Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya cevabi kisa bi soru diye buraya sorayim, baltalamak gibi olmasin gerci :/

uzun suredir (1 sene oldu kafaadan belki 2 sene olmustur hatirlamiyorum) wow oynamiyorum, karakterim silinmis midir? wotlk alsam kaldigim yerden devam eder miyim sifirdan mi kasmam gerek?
Mesaj tarihi:
hmm ya bi soru daha sorucam ondan yeni konu yaptim..

ya eminim bi ton konu var bunun hakkinda ama tembelligimi mazur gorun :( wotlk de PVE nasil? hem environment olarak, hemde content olarak? kisaca cevap verebilirsiniz core ve ilk expansionla karslastirarak.
Mesaj tarihi:
tek kişilik oyunda sıkılabilirsin.
outdoor pvp çok dengesiz. ya her gördüğünü kesersin ya da tam tersi her geçen seni keser class'ına göre.
arena falan yapıcam diyorsan gayet güzel ama
Mesaj tarihi:
Eskisi gibi her instance için guild gerekmiyor artık. Nerdeyse ulduar 25e bile pug bulunabiliyor ha basarılı olur olmaz o ayrı konu ama özellikle naxx 10 25 ve ulduar 10 için rahat rahat PUG bulursun. Kaldı ki yeni patch ile artık baya bi item end game instancelara girmeden alınabilecek biraz ugras ile. Önemli olan ne kadar zaman ayırabilicen yani naxx dediğin gene min toplamda 4 saat falan suruyor :P
Mesaj tarihi:
hmm cok cekici duruyor. peki bi soru dah,cd lerimi bulmam zor simdi, torrent den ceksem ilk ikisini, 3. sunude online alsam indirsem olur mu acaba, yoksa illa orjinal cd lerimi bulmak gerek.
Mesaj tarihi:
simdi uyucam sabah biter diye siteden cekiyom, wotlk i sectim yuklemesi icin, su an yukluyor, 10 gb yer istedi toplamda, fakat ilk ikisi bende yuklu degil ve aramadi, 3 unu birden mi yuklemis olacak yoksa sirayla mi yuklemeliyim, sitedeki programi kullansam dahi?
Mesaj tarihi:
cok tesekkurler..

edit: yaziyomus gormedim bu arada :(

Can the universal installer download and install expansion clients directly, or do I need to install the standard World of Warcraft client first?

You can install the client for Wrath of the Lich King or The Burning Crusade directly without having to first install the standard World of Warcraft client. Simply select "Wrath of the Lich King" from the dropdown, and the program will install the complete client, including World of Warcraft, The Burning Crusade, and Wrath of the Lich King.
Mesaj tarihi:
US deyim, EU da olsam coktan gelmistim o tarafa :(

bu arada dun actim hesabi tekrarda, abi resmen unutmusum, resmen newbie gibiyim, combolarimi, taktiklerimi falan hep unutmusum biraz zaman alacak gibi..

UI modlarinida bulmam gerek. bi pack kullaniyodum, bi cok kullanisli sey icinde geliyodu, bakayim bi ui topicine.
  • Yeni Oluştur...