slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 1954 yılında Massachussets sahili açıklarındaki Zindan Adası'nda suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği bir psikiyatri hastanesi vardır. Hastanede cinayet faili bir hasta olan Rachel esrarengiz bir şekilde kaybolur. Polis dedektifleri Teddy Daniels ve ortağı Chuck neler olup bittiğini incelemek üzere görevlendirilir. Dedektifler adaya vardıklarında korkunç bir kasırga ile hastanedeki hastaların ayaklanması arasına düşerler. Başrolde Leanardo Di Caprio var.Fragmanı izledim güzel geldi merakla bekliyorumimdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Fragmanı izlemedim ama konu Gen'i hatırlattı bana Hatta çakması olmuş nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Scorsese Şahan'dan esinlenmez herhalde :P http://en.wikipedia.org/wiki/Shutter_Island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 esinlenme varsa bariz şahan esinlenmiş kitaptan. bebek yüzün arkasındanda efsane bi oyuncu çıktı ya. leonardo dicaprio nun çok farklı rollerde bukadar hakkını vererek oynayabileceğine ihtimal vermezdim. 34 yaşında adam efsane yönetmenlerle çalıştı oscarlık filmlerde başrol oynadı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 scorsese ve di caprio filmleri şuana kadar sorunsuz gidiyor :).merakla takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kinkaudonau said: Fragmanı izlemedim ama konu Gen'i hatırlattı bana Hatta çakması olmuş nerdeyse hmm evet, haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bi gelemedi şu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kinkaudonau said: Fragmanı izlemedim ama konu Gen'i hatırlattı bana Hatta çakması olmuş nerdeyse alakasi yok.. ama baska seyler hatirlatacak olabilir. bide film gercekten guzeldi, ama ben bidaha seyredicem anca oyle tam olarak anlarim. sakin kafa ile seyredin bu arada, sonra 1-2 chipi yakabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bu hafta vizyona giriyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Red said: scorsese ve di caprio filmleri şuana kadar sorunsuz gidiyor :).merakla takip ediyorum 2000 sonrasında tek bir kötü filmi bile yok Leonardo DiCaprio'nun, buna paralel olarak kötü bir performansı da yok. Şuan yaşayan en iyi aktörlerden bir tanesi, hatta film/Performans olarak oranlarsak belki de en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Film vasat ama caprio iyi oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hayda bozma moralimizi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 olm yurtdışında olmayanlar var yapmayın şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 heyecanla beklıyoruz vella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 güzel başladı kötü bitti bütün olanlar düzmece miymiş, adama suçunu itiraf ettirebilmek için ? yada adama kafayı yedirip denek olarak kullanabilmeye çalışmaları mıymış? cümle düşük mü oldu asd anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Aik0 said: güzel başladı kötü bitti bütün olanlar düzmece miymiş, adama suçunu itiraf ettirebilmek için ? yada adama kafayı yedirip denek olarak kullanabilmeye çalışmaları mıymış? cümle düşük mü oldu asd anlamadım :D Evet, adam akıl hastası ve gerçeği hatırlaması için oyun oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Acıkcası ben cok begendim ama yorucu diyebilirim. Di Caprio'yu sevmezdim ama son yıllarda cok iyi iş cıkarıyor gercekten. Filmi tavsiye edebilirim kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Film tek kelime ile MÜKEMMEL! harika işlenmiş, çoook küçük detaylar var. ve hani film son ana kadar acaba? dedirtiyor. Sonuyla ilgili bir şey merak ediyorum doğru anlamış mıyım bir onaylayın: FİLMİN SONU İLE İLGİLİ (İZLEMEYEN BAKMASIN!!!) Şimdi filmin en son sahnesinde, bütün o hikayeyi öğrendik Andrewın deli olduğunu anladık vs. Adam bahçede mutlu mesut oturuo merdivenlerde, Yanına gelio psykiatristi naber dio, ve bizim adam yine beyni resetlemiş bi şekilde, Evet burda nasıl çıkacaz vs modunda takılıo. Bunun üzerine psykiatrist dönüp dier adamlara işaret edio olumsuz bi şekilde, ALIN bu arkadaşı lobotomye die karar veriolar. Sonra adamlar gelio doktorlar böle bezlerin içersinde bıçaklar vsler onlara focuslanmış. Kalkarken leonardo şunu dio: Bu hayatta canavar olarak mı yoksa iyi bi insan olarak mı yaşamak vs. tadında hatırlamiom tam da bi soru sorup kalkıp gidio. Ve o sırada psykiatristinin suratı bi ekşio. Burdan şunu çıkarioruz di mi: Orda Andrew, artık bu anılarla bu işkenceyle yaşıcağına lobotomy oliim kurtiliim diip, tekrar delirmiş RPSi yapio ki psykiatristi lobotomy kararı versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Aik0 said: güzel başladı kötü bitti bütün olanlar düzmece miymiş, adama suçunu itiraf ettirebilmek için ? yada adama kafayı yedirip denek olarak kullanabilmeye çalışmaları mıymış? cümle düşük mü oldu asd anlamadım :D Suçunu itiraf ettirme die bi durum yok zaten suç belli, Orda baş psykiatrist diodu ya işte ben hastalarımı anlamaya çalışırım , onları iyileştirmeye çalışırım vs. O şekilde andrew u iyileştirmek istemişler, Yani resmen adamla beraber roleplay yapıp onu anlayıp gerçekleri görmesini sağlamaya çalışıolar. Olay bu. Kafayı yedirtme yok, suç itiraf ettirme yok tamamen tedavi. Filmin güzel yanı da bu zaten, filmin başında böle o psykiatristleri kötü adammış bi boklar çeviriolarmış gibi veriolar. Ama düşününce, ulan adamlar soruşturmaya gelmişler, en basitinden bi çalışanlarla ilgili bi döküman bişey istiolar vermio adamlar. NE isteseler kağıt belge vermiolar. Ulan ne biçim yardım ediolar diosun. Onun dışıdna ilk silahları teslim ederken kapıda dikkat ederseniz, "ortağı" silahını çıkarıp veremio on saat, çünkü adam psykiatrist, böle küçük detaylar var. ve filmin sonunda bile hala , acaba bu adamlar harbiden bizimkiyle dalga geçiolar da delirtmeye mi çalışıolar diosun. O bakımdan çok başarılı buldum. Çok açık kapı bırakmış çünkü en sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mortis said: Film tek kelime ile MÜKEMMEL! harika işlenmiş, çoook küçük detaylar var. ve hani film son ana kadar acaba? dedirtiyor. Sonuyla ilgili bir şey merak ediyorum doğru anlamış mıyım bir onaylayın: FİLMİN SONU İLE İLGİLİ (İZLEMEYEN BAKMASIN!!!) Şimdi filmin en son sahnesinde, bütün o hikayeyi öğrendik Andrewın deli olduğunu anladık vs. Adam bahçede mutlu mesut oturuo merdivenlerde, Yanına gelio psykiatristi naber dio, ve bizim adam yine beyni resetlemiş bi şekilde, Evet burda nasıl çıkacaz vs modunda takılıo. Bunun üzerine psykiatrist dönüp dier adamlara işaret edio olumsuz bi şekilde, ALIN bu arkadaşı lobotomye die karar veriolar. Sonra adamlar gelio doktorlar böle bezlerin içersinde bıçaklar vsler onlara focuslanmış. Kalkarken leonardo şunu dio: Bu hayatta canavar olarak mı yoksa iyi bi insan olarak mı yaşamak vs. tadında hatırlamiom tam da bi soru sorup kalkıp gidio. Ve o sırada psykiatristinin suratı bi ekşio. Burdan şunu çıkarioruz di mi: Orda Andrew, artık bu anılarla bu işkenceyle yaşıcağına lobotomy oliim kurtiliim diip, tekrar delirmiş RPSi yapio ki psykiatristi lobotomy kararı versin . Aynen öyle mortis :) Cidden detaylar vs cok güzel. Film arasında tahmin ettigim hic bir son cıkmadı ki zaten böyle bir son daha zorlasam da düşünemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sonu cok belli filmin, ilk 20 dakikadan sonra tahmin edilebiliyore. Film neden muhtesem onuda bi aciklayin bi zahmet. Orta karar bi film, siksan guzel diyebilirsin en fazla. Leoboy guzel oynamis ama o ayri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 şöle bi durum da var: etraftan bi kaç şey okudum arkadaşlarla da konuşuoduk şimdi: Filmin sonu vs, hiç bi şekilde Bizim Edwardın bunca zaman hayal kurup aslında deli olduğunu kanıtlamio. O mağradaki rachel ın dedikleri doğru da olabilir. Birisi şey demiş hatta o hani bi kocasını balta ile öldüren kadın "run " yazio ya kitaba, bizim ortak kalkınca. Yani onu hem, başına geleceklerini bilioruz dedektif kaç burdan amaçlı hem de, serbest kalmışken hazır şöle kaç kurtul burdan da demiş olabilir. Yani filmin sonunda ne kadar o ailesini , işte çocukalrın ölümünü göstermiş olsa da , hiç bi şekilde Tam tersini kanıtlıyacak şey de yok aslında. Tamamen rol ile edwardın kafayı yemesini sağlamış olabilirler bu conspiracysi üzerine gitmesin die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 NoTwisT said: Sonu cok belli filmin, ilk 20 dakikadan sonra tahmin edilebiliyore. Film neden muhtesem onuda bi aciklayin bi zahmet. Orta karar bi film, siksan guzel diyebilirsin en fazla. Leoboy guzel oynamis ama o ayri tabi. asla hiçbişey belli değil filmde tamam tahmin ediosun ama her zaman Tahminlerinden biri oluo o, bariz çok rahat değitşirebilirlerdi mesela hiç biş ekilde kesin bu sona ericek diemosun ha sonunda öle bitince tmaam öle tahmin etmiştim diosun fakat, o sadece olabilecek sondan 1 si oluo. O bakımdan haksızlık olur 20. dakkadan belliydi derseniz. Katılmıorum kesinlikle ben hala en sonuna kadar değişebilir die düşündüm. hep açık kapı oluo hep ki bi üst postumda da sölediim gibi tersinin olmıcağını kanıtlayan hiçbişey vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar