Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yeni mechwarrior geliyo. kaynak: http://www.destructoid.com/behold-a-new-mechwarrior-game-appears-139134.phtml trailer: http://pc.ign.com/dor/objects/18954/mech-warrior-project/videos/mechwarrior_trl_phoenix_70709.html onemli kisim: said: A re-boot of the franchise means this won't be MechWarrior 5, instead they're opting to go the more creative route -- it'll simply be called MechWarrior. The title is in development for the Xbox 360 and PC, and with no publisher stepping up to claim the title yet, there isn't a release date set in stone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 of çok uzun zamandır batı mecha oyunu oynamadım. Umarım eskileri kadar iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 izledim şey 4-5 saniyelik bişiydi?. eğer oysa trailer höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 trailer değil onlar teaser :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 oley lan!1 reactors... online. weapons... online. all systems nominal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vidyo linkini yanlislikla teasera vermisim, duzelttim, tekrar bakiniz ilk mesaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Trailer çok iyi. En son poligon sayabildiğimiz dönemlerde çıkmıştı. Eğer eskisi gibi güzel multiplayer sunarsa of of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 insan bi madcat koyar şu trailer a :) Bu arada şahane olmuş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bushwackerımsı bişey var ööle. direkt telef oluyo gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 karşıdaki de atlas gibin bişey of madcat <3 hastaydım dizaynına. yıllar boyu nick im oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yalnız eski mechwarriorlar gibi olmaz bu, xboxa geldiğine göre arcade oyunu gibi bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Büyük ihtimal dumbeddown olur customise olayı o zaman. AC4 customisationın vidaya kadar indiği bir oyundu ve baya baya az sattı, sevilmedi. Konsola da çıkıcaksa o riske girmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 trailer şahane olmuş, umarım detayından kısmazlar ama dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Customization yalan olur gözüyle bakıyorum. Asıl endişe ettiğim dedicated server olmama ihtimali. İşte o zaman çok yazık olur. Bushwacker'dı di mi demodaki? Atlas zaten kırk kilometreden belli ahah elemanın tepki de süperdi. Madcat en popüler tabii. :) Ben Hellcat oynuyordum galiba, çok zaman geçti hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kokpit içi ayrıntılar iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 oha süper olmuş :D atlası birden öyle karşında görmek sdf parçalar falan uçuyor havada ama binalar falan hiç hasar almıyor galiba dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dikkatini iyi çekememiş o zaman. neye göre hasar var bilmiyorun da kat otoparkına bişeyler oldu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 İlk mechin çıktığı bina yıkıldı? Hasar alıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mr_Hand said: oley lan!1 reactors... online. weapons... online. all systems nominal. Of abi mükemmeldi ya. Geçen gün yükledim oynadım yine acayip zevkli. Madcat <3 . Mechwarrior 3 ten sonrası da kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abi mükemmel ya dumanın sonunda Atlas çıkınca tırstım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Eğer MechWarrior 4 kıvamında olursa muhteşem olur. Raven'imi ve Mad Cat'imi alırım. ek: bu arada videoyu izledim de, grafikler böyle olmaz ya. yok sanmıyorum. prerendered animation felandır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abi mükemmel olucak gibi ya gaza geldim acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Uzun zamandır adam gibi Mech oyunu çıkmıyor PC'ye, beklemeye başladım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yok Bone bence normal grafikler : ) Güzel herkes gibi bayadır mech oyunu bekliyorduk umarım detaylı olur of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 texturelar cok yuksek cozunurlu değil gibi geldi bana aksine, hatta post renderingde cok daha iyi olabilirmiş. o drone'un atıldığı sahneye bakın bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar