Lindoras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=xerrol Bu daggerı arayıpda bulamayanlar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 adam bide enchant gem falan takmıs one ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya off haluk gz sana yorum yapamıyorum xerrol eğlencesine yaptı onu ne adamsın durduk yere iş çıkartıyorsun ^^ bi de pm atıp soruyorsun bu ne diye cevap bekler insan defol gözüm görmesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 AOJUASDHASHDASHDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 raidde o daggeri vericek adam yok muymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Adam resmen nispet yapmış. Yalnız hiç mi rogue yoktu ya, çocuk kesilir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 legendary bow alan analogkidin acısı bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kojiroh said: Adam resmen nispet yapmış. başka amaç yok zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 üzücü bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 içim sızladı valla, kaan kanına girmiştir arkadaşın yap diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ben çok iyi niyetliyim hiç öyle şeyler yapmam. yersen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 algalon drop diye takmış görmemişler gibi=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben o dagger için ciddi ciddi içime birşeyler alabilirim. /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence ekmek de alır hayır o dagger için degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ya görünüşü falan süper ama Furious daggerla aynı dps'i. Stat'larla minor upgrade kalıyor. Raidde tek rogue vardır, ona da düşmüştür daha önce normal yani DE etmelerinden iyidir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 VAY ANSINI AİLEMİ DOĞRARIM O DAGGER İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nessarien said: Ben çok iyi niyetliyim hiç öyle şeyler yapmam. yersen :p bilmezmiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bende armory açılmıo o daggerın adı ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.wowhead.com/?item=45607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 armory açılmıyorsa devamınıda bilmen gerek :p haste sp gemi 63 sp enchantı var üzerinde ve karakter warlock :p ve raidde olması gereken rogue dün işi olduğu için gelmemişti 1 ay qq yapar artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kermit said: VAY ANSINI AİLEMİ DOĞRARIM O DAGGER İÇİN HAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Nessarien said: armory açılmıyorsa devamınıda bilmen gerek :p haste sp gemi 63 sp enchantı var üzerinde ve karakter warlock :p ve raidde olması gereken rogue dün işi olduğu için gelmemişti 1 ay qq yapar artık ^^ hahahaha ench ve gem yapılı oldugunu okumuştum ama hani düzgün ench yapmıştır (silaha uygun) bari diye düşünüodum saf saf. (karakterin caster oldugu belliydi zaten bunca eglenilmesinden :D ) o rogue un rüyalarına girer bu olay ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar