CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 karazhanı tıklayanın charı banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Karazhan'ın da aslında ambiyansı güzeldi, zorluk olarak demiyorum ama, fena değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok be abi suxtı resmen gereksiz booster bir instancetı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tabiki bwl acık ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gangren said: Karazhan'ın da aslında ambiyansı güzeldi, zorluk olarak demiyorum ama, fena değildi yani. last guardian kitabını okuyana bir derece ilgi çekici geliyordu karazhan ama doğru dio gangren ben de cok fazla karazhan yapmaktan kusmuştum ama tasarım olarak keyifli ve ilginc bi instanceydi. tek eksikliği kitapta bahsi geçen yaşayan bir kule havasını cok veremiodu , ne bilim hareketli aynalar , labirentler , değişen odalar vs gibi cesitli bölümlerle efsane olabilirdi karazhan ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yahu tiyatro var mekanda daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 of mc trash lava packler hayata küstürürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Caverns of Timelar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 da biraz bayabiliyo aslında ilk girdiginde "OHA OMFG OHA OHA OHA AOAAAOAS!" oluyosun da 1235wegs46t34w634643^346346346 kere yapınca bayıyo dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya aslında bi kerede şu bana süper zevk evrdi denemez bence. sıralama yapsam: 1- BWL (hele 2. katta koş koş respawn omg über eheh) 2- BRD (party evet - en mükemmel 5m dir) 3- TK (keal hayvan ya) 4- NAX rlz 5- AQ40 çok tşşaklı 6- Onyxia (ilk aşk) 7- AQ20 (son boss o zindana ait değil bence, o nedir ölmez etmez) 70 ten sonra oynamadım. ama gördüm. beenmedim.. bu arada en irenç zindan ZG dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bence AQ40 cthun fightı hayatımda yaptığım en zevkli fightlardan biriydi. 4 horsemen de oldukça iyi bir fighttı. ama genel instance olarak AQ40, boss olarak tabiki VAEL. 14314314 repair bot giderdi önünde. en çok player kesen bosstur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 SM aga üstüne tanımam sm yi çok seviyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kermit said: SM aga üstüne tanımam sm yi çok seviyom ben. sm yi değilde whitemane i versinler asfd hey duruşuna kurban olduğum AT YOUR SIDE MILADY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 at your side milady yi o kadın söylemiyo dogal olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 e scorch soyluyo zaten onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Dragonmax said: ya aslında bi kerede şu bana süper zevk evrdi denemez bence. sıralama yapsam: 1- BWL (hele 2. katta koş koş respawn omg über eheh) 2- BRD (party evet - en mükemmel 5m dir) 3- TK (keal hayvan ya) 4- NAX rlz 5- AQ40 çok tşşaklı 6- Onyxia (ilk aşk) 7- AQ20 (son boss o zindana ait değil bence, o nedir ölmez etmez) 70 ten sonra oynamadım. ama gördüm. beenmedim.. bu arada en irenç zindan ZG dir.. osiryan hayat kaydırır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 geçen gordok ogre suit için dire maule girdim, oranın da ne kadar zevkli olduğunu unutmuşum. bir sürü event, 10+ boss, güzel questler, biribirine bağlı 3 farklı zorlukta bölüm, o level için sağlam droplar, Foror's Compendium of Dragon Slaying ve diğer kitaplar, rare epicler vs vs. keşke böyle bir 5 man olsa 80 de 1 2 gün resetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Rod of the Ogre Magiyi de unutma. Her magein ıslak rüyasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 scorch said: kermit said: SM aga üstüne tanımam sm yi çok seviyom ben. sm yi değilde whitemane i versinler asfd hey duruşuna kurban olduğum AT YOUR SIDE MILADY! bana whitemane koleksiyonumdan resim koydurtup banlatmayin pls :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hatun süt müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BWL ve AQ40 kapışır. Ragnaros'u ilk gördüğüm an başkadır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ragnaros'un ilk göründüğü an, Nefarian'ın dragon olarak indiği ilk an, Sapphiron'un ilk toparlanma anı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 blackrock spire hükmeder (ubrs) http://images4.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/5/51/Blackrock_Spire.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Viktor said: bana whitemane koleksiyonumdan resim koydurtup banlatmayin pls :'( Azazel in koleksiyonlarından bahsediyorsun dimi ;p http://azazel1944.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ragnarosun heybeti olmasa da kologarnın merdivenleri çıkarken ilk defa gelen biri varsa herkesin wisper atıp beklemesi, newbienin elini kolunu sallayarak merdivenleri tırmanması, aradaki uçurumu görüp beyler burda kocaman uçurum var, köpr- BU NE LAN BEYLER PARDON BOSSU ÇEKTİM GALİBA ANNENİ KESİYİM NERDEN ÇIKTI BU EŞHEDÜÜÜ tepkileri = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar