senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hakketen bilmedigimden soruom ben, yani simdiye kadar hep sendit'ten aldim. shopto ile de ayni hemen hemen fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Shopto bir üst klas posta kullanıyor, tracking edebiliyorsun paketini. Daha hızlı ayrıca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ama ayni para demi? o zaman klas bir adam olarak shopto'dan soyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hocu sonyden gidip alsanıza 107 kaat deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 evet, ben sadece internet fiyatı 107TL olacak diye morfare'den şipariş vermiştim ama Sony Shop fiyatları da 107TL olacakmış. Teknosa vs. yani kısacası diğer mağazalarda ise 125TL'den satılıyor. Yani 107TL'ye Türkiye'ye özel bandrollü oyun alma ve buradaki pazarı yapımcı firmaya gösterme şansı varken gidip 10-20 lira ucuz diye yurtdışından alınması tamamen bencilliktir, Ha bunu yapan adamların birçoğu TR PSN, oyunlara Türkçe dil desteği vs. sürekli istiyor ama bunların gerçekleşmesi için gerekli olan ortamı oluşturmak içinde hiçbirşey yapmıyorlar. Misal God of War 3 içinde aynı konuları konuştuk, millet yine gitti 3 gün erken oynamak için Sony Shop'larda 113TL'ye satılan oyunu spottan 130TL'ye aldılar. Spotçular yine insaflı davrandılar GT5'te 110TL'den satışa koydular bu sefer ... Yani God of War 3 mesela 35.000 orjinal kopya satmıştı burada, ondan önce burada en çok satan PS3 oyunu 4.000-5.000 adet satmış oluyordu. Adamlar fiyatı çekersek, reklamımızı yaparsak demek ki satıyoruz diyip yılın oyununu nasıl bir fiyattan soktular. Geçen sene Sony oyunlarını 180TL'den satıyorken, şimdi 107'ten satıyor. Demek ki bazı şeylerin değişmesi için 20 yıl beklememizde gerekmiyor. Gerekli fedakarlıklar yapıldığında da değişim hemen gerçekleşebiliyor. Ben Sony Shop'tan aldım, en azından bir nevi ülkemin oyun pazarına karşı sorumluluğumu yerine getirdiğime inanıyorum. Almak isteyen yine gitsin spottan alsın insanların tercihlerini artık umursamıyorum fakat bir PS3, hatta sadece PS3 değilde aynı ortam oluşursa Xbox veya başka bir konsol sahibininde aynı şeyi yapmasını beklerim. Elinizdeki konsollara ve şimdiye kadar aldığınız oyunlara hayvan kadar para döktünüz ama böyle bir durum için 20TL size çok geliyorsa diyecek birşey zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Ayrıca Morfare'den önşipariş verenlerin oyunları bugün paketlenecek ve yarın sabah kargolanacak. Sitede yazdığı kadarıyla da eğer kargo şirketlerinde bir sorun çıkmazsa ertesi gün yani Cuma günü adreslere teslim edilecek. edit: Bu günü ayın 25'i sandım asdf düzeltme yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 online nasıl birazda ona yorum yapın tek başıma yarış ypamayı sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Sony shop derken herangi bir sony yetkili satıcısından almak mümkün mü? örneğin ps3 satan bir sony mağazasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Sony shop değil aslında, sony center. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 2 lisans bitti, seviye 7 oldum simdi 3 ncü lisans a devam edicem, yalnız tek bir şey söyleyim bu oyun için ps3 alınır ben böyle oyun görmedim kardeşim. Bu lisansları alınca bi hatun tebrikler lisans ı aldınız vs.. bir şeyler söylüyor sesli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sen direksiyonsuz oynuyorsun. çok şey kaybediyorsun. http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000021-driving-force-gt-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40045 bundan al doğubankta falan daha ucuza bile bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Quenas said: Sony shop derken herangi bir sony yetkili satıcısından almak mümkün mü? örneğin ps3 satan bir sony mağazasından evet, resmi satıcılarda hep aynıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 direkyonu koycak yerim olsa süper olcak ama gamepadle oynicam muhtemelen gt5 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 mani said: sen direksiyonsuz oynuyorsun. çok şey kaybediyorsun. http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000021-driving-force-gt-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40045 bundan al doğubankta falan daha ucuza bile bulabilirsin. direksiyon şart zaten inanılmaz güzel olur da tv oyle bir yerdeki karşısında bu direksiyon aparatını takacagım bir yer yok o yüzden http://www.bimeks.com.tr/urun/112849/bigben-koltuk-direksiyon-seti-ps2-ps3-pc-xbox-.aspx bunu almayı düşünüyorum bunun tek kötü yanı vites olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu koltuklu olan ufak mı ? kutusu sanki minicikmiş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.bigben-interactive.de/Produkte/Details.asp?IDprod=398 burda daha cok detay var bana güzel gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben bugun palladium da sordum 150 tl dedi oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi sony center mi ama? Ben sordum 1-2 yere daha mail yoluyla hep 107TL'den satacaklarını söylediler. 150TL zaten fazla, Teknosa kansızları bile 125TL'den satıyor asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 katlanması falan iyi aslında.fakat direksiyon performansı nasıl acaba.bi vites olaymış ne süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 linkini verdiğin direksiyondan alın bi tane abi. kanepede falan oturup oynuyorsanız tv başında gidin bi yapı markete sehpa gibi birşey alın muhakkak bulursunuz sağlam. zaten o direksiyonda vites var ileri geri olarak. bir tek debriyaj yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 lan ben bu oyunu yapanların küfür edicem edemiyorum burada. Delirdim dün gece resmen sabah 6 ya geliyordu yattım tam olarak saat gece 2 den sabah 5:30 a kadar sadece bir yeri geçmek için uğraştım tam 3.5 saat.. yapcakları oyuna sıçayım ben bunların insanlıktan çıktım lan. lisaslarda 3 ncü lisansdayım yeni C lisansı ve bu lisansın en sonuncu 10.cu testindeyim roma da 2 tur atılması gereken bir parkur var. Ben tam 3.5 saat oynadım burda aralıksız parmağım kopuyordu. Şimdi bu çok sevgili oyunu yapan japon kardeşlerim öyle bir şey yapmışlar ki oyunun içine etmişler direk. Bölümün oyunu iyi oynamakla direksiyonla vs hiç bi şeyle alakası yok tamamen şansın varsa geçersin. Bu bölümü ben bilerek iyi oynarak geçerim diyen varsa hayatta inanmam niye mi anlatayım! Şimdi bu son parkur da 2 tur atacan , altına vermişler hızlı ama mübarek buz pistinde gidermiş gibi kayan bir araba , yarışa 12 nci başlıyorsun ve en az 7 nci olmak zorundasın, sıçtığımın yolu dar, yarıştığın diğer arabalar geniş geniş iki araç yan yana zor sığıyor yola, Bütün bunlar yetmezmiş gibi her bir şeyde diskalifiye oluyorsun. - Daracık yolda yan duvarlara çarparsan diskalifiye - Dönemeçlerde tümseke çarparsan diskalifiye - Daracık yolda yan duvarlara çarpmadan geçmeye çalıştığın arabalara dokunursan!!! dikkat bakın çarparsan demiyorum dokunursan bile diskalifiye, - Hadi bütün bunları yaptın yarışta 5 ncisin son turdasın son virajda bu yarıştığın arabalardan biri arkadan gelip öküz gibi sana geçirip yoldan çıkartırsa diskalifiye. yani bütün yol boyunca hiç bi şeye çarpmayacan onlarda sana çarpmayacak ve en az 5 araba geçmiş olarak 2 tur atacan. İşin daha bir delirten kısma saat 4:30 civarlarında yani 2.5 saat sonra ben yarışı 7 nci bitirdim, o kupa çıkması gereken ekranda oyun takıldı!!! müzik var ama oyun duruyor öyle 5dk bekledim düzelir diye dualar ettim tuşlara bastım yok ! ben ana avrat küfür ederken bari cd yi çıkartıp takayım dedim son çırpınış, cd yi çıkartınca ps reset attı doğal olarak:) tekrar girdim bir baktım kayıt etmemiş ve ben yine tam 1 saat aynı yeri geçmekle uğraştım japon kardeşlerime sevgiler eşliğinde, ve saat 6 ya gelirken 7 nci olarak bölümü geçtim. Bu bölüme gelip oynayacak arkadaşlar için şimdiden Allahtan Sabır ve şans diliyorum çok ihtiyacınız olacak. Çünkü oyunu iyi oynamakla felan alakası yok o bölümün! Michael Schumacher i getirsin oynatsın o bölümü sıçarım böyle oyuna der kalkar başından yeminlen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 En delirdiğim şeylerden birisidir oyunun zorluk olsun diye saçma talepleri olması. GT5'in doğası zaten etraftaki araçlara geçirerek önüne geçmek gibi bir izlenim vardı üzerimde. Dolayısıyla bahsettiğin bölüm çok ters olmuş. Bir de tümseklere çarpmadan geçmek de gıcık olmuş ki normal yarışlarda, özellikle yol darsa virajı mümkün olduğunca genişletmek için o tümseklerin sonuna kadar kullanılması gerekiyor falan. Yorum için çok sağol, tereddütten büyük isteğe dönen ps3 alma niyetimi kırdı. Xbox alıp forza oynamayı düşünüyorum şimdi de (: Porsche var en azından ki en sevdiğim markadır. 1000 değil, 2000 model koysan yine Porsche ararım. ...şu sınavlar bitsin de Forza Motorsport 1 oynayayım ben. Porschelerimle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ralli ile ilgili olarak da birileri bir şeyler söyleyebilir mi? Hep internette gördüğüm gibi geniş ve toprak pistlerde başka araçlarla yarışmaktan mı ibaret? Yoksa WRC tipi parkurlar da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahahah güldüm. ayrıca böyle talepler allahın tırt gamepadi ile nereye kadar gerceklestirilebilir ki, daha dogrusu becerini ne derece oyuna aktarabilirsin. sagını solunu gormeden, direksyonun hassasiyeti olmadan. illa direksyon mu alicaz yani duzgun oynayabilmek icin? sacmalamıslar sayet oyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 istinye park sony'de gördüm demin oyunu. var yani orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar