ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: harbi sodexoyla alışveriş yapılabilecek nereler var, bana da lazım o yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 of acıktım iyice ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 30 dakkaaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yemekte dolma varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bizdede dolma war snairim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Saeros said: ZaugnaKhaldun said: taksiyle dönüyorum. planörle dönüyorum, arkada james bond çalıyo. james bond un yeni albümü mü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 biri bana laf atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 çıkan yemeğe bak burda. TAZE FASÜLYE. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mortis said: Saeros said: ZaugnaKhaldun said: taksiyle dönüyorum. planörle dönüyorum, arkada james bond çalıyo. james bond un yeni albümü mü çıktı Bİ SORUN VARSA ÖZELDE HALLEDELİM KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Masquerade said: çıkan yemeğe bak burda. TAZE FASÜLYE. OF. UR MOM!1!!!11! ps: hep bunu söylemek istemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ühühhühühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 napae said: ühühhühühühühühü senin staj bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 canım topiğim ikinci sayfaya düşmüş. :/ ofise gelir gelmez yaptığım ilk iş bilgisayarı açmak oldu, sonra çay aldım, sonra oje sürdüm. evet oje sürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İŞTE ÇALIŞKAN TÜRK GENÇLERİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 benden sorumlu hanfendi beraber yapıcağımız işin hepsini bana yıkıp öğleden sonrası için izin aldı ve gitti. elim, belim, omuzum, kolum falan yerinden çıktı heralde. sakat kalmış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evde oturup buz gibi icetea'mi yudumlarken ayağımı da uzatıyorum.Hatta klima da var ayıptır söylemesi. Hayat çok zor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 napae said: benden sorumlu hanfendi beraber yapıcağımız işin hepsini bana yıkıp öğleden sonrası için izin aldı ve gitti. elim, belim, omuzum, kolum falan yerinden çıktı heralde. sakat kalmış olabilirim.geçen gün de canım sıkılıyo diyodun yani sen de birşeyi beğenmiyorsun afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ama bunlar da bi gün hiç iş vermiyolar, öbür gün kafamı kaldırıcak vaktim olmuyo. dengelesinler biraz aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 beklentilerimiz karşılansın diye yaşamıyoruz ama yahu. niye yaşıyoruz onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ihiii gözümde büyütmüşüm çok hallettim 2 saatte hepsini. şimdi hiç iş yok. iş vericek kimse de yok. 2 saat 45 dakkam var. bi şekilde geçiricem artık. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 al işte başladığımız noktadayız dsşkfdsfsd derin derin nefes al ve hayal kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İşi olmayıp, iş yerleri yakın olanlar buluşsun, ama dur, siz işten kafanıza esip çekamıyosunuzdur da şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 şimdi dikkatimi çekti de kocaman bölüm sırf kadın dolu ama hepsi güzel, çirkin olanlar da müdür olmuş zaten shjsd ama benim müdürüm çok datlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar