Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben de arkadaşlarla gittiğim bi filmden çıkmıştım gizemli bilmemneydi hatırlamıyorum bile.(gizemli nehir değildi) bir de "kemancı" mıydı neydi ispanyol bir filmde içim geçmişti. uyuyodum az kalsın.zor toparladm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 MADBOY said: Laraken said: jason statham ın böle orta çağ temalı fantastik bi filmi vardı. filmden çıkmadık ama sebebi peluş yaratıkları biraz daha görmekti. bu nasıl film jason? orta çağ, fantastik dedik amerikan traşlı saçlarınla bi yaratıktan öbür yaratığa atlıyorsun atak gibi terbiyesiz. AHAHA DUNGEON SIEGE. UWE BOLL. Allah belasini versin o adamin. Geçen movie max'de denk geldi, bir bakayım dedim. 10 Dakika dayanamadım rezil bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 BiTcH_oFBaT said: Lexius said: collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım.. The New World. Biz sinemadayken herkes çıkmıştı, ben sevmiştim filmi. Pokahontas (nasıl yazılıorsa artık) modern hikayesi olmuştu, çok beğenmiştim Bu filmde çıkmadım ama uyudum. Bitince uyandırdılar. Rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 arcane said: Crash muhtemelen dünyanın en overrated filmi. allahım yaşasın yalnız değilmişim bu fikrimde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aente said: arcane said: Crash muhtemelen dünyanın en overrated filmi. allahım yaşasın yalnız değilmişim bu fikrimde (tu) aynen. sırf ucuz duygu sömürüsü. Fistan said: itiraf ediyorum, matrix revolution ile watchmen'de uyudum watchmen de aktiftablet te uyumuştu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Zodiac miydi neydi, orda burda yorumlarini okuyordum super muper diye, guzel de bi imdb puani vardi ama cin iskencesi gibiydi. filmin ilk yarisinin ortasinda ben cikarim bu filmden dedim , film arasi bile zor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şu ingilterede terör eylemi vs konu alan filmmiydi ya.. eğer oysa iğrençi nası gereksizdi ya. ama o diil de türk sokağı mı ne onu konu alan ve sanırsam samuel l jacksonın oynadıı filmse izlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 the lady in the water'dan cıkmıstım bayılıyordum sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 şu altın pusula mıdır nedir çıkmakla uyumak arasında kaldım uyumayı seçtim. epey yorgundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 her zaman emeğe saygı..başladıysan bitireceksin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Flameoffear said: BiTcH_oFBaT said: Lexius said: collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım.. The New World. Biz sinemadayken herkes çıkmıştı, ben sevmiştim filmi. Pokahontas (nasıl yazılıorsa artık) modern hikayesi olmuştu, çok beğenmiştim Bu filmde çıkmadım ama uyudum. Bitince uyandırdılar. Rezaletti. alarm kur bence bi dahaya :D ben lotr 2 de uyumuştum. ama bi 11 matinesine gitmiştim, bi de 21:00. aynı gün 2 kere frodo çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hiç çıkmadım ama yakınlarda hatırlayabildiğim watchmen sabrımın sınırlarına getirmişti beni. Genelde böyle bi durumda filmin sonuna kadar kalıp çıkışında bizi getiren arkadaşla uzunca bi süre dalga geçeriz. Filmden eğlenmesek de arkadaşımızın aşağılanmasından müthiş zevk alırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Tek film var, arkadaşım zoruyla girmiştim zaten, auistin powers... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 El-Barto said: Hiç çıkmadım ama yakınlarda hatırlayabildiğim watchmen sabrımın sınırlarına getirmişti beni. Genelde böyle bi durumda filmin sonuna kadar kalıp çıkışında bizi getiren arkadaşla uzunca bi süre dalga geçeriz. Filmden eğlenmesek de arkadaşımızın aşağılanmasından müthiş zevk alırız :D aynı durum bizdede war "watchmen " için ben ısrar ettiğimden bala alay konusu olmuştum hala derler mavi çüklü adamın filmine götürdün bayıldık diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bak gene de hertürlü iddia ediyorum. benim yarıda çıktıım film, hepinizin yarıda çıktıı filmlerden 1000 kat daha kötü ve yarıda çıkılası bi filmdi ^^ en kötü benim filmim bana 100 puan.. aaarbi dehşet bi filmdi.. imdb 4.3 (419 votes) onu da filmi çekenler oylamıştır zaten.. fragman - 1:15 e özellikle dikkat mehmetin sesi kes haha, türkün sesi bile türk arkaaşım benzemio başka bişiye. KAANTIRMI OYNUYON MEMOLİ NEYE GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 maskeli beşler ırak diyorum sana, hala ben birinciyim diyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Tek film var, ki ben epey film izlerim sinemada. o da budur: Kız arkadaşımla (şimdiki eşim) gitmiştik ve tahammül edemedik. Belki yalnız gitsem otururdum sonuna kadar, nelere katlanmışım bunca sene. di mi? Çıkmadığım ama tahammül sınırıma dayanmış en ganırtmış film ise: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hiç çıkmadım, çıkacağım filme girmem zate baştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tam olarak bu topic'e mi giriyor bilmiyorum braveheart'a 4 kere başladım hepsinde de aynı yerde bayıp bıraktım sidemada izledikleirmden titanic, zamanında yarısında çıkmayı düşündüğüm tek filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Köy: filmde fenalıklar gelmişti çok iğrençti yaa resmen mal gibi 1. yarı boyunca bekledik heyacanla bişeyler olacak diye 2. yarıyla birlikte resmen arkadaşla çıksakmı diye düşündük Kutsal damacana: arkadaş zoruyla bir filme girerseniz sonu böyle olur resmen hayata küstüm yaa! omen 666(yeni versiyonu): filmdeki tek hoşnut olduğum sahne sonlara doğru adamın birisinin başını tabela koparmıştı o sahen çok yaratıcıydı onun dışında komediydi ya ne korkusu Keloğlan kara prense karşı: yine arkadaş zoruyla filme gidilmemesi konusunda önemli bir örnek Mistik olay: bu da mecburiyetten son seansta başka uygun bir film olmadığı için kuzenlerle gitmiştik yaratıcı ve değişik bir konu ama tabii yönetmen her zmanki gibi işin boquenu çıkarmıştı hayır bide anlamıyorum niye bu adam ısrarla böyle absürd filmler çekiyor ? gerçi mistik olay sizi intihara teşebbüs ettiren ağaçlarıyla kesinlikle xenofobik bir gurp köylüden daha ilginçti orası ayrı tabii aman neyse inşallah avatarada aynı hatayı yapmaz valla adamın ev adresini öğrenir evini basarım avatar fanlarıyla >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yarısında çıktığım film cimriliğim yüzünden olmadı ama yarısında stop'a bastığım film oldu : Manhattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ortaokuldayken arkadaşla istediğimiz filmin bir başka filmle paylaşılması yüzünden Tehlikeli Tür 2 diye bir filme gitmiştik.Tabi film gerilim ama bol bol erotik sahne vardı.Arkadaş dayanamamıştı çıkarmıştı beni filmden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 olm cold mountain çok kral filmdir lan! tamam yavaş ilerleyen bir film ama çıkılmaz, ayıptır =( ki ben filmden çıkmam, o kadar para bayılıyorum. ne biliyim koltuklar rahat, ortam karanlık. olmadı uyurum. ya da koltuklar rahat, ortam karanlık. olmadı... (olmadı cidden =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sinemada uyumak kadar zevkli bişey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hannibal'ın bir devam filmiydi, gençliğini falan anlatıyor Letonya'da mı Litvanya'da mı ne... Eski kadrodan adam yok, Red Dragon'dan bir sonraki. Filmin adını söyleyene ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar