yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 çok salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 uaheuaeh süper olmuş ya :) ömrümde böyle salakça bişi görmemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 atomun etkileri hala surmekte. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 öldürseler yaptırmam öyle birşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 karşıma çıksa döverim ben bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 olum ben sana zombi olamazsın demedim adam olamazsın dedim. harbi bunalrdan adam olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 samimi söyliim ben bunları dövmem böle yolda yürürken karşıma çıksa biri ÇAAAt diye refleksle vururum durduramam kendimi bilinç altı hedehödö elim kolum kontrolsüzce ağzını burnunu da kırar bunların.. walla yoksa banane yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şimdilik kötü görünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ha sonra düzgün görünme ihtimalleri var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 neden olmasın? şimdi çirkinleşmişler bu tarz bi müdehale ile, gün gelip değişik tarzda yapmaya baslayabilirler, ufkumuz genişleyebilir, çok imba bişeyler cıkabilir.hayal gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lan sevdiğim saydığım bi milletsiniz zedelemeyin gözümdeki itibarınızı, yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mani said: japonların hard reset zamanı gelmiş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 naapcaklarını şaşırdılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 off içim karardır şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 2 Nuke yiyen bir ülkeden başka bir şey beklenmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yalniz boyle bir sey yapan tanidigim olsa dayanamam igne batiririm oraya nasil bir sonuc olur acaba biriniz yapip youtube'a falan koyun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Saeros said: mani said: japonların hard reset zamanı gelmiş. lol hard reset yetmez fişi çekip kasayı değiştirmek lazım fanları bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Japonların hala insan olmadığını düşünüyorum ben. Irkçılık falan filan ne denirse densin, çok ciddiyim. Çekik gözlülerin hepsi bi cins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çok da üstlerine düşmemek lazım belki kendiliğinden çıkmıştır adamlarda o yumrular falan nuke ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu adamlar nuke den öncede gayet dengesizlerdi ya. japon kadınları ayakları nekadar küçük olursa okadar güzel olur diye ayak parmaklarını kırıyorlarmış. böyle ufacık ufacık ayakkabılara parmaklar ayağın altına kırık birşekilde dönmüş falan. of yaa içim kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 lise hazırlıkta o ayakları küçültülen kadınlarla ilgili bir hikaye okumuştuk ingilizce dersinde, midem yamulmuştu resmen iğrenmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ayaklarini bagliyan cinliler ya komunistler yasakladi sonradan baglama olayini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 parayi verip akil alinamamasi ne kotu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 evet hatta o hikayede de değiniliyordu ona, kadın torununu bale ayakkabısında görünce deliriyo bağlama ayaklarını çok kötü olur acır falan diyodu. ama anti komunistti kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar