Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Çok merak ettiğim bi konudur. insandan insana duygudan duyguyamı değişir bu tür konular. yoksa size ne yaparsa yapsa unutulmaz mı gerçekten? cevap ve yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Acı ama gerçek... Aşk biter. edit: Ama nefret edip etmemek sizin elinizde. Durumu kabullenmeyip zorlarsanız nefret te edersiniz kin de duyarsınız. Kabullenip çekilirseniz, belki 2 sene sonra karşılaşınca 2 muhabbetin belini kırarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aşk bittikten sora, hele ki karşı taraf ayrılmışsa,nefret ediyorum artık ondan. görsem suratına bakmam gibi cümleler kendimizi kandırmacadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aşık olduğun bir insandan nefret etmek uzak geliyor bana. anlık sinirlerle kötü şeyler hissedebilirsiniz ama sonu ne kadar kötü olursa olsun gene de yüzü gülümsetir aşk olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 böcek kızmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kermit said: böcek kızmıydı ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bende şey oldu bu arada deli gibi aşık oldugum kadını yıllar sonra karşıma alıp sohbet etmeye çalıştıgımda ulan bu salak karıyamı aşık olmuşum ben deyim bi daha görüşme teklifini red ettim bu kişide ilk aşkımdı peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bana da çok olmuştu, bi kızın peşinden baya koşmuştum, sonra ikna edip bişeyler içmeye çağırdım. bitse de gitsek oldu sonra. insanlar konuşunca çok farklı şeyler çıkıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Llama said: bende şey oldu bu arada deli gibi aşık oldugum kadını yıllar sonra karşıma alıp sohbet etmeye çalıştıgımda ulan bu salak karıyamı aşık olmuşum ben deyim bi daha görüşme teklifini red ettim bu kişide ilk aşkımdı peh aynısı bana da olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aşk hakkında konuşan tüm insanların ölmesini istiyorum, böyle aptal saptal poller fln. napıosunuz abi allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ne hakkında konuşulmalı? Onu belirtin forumda da ona göre konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 edit: neyse bulaşmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Llama said: bende şey oldu bu arada deli gibi aşık oldugum kadını yıllar sonra karşıma alıp sohbet etmeye çalıştıgımda ulan bu salak karıyamı aşık olmuşum ben deyim bi daha görüşme teklifini red ettim bu kişide ilk aşkımdı peh aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lol bugün pazarda gördüm bakıştık baya telefonla konuşuyordum geçtim gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Greeny said: aşk hakkında konuşan tüm insanların ölmesini istiyorum, böyle aptal saptal poller fln. napıosunuz abi allah aşkına Allah aşkı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben ikinciyi seçtim. aşk muhakkak çok özel bişey olmalı. tatmadığım için bilemem. ama çok sevdiğim insanlar oldu. her ne kadar kötü anılarımız iyi anılarımızdan çok olsa da, ben düşününce tebessüm ederim hep. iyi hatırlarım herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 3 bağışıklık sistemim iyi çalışıyor çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çok aşırı kötü bir şekilde bitmediyse, eski günler de güzelse, nasıl nefret edilebilir ki? kıskanç.lık olabilir biraz o duygu, eğer dediği gibi kötü bi son yoksa ve eski günler güzelse, tebessüm ettiriyorsa, bence kıskanılıyordur başkasının olduğunu düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ayriligin etkisi var bunla katiliyorum. hayvanlik etmemek lazim, karsindaki insan demek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 google reklamlar senden etkilenmiş dori Kadın gününüz kutlu olsun Dori adlı bir çizgi roman bizden size hediyemizdir kutsalkitap.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tsk sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bazı şeyleri aşmak gereklidir. eski sevgilinizi 1-2 yıl sonra bi yerde gördüünüzde ona tekrar sıcak dugular hissetmek yanlış değişldir. hissetmememk en normalidir. ama nefret etmek için çok kötü bişi yapmış olması gerekir size. aynı zmanda eski sevgiliyi yanında yeni sevgili ile görünce de kızmamak, hatta hiçbişi hissetmemem gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o değil de ayrılık ne garip birşey di mi. Bi çizgi, öncesi-sonrası. Güzel güzel zamanlar, mutlu mutlu anlar, gülücükler, öpüşmeler sevişmeler falan. İki kişilik bi yaşam, ama tek kalpte. Sonra bi anda bi olay, bi durum(gerçi aniden olmaz ama), birşey birşeylere neden olup, güzel şeylerin üstünü örtmeyi başarabiliyor. Düşünüyorum da, 2 yıllık güzel bi ilişkim var allah nazarlardan saklasın. Düşünmek bile berbat ötesi bişey ayrılığı, iki kişi için de. Ama olabilir değil mi, garantisi yok. Olmaya da bilir ki inşallah olmaz. Ama olabilitesi de olmayabilitesi de eşit, %50. Bu çok garip bişey ya. Bi çizgi geliyor, öncesi-sonrası oluyor herşey. Sonrası kısmında, her iki taraf da kendi denyoluğuna yanıyor. Da kar etmiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Nefret şöyle olabilir belki. Hani çok sevipte unutamamışsındır mesela. Artık bünye son çare olarak ya kendinden ya karşıkinden nefret ederek olayı çözümlemek ister falan. Yoksa zor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aşık olduğum için kendimden nefret ettim. :) yok lan drama ypaıyorum ne diye nefret edeyim. bi zaman sevdiğinden sonra nefret edebilirsin anlık şeyler bunlar sonra bida aşık olursun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar