Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 +18, NSFW, KANAYAN BİNALAR ETC ETC http://www.toplessrobot.com/2009/06/all_hail_robogeisha.php
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 geisha chainsaw HSDSDGJSHAHHADHAHH offf
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ASKJFHAJŞSKLFJDSL abi bu adamlar çok acaip ya.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bu ne be?! anlamsızlığın dibine vurmuşlar asdasdsdf
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 2:26 da kıçlarından çıkan kılıçlarla mı dövüşüyolar, yoksa ben videoyu izlerken cerebral vaginismus geçirdim de ondan mı öyle geldi?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 eheh yok bildiğin popocuklarından katana çıkartıyorlar. Ondan önceki sahnede de kızın makatına katana sokuo sapık. bunu sevdiyseniz, tokyo gore police seyredin efenim. En az bu derecede anlamsız ve gore.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAH OF. Abi kıçlarından katana çıkıyor ohasfasdfa.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 GEISHA MISSILE ahahaha:D Japonlar ne garip millet lan :D çok mu canları sıkılıyor ne oluyor anlayamıyorum :D
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Hayır referans olarak gösterdikleri filmler de arıza filmlerin kralı.Bundan ne beklersin xD.O isimleri duyduktan sonra izlediklerime şaşırmadım...
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 japonlar yine saçmalamış dgf.topless geisha da görmedim ayrıca. kanayan bina olayına da anlam veremedim =&
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hip katana dan evvel makattan kan fışkırma sahnesi var.ne tuhaf millet :S
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hip katana sadece doggy style için sanırım
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mindfuck teriminin vücut bulmuş hali adeta
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Binadan kan aktı ya. Abi bir millet gitsin hem Final Fantasy'e, MGS'ye falan hayat versin, sonra da böyle beyin kusmuğu çıkartsın anlamadım. Ama WTB Geisha o farklı tabi.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu ne lan. gore falan gectim komik be.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ahah bu fimlerde mantık aramiyacaksınız yaf. seyredeceksiniz, aha kıçı kanadı aha meme ucundan asit fışkırttı diyeceksiniz. yalnız kanayan bina olayına bende takıldım :D
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 said: Also be warned I have no idea what's going on with the narrator and his weird-ass voice. abi harbi o nasıl bir ses lan lan .... bu adamlar nasıl bir zihin halinde yahu. yorumlardan seçmeler said: Those buildings must have been chock full of people goodness, 'cause they're still gushing blood out the shattered rooftops about twenty minutes after. said: Geisha Chain saw is made better by the lack of a chain saw. said: That's it! Cancel the RoboCop remake. There's no competing with this.
Öne çıkan mesajlar