Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarısında çıktığınız filmler

progamer

Öne çıkan mesajlar

MADBOY said:

Laraken said:

jason statham ın böle orta çağ temalı fantastik bi filmi vardı. filmden çıkmadık ama sebebi peluş yaratıkları biraz daha görmekti. bu nasıl film jason? orta çağ, fantastik dedik amerikan traşlı saçlarınla bi yaratıktan öbür yaratığa atlıyorsun atak gibi terbiyesiz.

AHAHA DUNGEON SIEGE.
UWE BOLL.

Allah belasini versin o adamin.

Geçen movie max'de denk geldi, bir bakayım dedim. 10 Dakika dayanamadım rezil bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Lexius said:

collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım..

The New World.

Biz sinemadayken herkes çıkmıştı, ben sevmiştim filmi. Pokahontas (nasıl yazılıorsa artık) modern hikayesi olmuştu, çok beğenmiştim

Bu filmde çıkmadım ama uyudum. Bitince uyandırdılar. Rezaletti.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

BiTcH_oFBaT said:

Lexius said:

collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım..

The New World.

Biz sinemadayken herkes çıkmıştı, ben sevmiştim filmi. Pokahontas (nasıl yazılıorsa artık) modern hikayesi olmuştu, çok beğenmiştim

Bu filmde çıkmadım ama uyudum. Bitince uyandırdılar. Rezaletti.

alarm kur bence bi dahaya :D

ben lotr 2 de uyumuştum. ama bi 11 matinesine gitmiştim, bi de 21:00. aynı gün 2 kere frodo çekilmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç çıkmadım ama yakınlarda hatırlayabildiğim watchmen sabrımın sınırlarına getirmişti beni. Genelde böyle bi durumda filmin sonuna kadar kalıp çıkışında bizi getiren arkadaşla uzunca bi süre dalga geçeriz. Filmden eğlenmesek de arkadaşımızın aşağılanmasından müthiş zevk alırız :D
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Hiç çıkmadım ama yakınlarda hatırlayabildiğim watchmen sabrımın sınırlarına getirmişti beni. Genelde böyle bi durumda filmin sonuna kadar kalıp çıkışında bizi getiren arkadaşla uzunca bi süre dalga geçeriz. Filmden eğlenmesek de arkadaşımızın aşağılanmasından müthiş zevk alırız :D

aynı durum bizdede war "watchmen " için ben ısrar ettiğimden bala alay konusu olmuştum hala derler mavi çüklü adamın filmine götürdün bayıldık diye..
Sosyal ağlarda paylaş

bak gene de hertürlü iddia ediyorum. benim yarıda çıktıım film, hepinizin yarıda çıktıı filmlerden 1000 kat daha kötü ve yarıda çıkılası bi filmdi ^^ en kötü benim filmim bana 100 puan..

aaarbi dehşet bi filmdi..
imdb 4.3 (419 votes) onu da filmi çekenler oylamıştır zaten..

fragman - 1:15 e özellikle dikkat

mehmetin sesi kes haha, türkün sesi bile türk arkaaşım benzemio başka bişiye.

KAANTIRMI OYNUYON MEMOLİ NEYE GOGO

Sosyal ağlarda paylaş

Tek film var, ki ben epey film izlerim sinemada. o da budur:

Kız arkadaşımla (şimdiki eşim) gitmiştik ve tahammül edemedik. Belki yalnız gitsem otururdum sonuna kadar, nelere katlanmışım bunca sene. di mi?

Çıkmadığım ama tahammül sınırıma dayanmış en ganırtmış film ise:

Sosyal ağlarda paylaş

Köy: filmde fenalıklar gelmişti çok iğrençti yaa resmen mal gibi 1. yarı boyunca bekledik heyacanla bişeyler olacak diye 2. yarıyla birlikte resmen arkadaşla çıksakmı diye düşündük
Kutsal damacana: arkadaş zoruyla bir filme girerseniz sonu böyle olur resmen hayata küstüm yaa!
omen 666(yeni versiyonu): filmdeki tek hoşnut olduğum sahne sonlara doğru adamın birisinin başını tabela koparmıştı o sahen çok yaratıcıydı onun dışında komediydi ya ne korkusu
Keloğlan kara prense karşı: yine arkadaş zoruyla filme gidilmemesi konusunda önemli bir örnek
Mistik olay: bu da mecburiyetten son seansta başka uygun bir film olmadığı için kuzenlerle gitmiştik yaratıcı ve değişik bir konu ama tabii yönetmen her zmanki gibi işin boquenu çıkarmıştı hayır bide anlamıyorum niye bu adam ısrarla böyle absürd filmler çekiyor ? gerçi mistik olay sizi intihara teşebbüs ettiren ağaçlarıyla kesinlikle xenofobik bir gurp köylüden daha ilginçti orası ayrı tabii aman neyse inşallah avatarada aynı hatayı yapmaz valla adamın ev adresini öğrenir evini basarım avatar fanlarıyla >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...