goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yahu en geveze en ukala adamlardandı, banlanmış? sebebini bilen falan var mı yahu merak ettim. (gerçi zaten kızları peşinde koşturan esprili hoş çocuk olsaydı patide onbin mesajı olmazdı, gözüm tutmamıştı hiç..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombaleyoo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 forumun sikmişler işte ondan anne demiyorum şimdi haksız duruma düşmeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 amanney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 beyler ginaly işi bırakmış gina lynn olmuş panik yok tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu arada adamın topikine ilk mesajı fake cinalinin atması da isabet oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ilhan irem vardı ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ADAM ANNE DEDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cinali değil o küfretmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 banlarsın küfreder lan insanların sınırı var. peki ciddi olarak ne yaptı da gitti bu adam? adam 11k mesaj bisürü geyiği sataşması falan var, tutup da şimdi mi büyük hata yaptı yahu, ona meraklandım. gerçek katili bulucam galiba, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben de çok merak ettim, son mesajlarına falan baktım ama bişi yok. git puğatlat bu kafayı şimdi git puğatlat bu kafayı şimdi ah be kardeşim, başına ne geldi ah be kardeşim, başına ne geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 lol. bişi olmaz yav. gold üyeler 10 kere gitse de yörüngeye tekrar açılıyor. immune to rules skilli var. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 değişiyo o ben angelina beni büyüttü dedim banlandım mesela küfredersin banlamazlar bi söz dokunur banlarlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 banlıyolar da geri açılma olayı kısmına resist var. partial resist tam olarak aslında. kurallara bakarsak, 2 kere yörüngeye giden adam daha da gelemez diyor. olmaz. burada gelme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 parayı bastırıp uzaya giden rus işadamı geldi aklıma nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aa çok üzüldüm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 öss sonuçları açıklandığı vakit banlansaydı keşke :D yoksa severik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben piramitten banlamıştım çok koymuştu hala unutmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 GwindonSurion said: değişiyo o ben angelina beni büyüttü dedim banlandım mesela küfredersin banlamazlar bi söz dokunur banlarlar falan.. DJKLSDLF yarası var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ginaly her topikte beni sevdiğini haykırırken, ilişkimizi çekemeyenlerle ağız dalaşına girmiş ondan banlanmış. bebeğim ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 GwindonSurion said: değişiyo o ben angelina beni büyüttü dedim banlandım mesela küfredersin banlamazlar bi söz dokunur banlarlar falan.. hakaretle argo ayri bisidir mesela dersin ki ya ben bi bok yedim sictim resmen kimse banlamaz seni cunku ortada alinan kimse yoktur ama gidersin direk bi uyeyi rahatsiz edici bi cumle kurars hooop ucarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 O diil de harbi cinali banlanmiş lan, anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Masquerade said: banlıyolar da geri açılma olayı kısmına resist var. partial resist tam olarak aslında. kurallara bakarsak, 2 kere yörüngeye giden adam daha da gelemez diyor. olmaz. burada gelme var. Git gel durumları olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 uktu yoksun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar