmuş daha büyük failler de bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki erdoğan keyfinden yaptı Davosta yaptıklarını. Tamamen milli iradeyi temsil ediyordu seçilmek için halkın istediğini yapıyordu ve aynen halkın istediği gibi davrandı. O yüzden Sayın Erdoğan'ın Arap rüyasına filan kandığını düşünmeyin. Arap rüyasına kanan mazlum Türk halkıdır.

Hayır ben anlamıyorum herkes akıllı bi tek devletin başına geçmiş adam gerizekalı ve duygusal değil mi ? Politikada kardeşlik yoktur. Herkes kendi çıkarına ne gelirse o şekilde davranır. Filistin'in yaptığı da bu şu anda. Aynı kazığı bizde Azerbaycan'a attık farkında değil misiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

haber yalanlandı, filistinin türkiye büyük elçisi tarafından. üstelik perşembe mahmud abbas türkiyeye geliyor, böyle bi ziyaret öncesi şu açıklamayı kimse yapmaz. anlaşılan bu söylemi rum kesiminden birileri uydurmuş. bonepartcığımın bir topiği de boşa gitti, tüh =)
Sosyal ağlarda paylaş

Oley be yalan habermiş allahım çok sevinçliyim, Abbas gelince başbakan ve cumhurbaşkanı gidelim havaalanında karşılayalım, hatta otel odasına gidip yan yana oturalım yatakta poz verelim. Bu kadar samimiyiz diyelim. Ulan ne sevindim yalan haber olduğuna beeeeeee offffff allahım sen büyüksün!1!1!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...