olitere Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ön izlemeden bakıp kaçmayın adam gibi cevap verin diye ilk 10 satırı bu uyarı ve boşlukla geçiyorum PATİDEKİ ORTAM ÇOCUKLARI Daha önce başıma gelen talihsiz olayı anlatmıştım. aha şu http://forum.paticik.com/read.php?20,4125363 şimdi İstanbul'da bar vb. gibi takılınacak bağyan arkadaşların bol olduğu daha çok gündelik arkadaşlıkların yaşanma potonsiyeli yüksek mekanları bi yazarsanız süper olur.Hadi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 FiKiRTePe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 onun yerine düzgün bi ilişki edinmeyi denesen? böyle one night standler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ankarayı da yazın eliniz değmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 böbreği kaptırıcan işin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Baktım ve harbiden yeri burası değilmiş bunun eheh (ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 şimdi bardan veya dışardan biriyle tanışmak için çok tecrübesizsin bence hiç bi yere filan gitmedim dediğine göre. çok umutlanma ve dışarıya kız kaldırıyım diye çıkma. al arkadaşını muhabbet et, iç saçmala eğlen. bayan arkadaşlar seni çok kandırır yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Abi boşverin öğüdü mekan söylen özellikle taksim civarı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fiesta var şampiyonun ilerside. iyi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 barbu said: şimdi bardan veya dışardan biriyle tanışmak için çok tecrübesizsin bence hiç bi yere filan gitmedim dediğine göre. çok umutlanma ve dışarıya kız kaldırıyım diye çıkma. al arkadaşını muhabbet et, iç saçmala eğlen. bayan arkadaşlar seni çok kandırır yoksa kendimi geliştiriyorum işte bi yerden başlamak lazım sonuçta bugun olmaz yarın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 öle mekan söyle demekle olmaz ki:D abi bu biraz kendi isteklerinle alakalı. dinledigin muzik vs tarzın filan. beğenmez herker heryeri bi ton yer var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi adam "bardan karı kaldırmayı" sormuyor "bayana bir içki ısmarlama" olayını soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ısmarlamayın tanımadıklarınıza olm. paranız cebinizde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 geri dönüşü %100 olan bayanlar bunlar yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 o zaman başka sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bi bira ile kaldırılabilen kız var midir acaba öyle aile kızı modu değil ortamlardan olacak yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 1 birasız bile vardır. mesele kızın seni beğenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Vay a ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bu sefer dikkat et de iki kule münasip bi yere temas etmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 çok -rep yicem ama anlamadım ben bu espriyi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 2 arkadaşlarmış. 2 arkadaş 2 kule kule çağrışım çağrışım omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 vaniLLe said: arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. hee tmm ya. hatırladım bunu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hatta bi dakka lan guldum de sfsdfs. cok geç düştü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar