nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ya cevabi kisa bi soru diye buraya sorayim, baltalamak gibi olmasin gerci :/ uzun suredir (1 sene oldu kafaadan belki 2 sene olmustur hatirlamiyorum) wow oynamiyorum, karakterim silinmis midir? wotlk alsam kaldigim yerden devam eder miyim sifirdan mi kasmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 silmiyolar benim bildiğim. olmadı ticket atar geri istersin. ucunda para olunca her şeyi yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Char silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hmm ya bi soru daha sorucam ondan yeni konu yaptim.. ya eminim bi ton konu var bunun hakkinda ama tembelligimi mazur gorun :( wotlk de PVE nasil? hem environment olarak, hemde content olarak? kisaca cevap verebilirsiniz core ve ilk expansionla karslastirarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 instınzlar çok canlı aga ben bi giriyom çıkamıyom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hmm yok o anlamda sormamistim solo oynama acisindan, instance yapamiyorum ben o yuzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tek kişilik oyunda sıkılabilirsin. outdoor pvp çok dengesiz. ya her gördüğünü kesersin ya da tam tersi her geçen seni keser class'ına göre. arena falan yapıcam diyorsan gayet güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 core ve ilk expansion a oranla sIkIci mi yani solo? ben oldukca zevk almistim cunku, ozellikle ilk 60 da.. 60-70 de goturmustu beni yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Eskisi gibi her instance için guild gerekmiyor artık. Nerdeyse ulduar 25e bile pug bulunabiliyor ha basarılı olur olmaz o ayrı konu ama özellikle naxx 10 25 ve ulduar 10 için rahat rahat PUG bulursun. Kaldı ki yeni patch ile artık baya bi item end game instancelara girmeden alınabilecek biraz ugras ile. Önemli olan ne kadar zaman ayırabilicen yani naxx dediğin gene min toplamda 4 saat falan suruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nedanko sen ne yaptın yahu? Eşşeğin aklına karpuz kabuğu. Bana hatırlatmayın böyle şeyleri. Yoksa bende mi tekrardan başlasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hmm cok cekici duruyor. peki bi soru dah,cd lerimi bulmam zor simdi, torrent den ceksem ilk ikisini, 3. sunude online alsam indirsem olur mu acaba, yoksa illa orjinal cd lerimi bulmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 direk account managementtan indirebilirsin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kendi sitesinden bazen yavaş oluyo ama ben wotlku torentten indirdim valla ne yalan söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 supersiniz hepiniz cok tesekkurler, indirmeye basliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hepsini torrentten hızlıca çekersin. Cd key satan siteler de mevcut. acc management'dan daha da ucuza gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 simdi uyucam sabah biter diye siteden cekiyom, wotlk i sectim yuklemesi icin, su an yukluyor, 10 gb yer istedi toplamda, fakat ilk ikisi bende yuklu degil ve aramadi, 3 unu birden mi yuklemis olacak yoksa sirayla mi yuklemeliyim, sitedeki programi kullansam dahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hepsini birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cok tesekkurler.. edit: yaziyomus gormedim bu arada :( Can the universal installer download and install expansion clients directly, or do I need to install the standard World of Warcraft client first? You can install the client for Wrath of the Lich King or The Burning Crusade directly without having to first install the standard World of Warcraft client. Simply select "Wrath of the Lich King" from the dropdown, and the program will install the complete client, including World of Warcraft, The Burning Crusade, and Wrath of the Lich King. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 wow çok pis hastalık arkadaş ya bnde 3 kere bıraktm başladım fln nedanko ufak sorularla başlamış sayfa sonunda tmm go go go moda geçmş hehehehehe ii oyunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 nedanko pişman olucağk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 off yeni bi instance dan ciktim, bow of the lich king dusurduk, critledim 20 kere, str oldu 50 bidi cidi bidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hahahaha BİZİM SERVERA GELDE AKLINI ALALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 solo sıkılmazsın. ozellikle wotlk solo icin bence en iyi contente sahip. levellamak inanılmaz zevkli hale getirilmis, questler orijinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 US deyim, EU da olsam coktan gelmistim o tarafa :( bu arada dun actim hesabi tekrarda, abi resmen unutmusum, resmen newbie gibiyim, combolarimi, taktiklerimi falan hep unutmusum biraz zaman alacak gibi.. UI modlarinida bulmam gerek. bi pack kullaniyodum, bi cok kullanisli sey icinde geliyodu, bakayim bi ui topicine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar