mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 herkes delirdi lan sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ShadowFury said: Memleketin IQ ortalaması artar bi parça. Destekliyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ayağa kalktıktan sonra çizgifilmlerde olduğu gibi 2. bir metro gelseydi arkadan böyle çat diye kafaya vurup yatırsaydı yere çok güzel olacaktı. Olmamış diyorum 2. videoyu bekliyorum ben bu arkadaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 adrenalin için sex yapıorum paraşütle atlıorum falan. o ne salaklıktır yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sonuç olarak adamda 1 gram beyin 100 kilo daşşak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 homosapiens diil o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Apis said: Hayat gitgide sadece benim için monotonlaşmıyormuş demek. Şehir belli bir noktada sıkıyor insanı, az yada çok hepimizin adrenaline ihtiyacı var. İnsanlarda bu ihtiyacı birşekilde karşılıyor işte. +1 extreme iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 videoyu göremiyorum nan üff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sabahtaki vidyoda sorun var. burası çalışıyor. http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=164E1BDBA89FF34E61534438FB9E1A8D&autoplay=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 madem oluyo talep var hadi bidaki ay 30 kişilik guiness rekoru denemesi isteriz iletin bunu arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 soulberry said: ahah vay anasını ya, ekstrem bi şey denemiş. ama mal ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 esasında bu olay fransız spiderman ın binalara sadece el ve ayaklarını kullanarak hiç bir güvenlik önlemi olmadan tırmanmasından farklı değil. bence yuhalanması gereken bu arkadaşın özürlü asansörünü kullanıp saygısızlık yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 e adam kafadan ozurlu o yuzden cok yadirgamadim ben ozurlu asansoru kullanmasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Survival of the fittest. Bi şekilde mutlaka yolunu buluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sana girsin diyesim geldi basliga ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 AHAHAHA sana girsine acaip güldüm birden halbuki baymış ve tiksindirmiş bi espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mani said: ayağa kalktıktan sonra çizgifilmlerde olduğu gibi 2. bir metro gelseydi arkadan böyle çat diye kafaya vurup yatırsaydı yere çok güzel olacaktı. Olmamış diyorum 2. videoyu bekliyorum ben bu arkadaştan. katiliyorum ben de. Bir de yazinin sonlarina dogru heyecanlandim oldu mu acaba izleyebilcek miyiz diye ama olmemis allahsiz >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ShadowFury said: meşe odunu... ıslak ıslak böyle... beline beline... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 çocuk atv deki röportajında daha başkalarıda olcak tarzı bişey dedi. siz onu düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Helal olsun, devamını bekliyoruz. Hatta görüp de denesin başkaları da, ülkenin IQ ortalaması artar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: çocuk atv deki röportajında daha başkalarıda olcak tarzı bişey dedi. siz onu düşünün uçakla filan bişeyler denemeye kalkmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Off Kafayı kaldırsaydı ahah kırmızı parçacıklar felan. - ARkadan sesler "Mehmet , mehmet abiii.. ııgghhhhh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar