Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Khelben said: Gangren said: Rıdvan > 90 Dakika imho. Rıdvan ın NTVSpordan aldığı paralar ortadayken kriz sebebiyle 90 dakikayı kaldırmak ilginç tabi. Rıdvan hakediyor ama, söyledikleri de objektif ve doğru oluyor çoğu zamanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Rıdvan objektif gibi oluyor ama yeri geldimi de formasını giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Gangren said: Rıdvan hakediyor ama, söyledikleri de objektif Gangren said: Rıdvan objektif Gangren said: Rıdvan Gangren said: objektif :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kermit said: adam biliyoda konuşuyo bence takımlarınıza laf sokuyo diye bu kadar kıl olmayın adama yahu adam yeri geliyo kendi takımını bile yerden yere vuruyo. bilgisi var adamın o camiyanın içinde sonuçta. Hangisini biliyor ? sporun hepsinimi? siyaset? sağlık? adamın HERŞEY hakkında bir yorumu var, hepsininde %100 doğru olduğunu iddia ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Darksun said: kermit said: adam biliyoda konuşuyo bence takımlarınıza laf sokuyo diye bu kadar kıl olmayın adama yahu adam yeri geliyo kendi takımını bile yerden yere vuruyo. bilgisi var adamın o camiyanın içinde sonuçta. Hangisini biliyor ? sporun hepsinimi? siyaset? sağlık? adamın HERŞEY hakkında bir yorumu var, hepsininde %100 doğru olduğunu iddia ediyor. Hıncal Uluç'un bazı takıntıları ve biraz da muhalefet olma huyu var. Onun dışında açık ara en kültürlü spor yorumcusu o adam. Kaç tane spor yazarı Yaşamdan Dakikalar gibi bir program yapabilicek kültürde. Adam 17 yaşından beri gazetecilik yapıyor. Her türlü kültürel/sanatsal aktiviteyi takip ediyor sergileri dolaşıyor bunlar hakkında yazı yazıyor. Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinde tam sayfa köşe yazısı yazıyor.Gazetenin en büyük reklamını alıyor. Hakan Ünsal kimdir nedir sıfatı nedir? Sergen Yalçın kimdir nedir sıfatı nedir? Bu ve bunun gibi bir sürü sıfatsız kalitesiz adamların yorumculuk yaptığı kanalda bu kadar tanınmış tecrübeli 100'lerce ödül kazanmış bir programı ve yorumcuları hemde diğerlerinden çok daha az kazanan çalışanları ekonomik kriz gerekçesiyle yayından kaldırıyorsan altında art niyet ararlar gayet de normaldir. Ki zaten Haşmet Babaoğlu'nun yazısı bir çok noktaya ışık tutuyor anlayabilene tabi. Birde bilen bilir Ntv ekonomik kriz var Hıncal abi ödeme yapamıyoruz dese Hıncal Uluç o programı yine de devam ettirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Gangren said: Khelben said: Gangren said: Rıdvan > 90 Dakika imho. Rıdvan ın NTVSpordan aldığı paralar ortadayken kriz sebebiyle 90 dakikayı kaldırmak ilginç tabi. Rıdvan hakediyor ama, söyledikleri de objektif ve doğru oluyor çoğu zamanç. hıncal galatasaray a fenerden daha çok laf ediyor programda + yazılarında. fenerle hıncalın tek didişmesi fener medyası demesi, ki ondada haklı yani. ayrıca rıdvan o parayı tek başına alıyor, orda bi haşmette var yanında hıncalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şöyle de bişe var ama: hıncal ile haşmet spor yazarı değil. başka işlerden para kazanan, bu işi de keyfine yapan insanlar. rıdvan'ın bütün olayı futbol yorumculuğu. ayrıca futbol programlarının şu hali çok saçma. çok boş konuşmalar, tartışmalar var. neyi konuştuklarını da anlamıyorum zaten. bu kadar bık bık ediyorlar; ama fikirlerinin bir kıymeti olsa, zaten teknik direktörlük yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Telegol yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Olayın Fenere yorulması da efsane olmuş... bu kadar da paranoyak olunmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 millet artık psikopatlaşmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 fenerliler ya çok cin, ya çok saf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok biz sadece sizin bu şaşırmışlığınıza şaşırıyoruz. yakında çünkü avrupadan elenince falan " FENER YÜZÜNDEN ELENDİK HEP FENER YAPTI!!!111!!1" diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 barış kupasından dayağı yiyip gelecekler sonra gelip aynen böle "federasyon süper kupa final tariihini ertelemede gerildik moralimiz bozuldu stresse girdik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ahha holy rage'e bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Program yayından kalktı diye onu bile FB'ye, Aziz'e bağlayıp ortamı gererseniz, kavga çıkarırsanız, isteyen istediği rage'e girer. Topik daha fazla rayından çıkmasın lütfen ki kilitlenmesin, esas konu adam gibi tartışılabilsin. Bazı şeylerin bokunu çıkartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Haşmet Babaoğlu'nun yazısından sonra sen nasıl bir anlam çıkardın ki Baggio? Tabi isteyen istediği gibi yorumlar ama "LOLZ YA AZİZE BAĞLADILAR, SAFLAR MUHAHA" demeyin bari. :) Önümüzdeki sene çok gergin ve çirkin bir lig izleyeceğiz bu gidişle. Görünen o. Ferit Şahenk feat Aziz Yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kriz çok tatmin edici bir bahane değil de, firma bünyesinde 50 tane farklı sebep olabilecekken "Aziz şampiyon olucaz dedi eleştireni kaldırttı" demek ne şimdi yani? Hadi haber federasyonla falan bir şeylerle ilgili olsa anlayış göstereyim de, Hıncal konuşup Aziz'i eleştirince şampiyonluk yolunda ne farkediyor, Hıncal kim? Ülkece kafamız boş beleş komplo teorilerine fazlaca çalışıyor maşallah, dizilerimizi de anca Araplar beğenip izliyor ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Hehehe. Bana bir tane isim söyle Fenerbahçe'yi güle oynaya yerden yere vuran, yönetime saydıran, teknik direktörü'ne giydiren tamam diyecem. Her ne kadar "Ben Bilirim" tavırları itici olsa da, bu ülkede en sivri dilli adam Hıncal Uluçtur ve dışarda Hakan Ünsal'ı dinleyip onaylayan/benimseyen 1 adam varsa, Hıncal söz konusu oldugunda bu rakam 10'dur. Kamuoyu üzerinde büyük etkisi olan bir adam bu sonuçta. Bir de NTV'nin saçma kriz bahanesinden sonra iyice şüphe çekiyor. Madem akıl bulandırmak istemiyorsun, şeffaf yayıncısın, aslanlar gibi çıkıp şu şu sebepler ile programı kaldırdık de. İnsanlar arkandan milyon tane senaryo yazmasın. Sen asist yaparsan golü atan çok olur böyle. :) Dediğim gibi, herkes kendince yorumlar. Benim düşüncem bana, senin ki sana. Herkes inanmak istediğine inanır. :) Hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben kendi düşüncemi söylediğim zaman troll ilan ediliyordum ama burda. bence galatasaray uefa kupasını rüyasında bile göremezdi ve her maçtan önce buna göre yorumlar yaptım troll dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 said: Hakan Ünsal'ı dinleyip onaylayan/benimseyen 1 adam varsa, Hıncal söz konusu oldugunda bu rakam 10'dur. kimse herşeyi beğenmek zorunda değil tabii; ama şöyle bir durum var: hıncal gibi herkesi ve herşeyi eleştirirsen ister istemez dışarda sürekli hak veren 10 kişi oluyor. hıncal sadece kimsenin tanımadığı, bilmediği kişileri över. "falanca bir kız falanca yerde şarkı şöylüyoru, aman allah'ım bu kadar enfes bir ses ben hayatımda duymadım." söz konusu ismi olan birisi olunca, "bunca yıllık, çok sevdiğim dostum falancanın bana dedikleri..." çünkü bunca yıllık dostum dediği kim varsa hepsiyle kavgalı bildiğimiz kadarıyla. bu da kısa bir hıncal analizi. admaın kime giydirdiğine değil, ne dediğine bakınca ben hak falan vermiyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 2 konu var. Birincisi Hıncal ın her konuda bilgi sahibi olduğu. Tabiki olacak adam bin yaşında, illaki her konuda bilgi sahibi olmuştur şimdiye kadar. İkinciside, yorumlarının, eleştirilerinin ne kadar doğru olduğu. Bende izlediğim zaman katılıyorum yorumlarına, benden başka 9 kişi daha katılıyor neden, çünkü adam o kadar çok konuşuyor, sallıyorki, illaki üçü beşi tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 90dkda hiç sallama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben severim Hıncalı mesela her salı mutlaka fotomaçın sitesine girer okurum söyleşisini, 90 dakikayıda imkanım olursa izlerdim. Yorumları doğru olduğu için değil izleme nedenim, ne düşünüyorsa onu söylediği için katıldığım katılmadığın birçok zaman olmuştur ama aykırıda olsa fikrini söylemekden çekinmediği için hoşuma gidiyor. Hele diğer spor yorumcularının birbirlerinin aynısı klişe her sene değişmeyen yorumlarını gördükçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Llama said: 90dkda hiç sallama olmadı izlemedin heralde programı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar