Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kader Keita Galatasaray'da

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Saydığın kadro fena deil de Arda orada çok verimsiz kalır, Arda-Kewell sürekli deişimli oynamalı ya da yerleri değiştirilerek Kewell ortaya Arda kanada konabilir.

Bunun dışında ilk 11'de 4 yabancı var orada sadece, 2 tane daha gelebilir yani +2 yedek dışında.

Ortaya Barış yerine Ayhan'ı tercih ederim ben. Ama ikisi de olmayacak Linderoth olacak gibi sakatlığı geçerse. Bir de defans göbeği/sağ bek olarak biri alınmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

bi de şöyle bi resim var

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41750000/jpg/_41750884_second2416.jpg

geyik değil ciddi diyorum bakın. aynı pozisyonda çoğu topçu, hele bizimkiler salar kendini, boşverir. adamın gözü daha topta, kalkabilse neler yapacak. gözü topta kalmış kara mambanın.

çok heyecan verici bir transfer değil. adam yetenekli belli, ama biraz şahsi ve top oynamayı bilmiyor gibi. rijkaard adam ederse, baros'a çok kıyakları olur bu adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ali lukunkuydu zencinin hası

iorfa var asıl. hatta bi dk... hah

Nice kötü oyuncular geldi geçti Galatasaray'dan ve Türkiye Ligi'nden, daha önce futbolcu olduğuna bile inanmadık bazılarının. Yakın geçmişimizde büyük kulüplerde bile sık sık fiyaskolar yaşandı yabancı transferinde. Ancak o gelip geçen başarısız oyunculardan hiç birisi Dominic Iorfa kadar unutulmaz olamadı.

O dönemde siyahi oyuncu furyası yeni yeni kendini gösteriyordu. Iorfa da siyahi oyuncu rüzgarına kapılıp da ülkemize gelenler arasında ilk sıralardaydı. Bugün hala Dominic Iorfa dendiği zaman hatırlayanların yüzünde küçük bir tebessüm beliriyor. Bu başarısız ve yeteneksiz adamdan nedense hiç nefret edilmedi, yıllar yılı tutmayan her yabancı transferden sonra "bir Iorfa vardı, bundan daha beterdi" diye teselli cümlelerine konu oldu.

Ve gerçekten merak ediyorum, biz bu adamı niye bu kadar sevdik böylesine kötü olmasına rağmen ?

geçen denk geldiydi bu blog. ve burdan bu soruya cevap vermek istiyorum. neden sevdik biz bu adamı? ilk defa profesyonel bir ligte, oyunu bırakıp yağan kara aval aval kafasını havaya kaldırıp bakan bir oyuncuydu iorfa. böyle içten, böyle bizden biriydi.

blogun adresini unutmuşuz. tıkınız
Sosyal ağlarda paylaş

Suç atmıyoruz ki biz. En azından kendi adıma konuşuyorum bence alabiliceği en iyi 2 alternatiften birini almış yani. Babel'i alsa daha mutlu olabilirdik ama yani bakınca iyi transfer bence. tamam lyon'da kötü oynamış da yani iyi oynasa Real'e Benzema değil Keita transfer olurmuş zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

+1 fransa ligi cok golsuzdur ayrıca baros gelırken hahaha son 15 macında 1 gol atmıs dıye gulenler ( kendılerı anladı ), 20 golu gordukten sonra bısey demedıler

burası turkıye nasıl transfer beklıyosunuz mehmet topuza veya bjk nın gazıantepten aldıgı o adam gıbı adamlara 7m verıceklerıne gıtmısler lokum gıbı 27 yasında adamı aldılar lyonda gayet basarılı transfer..

Bıraz sorunlu adam lıncoln gıbı ama rıjııkard yonetır bence bulent olsa kıllanırdım ama rjııkard bu adamdan son damlasına kdr verım alır..
Sosyal ağlarda paylaş

golsüz geçen fransa liginin gol ortalaması ile bol gollü türkcell super ligin gol ortalaması karşılaştırması aşağıdaki gibi olmuş.

2008-2009 yılında ligue 1 2.26, tsl 2.57 olmuş.
2007-2008 yılında ligue 1 2.28, tsl 2.57 olmuş.
2006-2007 yılında ligue 1 2.26, tsl 2.40 olmuş.

%10-15'lik bir fark var.

1 gol 1 asist yapan adam, istatistiki verilere daynılarak 1.15 gol 1.15 asist yapar.

kıssadan hisse; estel ve masq; işkembedne sallamayın plox.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...