Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 5. falan olursunuz işte baros kadar oynarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Eh orasını sene sonunda görürüz hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abdel kader keita, o zaman bunu bu sarkiyla kutlamaliyiz göbek atar gibin oynicaz keitayla helele. ayrica lille'deyken en cok gol atan oyuncu ünvani almistir kendisi, iyi olmus iyi. yavrum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kağıt üzerinde gayet iyi transfer valla. "Gol de atmamış asist de yapmamış ne iş yapar o zaman bu sfdsfd" diyen arkadaşlar kadar engin futbol bilgim yoktur tabii benim, onun için sözlerime fazla güvenmemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abicim gs liler değilmi sabri allah belanı versin hede hödö diyen bu adam sabriye bin basıcak kapasitede yahu sabriden hızlı ve az tekniğide var adam gayet kafayı çalıştırıyo çizgiye kadar girip içeri orta yapıyo yada geri çekip orta yapıyo ki en güzel gol taktigi aynı pes 2009 da oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yalnız muhtemelen adamın en iyi hareketlerinden seçilmiş youtube videosunda bile son vuruşları dağlara taşlara :) saç baş yoldurtabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sabri ekolünden bir anda kopmak istememiş GS demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 cado said: Fistan said: abi bu adam forvet değil mi? neyine bakıp değerlendiricez bu adamı? attıgı iki değersiz çalımla ya da deli dana koşmasını izleyince mi iyi oluyor futbolcu. bildiğin kötü futbolcu keita.oynadıgı takımlara ve istatistiklerine bakınca siz ne umuyorsunuz bilemiyorum artık. Fildişi Sahilleri Ligi - Africa Sports - 23 maç - 4 gol Tunus Ligi - Etoile du Sahel - 22 maç - 7 gol Birleşik Arap Emirlikleri Ligi - Al Ain - 19 maç - 6 gol Katar Ligi - Al Sadd - 71 maç - 23 gol Fransa Ligi - Lille - 63 maç - 14 gol Fransa Ligi - Lyon - 55 maç - 5 golkeita forvet değil Güiza 07/08 ispanya gol kralı Güiza 08/09 Tırt bir oyuncunun takıma faydası gol assist değildir sadece kmseye mükemmel transfer falan demiyorm, ama bence iyi transfer. Keita nın adını Galatasaray'a gelmeden bilmeyen bir insan kitlesi adamı mahvetmiş bile gelir gelmez. Türkiyede İBB nin koşan zencisi bile iş yaparken, Keita gibi adama iş yapmaz diyenler bir daha düşünsün bence. Futbol oynayacağı yer Türkiye ligi. Oynadığı kanat sağ. Karşısındaki en dişli defans Deli İbo. BulletRide said: Hey allahım Keita'yı da beğendiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 çakma keita olarak tanıyordum ben kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Wing Forward görünce "forvet lan bu" diyen adam Keita'yı beğenmese ne olacak ya. Kanat oyuncusu golcü değildir bir kere. Her ortayı adrese teslim yapıp gol attırmak da değildir kanat oyuncusunun işi, onun için asist kralı olması da beklenemez. İstisnalar dışında gol forvetlerin, asist onların arkasındaki ileri orta sahanın işidir kısacası, o istisnai oyuncuların da bizim takımlara gelmesini bekleyemeyiz tabii. Dolayısıyla kanat oyuncusuna gol asist istatistiklerine bakıp yorum yapmak efsane olmuş baya. Hadi onu geçtim, Keita'yı daha önce duymamış insan futbol hakkında böyle iddialı yorumlar yapamamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 amma abarttınız ha, sırf gs ye geldi kötülemek için yorum yaparım ben burda her zaman ki gibi. futbol bilgimi de tartışmaya açtırmam, güler geçerim her türk teknik direktördür gibisinden. sizde buna ayak uydurup bişiler bilirmişçesine küçümsemeyin insanları.hoşunuza gitse bile sonra üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kucumsencek hareketler yapmayin madem. nasil uzulucez onu da anlat bari elin degmisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 futbol bilgisizi diyip diyip günün birinde futbol bilgilerimle karşılaşınca üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Torunlarımız görür mü o karşılaşma gününü? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tüm arsenal scoutlarını toplayın ezerim hepsini. oynamadıgım menacerlik yok, izlemediğim takım sınırlı sayıda. norvec 2. lig takımının golcülerini bile sayarım, bank asya liginde 50+ maç staddan izlemişliğim vardır. taner gülleriyi milli takıma alın diye türkiyede ilk ben dedim sene 1900 de falan. kazım>all ve 9-0 ları saymıyorum bile. vince carter'ı da ben draft ettirdim ama o ayrı bi branş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Lyon gibi bir klüpten boş bir oyuncu gelmesi ihtimali yok. herşeyin başında adam 2 senedir Lyon'da oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fistan said: çakma keita olarak tanıyordum ben kendisini ahaha seneye olası iyi oyunundan sonra çok güzel yerlere çekilecek bir cümlecik olmuş. ^^ asist/gol sayısı mantığınız patlayınca yeni bok atma teorileri bu sanırım. "ÇAKMA BO ARKADASLAR. BARCADAKİ DEĞİL." +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fistan said: vince carter'ı da ben draft ettirdim ama o ayrı bi branş sanırım. ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fistan said: tüm arsenal scoutlarını toplayın ezerim hepsini. oynamadıgım menacerlik yok, izlemediğim takım sınırlı sayıda. norvec 2. lig takımının golcülerini bile sayarım, bank asya liginde 50+ maç staddan izlemişliğim vardır. taner gülleriyi milli takıma alın diye türkiyede ilk ben dedim sene 1900 de falan. kazım>all ve 9-0 ları saymıyorum bile. vince carter'ı da ben draft ettirdim ama o ayrı bi branş sanırım. Norveç liginden kupon yapalım o zaman, malum yaz vakti az lig var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ben mi durumu yanlış algılıyorum buradaki bazı arkadaşlar mı anlayamadım. Bu adam bu kadar iyiyse neden bırakıyorlar ki? Türkiye ligine ne yazıkki bitmiş- tükenmiş adamlar geliyor. Bunların arasından bazıları eski performanslarına yakın performans sergileyince göze hoş geliyor tabi. Umarım Kader galatasaraya faydalı olur ve güzel bir lig izleriz. Fos çıkarsa üstünel iyi küfür yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bizim millette iyi topçularla isim benzerliği olan adamlar deli prestijle gelio. cisse dediler djibril sandı herkes, bunu da barcadaki keita sananlar var. çakması lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Arkadaş lig başlasın görürüz. Hersene GS transferlerinde aynı şey. Yok böle golcü mü olur, yok adam bastonlamı oynucak. Oynayan oynuyor görürüyoruz. Şimdiden ne gerdiniz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hayır kimse adam mükemmel demiyor ki, doğru bir transfer bitmiş olan sağ kanadı kuvvetlendirmek amacıyla, rijkaard ın isteği doğrultusunda yapılmış diye okudum bugün hürriyet rijkaard röportajında. ama adamı 2 dakkada sabri yaptılar sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar