Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 atmadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Viktor said: bu superwiz razienmi yoksa newdonismi? eger hukuk ookudugunu iddia ederse newdonis, izmir ekonomi ünide okuyorsa razien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ekmek said: Sokakta yaralı bulsam evime almam ben seni 1 ay aç kaldın diye cennete giricen sanıyosun. O değil de sokakta yaralı bulup eve atma fantezin mi var abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kanlı kanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mongolian clusterfuck <3 bravo çons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 cennet ne benim 1 ay aç kalmamda ne senin küfür etmende,eğer inandığımız bir yaradan varsa belli kurallarıda vardır demekki,yarattığı dünya da bir tane eksiklik görebiliyormusun,mmorpg alanındaki 1 numara blizzard bile bir oyun çıkardığında 4*5 sene de ancak adam edebiliyor toplamda gerçeğe vursan 150-200 km kare,dünya veya evren veya uzay kaç milyon km kare ,ama tabii okumakla adam olunmuyor,gören kör olmayın,her şeyin ağaçların, bitkilerin,hayvanların bile nasıl bir zincirde birbirlerine faydalı olduğuna bir bakın bence bunların hepsi tesadüf zannediyorsanız dünyanın değil,eğer evrende yaşayan başka canlılarda varsa en büyük aptalı sizsiniz kusura bakmayın,ama tabiiki,inançlarla dalga geçmek,aklı duyguları kabul etmemek gibi bir dengesizlik örneği bence,ben ramazan ayında oruç tutarak cennete gideceğime inanırım,kimiside muharrem ayında oruç tutarak ,kimide diğer inançlarıyla cennete gideceğini zanneder,ama hiçbirinde ucuzluk yoktur,hep bir emeğin karşılığıdır bu,akşama kadar ense yapıp,dedenin babanın inandığı bütün değerlere küfür ederek,bir yerlere gelinemez,dinlerin en büyük ortak özelliği ahlakı tavsiye etmeleri ,tam tersi olsa hayvanlardan ne farkımız kalırdı? ayrıca ciğerinin 5 para etmediğini bilsem bile seni evime alırım yaralarını sarmak için,çünkü ben yaradılanı severim yaradandan ötürü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 DFGDFGDFGDGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Blizzard 4.5 yılda oyunu adam etmiş koskoca allah seni 20 yılda adam edememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz imba'ymışsın. oruç tutmayana "yozlaşmış, değer yargısız" derken hiç saldırıda bulunmamış oluyosun yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ekmek bu söylediklerini,aoc forumunda age of conan wowdan quest sistemini çaldı denilmesine benzetiyorum ya:D , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ekmek çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 "yaradandan ötürü seviyorum" demeden önceki ikinci mesajında "hepiniz yanacaksınız ekikeki" diyordu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz said: ekmek bu söylediklerini,aoc forumunda age of conan wowdan quest sistemini çaldı denilmesine benzetiyorum ya:D , Dogru oldugunu bildigin ama fanboy oldugun icin isine gelmedi diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya o değilde bu kanal 7 şirinleri şehir efsanesi galiba. Baya bir aradım youtube da fakat bulamadım hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oruc tutmayanin evini burnin licin basiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 "Arthur" cizgi filminde oruc tutan cocuk nabiyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz = newdonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz said: cennet ne benim 1 ay aç kalmamda ne senin küfür etmende,eğer inandığımız bir yaradan varsa belli kurallarıda vardır demekki,yarattığı dünya da bir tane eksiklik görebiliyormusun,mmorpg alanındaki 1 numara blizzard bile bir oyun çıkardığında 4*5 sene de ancak adam edebiliyor toplamda gerçeğe vursan 150-200 km kare,dünya veya evren veya uzay kaç milyon km kare ,ama tabii okumakla adam olunmuyor,gören kör olmayın,her şeyin ağaçların, bitkilerin,hayvanların bile nasıl bir zincirde birbirlerine faydalı olduğuna bir bakın bence bunların hepsi tesadüf zannediyorsanız dünyanın değil,eğer evrende yaşayan başka canlılarda varsa en büyük aptalı sizsiniz kusura bakmayın,ama tabiiki,inançlarla dalga geçmek,aklı duyguları kabul etmemek gibi bir dengesizlik örneği bence,ben ramazan ayında oruç tutarak cennete gideceğime inanırım,kimiside muharrem ayında oruç tutarak ,kimide diğer inançlarıyla cennete gideceğini zanneder,ama hiçbirinde ucuzluk yoktur,hep bir emeğin karşılığıdır bu,akşama kadar ense yapıp,dedenin babanın inandığı bütün değerlere küfür ederek,bir yerlere gelinemez,dinlerin en büyük ortak özelliği ahlakı tavsiye etmeleri ,tam tersi olsa hayvanlardan ne farkımız kalırdı? ayrıca ciğerinin 5 para etmediğini bilsem bile seni evime alırım yaralarını sarmak için,çünkü ben yaradılanı severim yaradandan ötürü:D noktalama işaretlerine gösterdiğin özenden dolayı kesin cehenneme gideceksin orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 o zaman sende gireceksin hahaha güneş kremi getirmeyide unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz said: mmorpg alanındaki 1 numara blizzard bile bir oyun çıkardığında 4*5 sene de ancak adam edebiliyor toplamda gerçeğe vursan 150-200 km kare,dünya veya evren veya uzay kaç milyon km kare ,ama tabii okumakla adam olunmuyor, dinler tarihini, din felsefesini okudum fakat tanrının varlığının mmorpg bazında ispatlanabileceğini hiç düşünmemiştim.yaşa superwiz, müridin olabilirmiyim.peki dünyada 5 kere canlıların yüzde 95 i nin yok edecek katastrof olduğunu biliyoruz.bu katastrofları allahın(ki kendisine inanırım) expansiyonları diyebilirmiyiz.mesela 2 önceki katastrofta dinazorlar piyasaya çıkmıştı yep yeni bir ırk yepyeni classlar felan(trex, triceratops felan) bir önceki katastrofta memeliler ırkı çıktı yeni classlarda(mamut, kılıçdişli kaplan, mayman ve insan) var.müridin olabilirmiyim süperwiz bak katastroflarıda mmoprgsel manada açıkladım nasılım? yorumlarını yazarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz said: o zaman sende gireceksin hahaha güneş kremi getirmeyide unutma da dannn! dahi anlamındaki de ayrı yazılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 arapçada noktalama işareti yoktur.adamın zorlanması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 superwiz said: ayrıca burada yaşamana fazla gerek yok prawler,boşuna bu ülkenin havasınıda soluma bence,sana emek veren yıllarca okutup liseyi bitirttiren devletinle niye uğraşıyorsunki,git amerikada veya her ne halt ülkeyse orada doğ büyü yaşa adamı öğlen öğlen cinnet aşamasına getirttiriyorsunuz yahu 1 senedir Kanada'da yasiyorum zaten. Cok sevdigim ulkemi bu hale getirdiniz helal olsun size. Bana emek verdigini iddia ettigin devlet benden aldigi tonla vergiyle beni okuttu. Havadan para yagmadi. Benim ulkede bulunmamla ya da gitmemle birsey olmaz. Ulkenin dinamiklerini bal gibi degistirdiler. Inanilmaz derecede kutuplastik, birbirimize tahammul edemez oldun. Bu neden oldu peki? Dinin kullanilmasi yuzunden. Yani hosgorulu olmayi ogutleyen din yuzunden Turkiye bu hallere geldi. Burada ben Iran gibi olmadigimizi, laiklik oldugunu ( Ramazan'da oruc tutmuyor diye sopayla adam dovmek, alevilerin katline seyirci kalmak ne kadar bu tanimin icine giriyorsa) insanlarin metropollerde ozgurce icki icebildigini, herkesin basinin kapali olmadigini, bunun dini bir bakis acisi oldugunu ve sahsen benim insanlarin tercihlerine saygi gosterdigimi anlatmaya calisiyorum. Evet gelip ulusalcilik yapmiyorum belki ama burada Turkiye'yi tanitiyorum. Ekmek said: 2009 yılında namaz kılan adam var ya. Bu da cok yanlis birsey. Adamin kendi inanci. Insanlar once baskalarinin inanclarina, baskalarinin dusuncelerine tahammul etmesini ogrenmeli. Turk halkina bu ayrimcilik ve tahammulsuzluk cok saglam bir sekilde asilandi katliamlarla. Din elden gidiyor dendi, onlar kafir dendi ve aydinimiz, ozanlarimiz yakildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yea bırak praw ya. sanki yüzbin euroluk ticaret yaptın da vergi verdim diyon. :P :P gogo superwiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar