Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ulan

ninja gaiden sigma
demon's souls oynayıp bitirdim. eyvallah zor oyunlardı da saç baş yolmuyodun

ne zor oyunmuş arkadaş bu. pas alma tuşuna basıyosun o sırada diğer herif zaten pas vermeye karar vermişse top sana geldiği zaman rastgele bir yere pas veriyor.

sinir krizi geçirtti oyun, cdyi filan alıp kırıcaktım sinirden. sora 120 lira aklıma geldi kırmadım tabii.

öff aşırı sinirimi bozdu oyun
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez oynuosan once bi normal maçlarla oyunun dinamiklerini ogrenmeni tavsiye ederim. butun takımı kontrol etmeyi falan iyice ogrendikten sora virtual pro ya geçersen cok daha iyi olur. pes ten sora gerçekten baya değişik gelio fifa ama biraz oyuna alıştıktan sora online maçlara dalınca cok daha zevkli gelicek fifa. bende winnig eleven 4ten beri pes oynarım ama ps3te fifa gerçekten çığır açtı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2 senedir fifa oynuyorum.uzaktan yediğim gol sayısı bir elin parmağını geçmez.ama çok güzel plase sallarım ceza sahası dışından :).şut çektirme sende.2 kişi pres artı l2 top illa çarpıyor kıça falan

mesela ben dün 2-1 bi maç kaybettim.ki rage e baglıyorum ben fifa oynarken.ve hep aynı tarz maç kaybediyorum.1-0 öne geç.rahatla.arkana yaslan.sora 1-1 olsun dandik bi gol.hayda kalk yine saldır saldır direkler çizgiler.hop kontra 2-1 yenil :)

fix yani.hep aynı
Sosyal ağlarda paylaş

he benim de öyle ama işte saçma gollerle aynı şekilde

diyorsun sen hiç normal gol yemiyor musun, evet yiyoruz ama onlara sinirlenmiyorum. Ama böyle saçma goller ne bilim çok sinirlendiriyor beni de

gerçi attığım ile yediğim arasında da dağlar kadar fark vardır, ama işte ... üzülüyorum amirim
Sosyal ağlarda paylaş

sizinki mumkun.hatta online h2h de oynayabilirsiniz.geçen 2 kişi beni fena tokatladı mesela ahha

valla bizim problem acaba ondamı bendemi bunu çözmek için psnde birini yakalarsam denicem invite ı.karşıdaki daha yeni.ilk defa oynicak online.hani birşeyleri eksik olabilir

fifa 10 forumlarında baktım.herkesle oynuyorum sadece 1 kişiyle oynayamıyorum diyenler var :).routerla alakalı flan demişler.benimde öylle yani bu adamla yapamazsam yazık olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...