Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap durumu


nedanko

Öne çıkan mesajlar

Eskisi gibi her instance için guild gerekmiyor artık. Nerdeyse ulduar 25e bile pug bulunabiliyor ha basarılı olur olmaz o ayrı konu ama özellikle naxx 10 25 ve ulduar 10 için rahat rahat PUG bulursun. Kaldı ki yeni patch ile artık baya bi item end game instancelara girmeden alınabilecek biraz ugras ile. Önemli olan ne kadar zaman ayırabilicen yani naxx dediğin gene min toplamda 4 saat falan suruyor :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok tesekkurler..

edit: yaziyomus gormedim bu arada :(

Can the universal installer download and install expansion clients directly, or do I need to install the standard World of Warcraft client first?

You can install the client for Wrath of the Lich King or The Burning Crusade directly without having to first install the standard World of Warcraft client. Simply select "Wrath of the Lich King" from the dropdown, and the program will install the complete client, including World of Warcraft, The Burning Crusade, and Wrath of the Lich King.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

US deyim, EU da olsam coktan gelmistim o tarafa :(


bu arada dun actim hesabi tekrarda, abi resmen unutmusum, resmen newbie gibiyim, combolarimi, taktiklerimi falan hep unutmusum biraz zaman alacak gibi..

UI modlarinida bulmam gerek. bi pack kullaniyodum, bi cok kullanisli sey icinde geliyodu, bakayim bi ui topicine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...