Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk & nefret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok merak ettiğim bi konudur.
insandan insana duygudan duyguyamı değişir bu tür konular.
yoksa size ne yaparsa yapsa unutulmaz mı gerçekten?
cevap ve yorumlarınızı bekliyorum
Mesaj tarihi:
Acı ama gerçek... Aşk biter.

edit: Ama nefret edip etmemek sizin elinizde. Durumu kabullenmeyip zorlarsanız nefret te edersiniz kin de duyarsınız. Kabullenip çekilirseniz, belki 2 sene sonra karşılaşınca 2 muhabbetin belini kırarsınız.
Mesaj tarihi:
aşk bittikten sora, hele ki karşı taraf ayrılmışsa,nefret ediyorum artık ondan. görsem suratına bakmam gibi cümleler kendimizi kandırmacadır :)
Mesaj tarihi:
aşık olduğun bir insandan nefret etmek uzak geliyor bana. anlık sinirlerle kötü şeyler hissedebilirsiniz ama sonu ne kadar kötü olursa olsun gene de yüzü gülümsetir aşk olayı.
Mesaj tarihi:
bende şey oldu bu arada
deli gibi aşık oldugum kadını yıllar sonra karşıma alıp sohbet etmeye çalıştıgımda ulan bu salak karıyamı aşık olmuşum ben deyim bi daha görüşme teklifini red ettim bu kişide ilk aşkımdı peh
Mesaj tarihi:
bana da çok olmuştu, bi kızın peşinden baya koşmuştum, sonra ikna edip bişeyler içmeye çağırdım.
bitse de gitsek oldu sonra.
insanlar konuşunca çok farklı şeyler çıkıyor eheh
Mesaj tarihi:
Llama said:

bende şey oldu bu arada
deli gibi aşık oldugum kadını yıllar sonra karşıma alıp sohbet etmeye çalıştıgımda ulan bu salak karıyamı aşık olmuşum ben deyim bi daha görüşme teklifini red ettim bu kişide ilk aşkımdı peh

aynısı bana da olmuştu
Mesaj tarihi:
Llama said:

bende şey oldu bu arada

aynen
Mesaj tarihi:
ben ikinciyi seçtim. aşk muhakkak çok özel bişey olmalı. tatmadığım için bilemem. ama çok sevdiğim insanlar oldu. her ne kadar kötü anılarımız iyi anılarımızdan çok olsa da, ben düşününce tebessüm ederim hep. iyi hatırlarım herkesi.
Mesaj tarihi:
çok aşırı kötü bir şekilde bitmediyse, eski günler de güzelse, nasıl nefret edilebilir ki?

kıskanç.lık olabilir biraz o duygu, eğer dediği gibi kötü bi son yoksa ve eski günler güzelse, tebessüm ettiriyorsa, bence kıskanılıyordur başkasının olduğunu düşünerek.
Mesaj tarihi:
bazı şeyleri aşmak gereklidir. eski sevgilinizi 1-2 yıl sonra bi yerde gördüünüzde ona tekrar sıcak dugular hissetmek yanlış değişldir. hissetmememk en normalidir. ama nefret etmek için çok kötü bişi yapmış olması gerekir size.

aynı zmanda eski sevgiliyi yanında yeni sevgili ile görünce de kızmamak, hatta hiçbişi hissetmemem gerekir.
Mesaj tarihi:
o değil de ayrılık ne garip birşey di mi. Bi çizgi, öncesi-sonrası.

Güzel güzel zamanlar, mutlu mutlu anlar, gülücükler, öpüşmeler sevişmeler falan. İki kişilik bi yaşam, ama tek kalpte.

Sonra bi anda bi olay, bi durum(gerçi aniden olmaz ama), birşey birşeylere neden olup, güzel şeylerin üstünü örtmeyi başarabiliyor.

Düşünüyorum da, 2 yıllık güzel bi ilişkim var allah nazarlardan saklasın. Düşünmek bile berbat ötesi bişey ayrılığı, iki kişi için de.

Ama olabilir değil mi, garantisi yok. Olmaya da bilir ki inşallah olmaz. Ama olabilitesi de olmayabilitesi de eşit, %50.

Bu çok garip bişey ya.

Bi çizgi geliyor, öncesi-sonrası oluyor herşey. Sonrası kısmında, her iki taraf da kendi denyoluğuna yanıyor. Da kar etmiyor genelde.
Mesaj tarihi:
Nefret şöyle olabilir belki. Hani çok sevipte unutamamışsındır mesela. Artık bünye son çare olarak ya kendinden ya karşıkinden nefret ederek olayı çözümlemek ister falan.

Yoksa zor sanki.
Mesaj tarihi:
aşık olduğum için kendimden nefret ettim.

:)

yok lan drama ypaıyorum ne diye nefret edeyim. bi zaman sevdiğinden sonra nefret edebilirsin anlık şeyler bunlar sonra bida aşık olursun yani
  • Yeni Oluştur...