Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

behran said:

Mumu said:

2 gündür aralıksız oynuyorum.

bugüne kadar fifaya söylediğim laflar için herkesten ve fifadan özür diliyorum.

ben dünyaya geldiğim günden beri böyle güzel futbol oyunu görmedim.

2000 de bıraktığım fifa 2010 yılı ile beni esir aldı. böyle futbol oyunu oynamadım..

aynen +1 abi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
öyle direk tuş olarak degiştirmiyosun

mesela şut diyor ya.şut yuvarlak fifa da.şutla orta yapma yani karenin yerini degiştiriosun

şutla ortanın yerini degiştirince şut kare orta yuvarlak oluyor

sora defans kısmına geliosun.kayma tuşunu falanda aynı şekil.anlatamadım ama kısmet
Sosyal ağlarda paylaş

anladım hehe

ben controller bölümüne girmiştim ama bastım bastım bir türlü değişmemişti shoot falan, denerim tekrar başka yolu yoksa hehe

hayır alışmışım R1 ile depar atmaya sürekli ona basıyorum, pas falan geliyor bırakıyor ya da ne bilim koşmuyor defans yetişiyor bana falan,

kaleciyle karşı karşıya kaldığımda da pass'a basıyorum falan, gerçi aşırtma gol attım bir kere şansa öyle de
SADAS
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
şöyle bi bug bulmuş eleman tebrikler.geçen rakibim real.adam oyunun başında formation a girdi bişiler yaptı

sora c.ronaldo ile casillas formaları degiştirdiler.ronaldoyuda en uca koymuş forvete.hakem sanıyorum surekli siyah kaleci formasıyla.casillasta bembeyaz formayla :)
Sosyal ağlarda paylaş

top kontrolu degismis mesela skill moves kullanmadan calim atmasi daha kolay artik ve adamlar yetenekliyse ayagindan top almak daha zor oluyor ozellikle ibrahimovic ve rooney gibi gucluyse gucunu gercekten kullaniyor oyuncular yani 2010 u ciktigindan beri oynarim daha once eyvah top ronaldoya geldi diye panik olmamistim bunda resmen bi irkiliyorum top ronaldo ibraya falan gelince adamlarin ne yapicagi hic belli olmuyor artik cok hosuma gitti bu.

top fizigi degismis artik fuze gibi sutlar cekebiliyoruz ve duzgun vurmak icin illa topu kontrol etmek gerekmiyor gelisinede guzel sutlar cikarabiliyor oyuncular.

kafa vuruslarini guzellestirmisler eskiden sacmasapan kafa vuruyodu oyuncular gucsuz vuruyolardi cok toplara falan artik daha guzel ve sert vurabiliyolar.

ve son olarak paslar da degismis eskiden gozumu kapatip 90 dakka ekrana bakmadan top cevirebilirdim ole robot gibi tak tak pas atiyodu oyuncular karsidaki pas yapmayi biliyosa topu kapmak neredeyse imkansizdi bunu degistirmisler zor pozisyonlarda daha hatali paslar gelisine toplari daha hatali sekilde atabiliyor oyuncular

benim gozume carpanlar bunlar vallahi kendimi fifa 2011 oynar gibi hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sen söyleyince farkettim yalnız :)

plase harici uzaktan gol atamıyordum.2-3 defa normal şut attım.cambiassoyla orta sahadan attıydım

normalde real madridi kolay yeniyordum ve messi etkisizdi

bende kendimden suphe ediodum messiyi ronadolyu falan niye tutamıyorum diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya nası oynuyosunuz şu oyunu ya. bütün arkadaşlarım oynuyo bi ben bilmiyorum. muhabbete gireyim diye satın aldım oyunu ama elime almaktan başka bişi yapamadım saatlerdir. semi pro oynuyorum skill moveleri kullanayım diyorum çalım için (diğer türlü direk alıyolar), defans bana lol diyip topu alıyo mesela.

sağ ayaklı olmama ve right attacking midfield olmama rağmen de sadece sola koyuyo beni malak teknik direktör.

ha virtual pro oynuyorum. ya da şöle diyelim oynayamıyorum : )

guide filan var mı nasıl oynanır bu oyun diye gamefaqs'a baktım bişi yok. prototype'da ezberlenecek çok hareket var diye şikayet ediyorum hiçbişi diilmiş burda maşallah öss'ye girer gibi çalışmak lazım galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

pes gibi değil bu ya.koşup gidemiosun.virtual proda paslı oynicaksın verkaç yapıcaksın.genel olarak oyun böyle.skill move ve çalıma kitlenmicen

skill move u da çok zorda kalınca yapıcan mesela.yerinde hareketler yapınca jeneriklik çalımlar oluyor bazenn

oyunun bi alışma süreci oluyor.sende alısınca buraya gelip süpermiş falan diyiceksin zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

3-1 yendiğim maçta 4. golü attıktan hemen 1 saniye sonra EA serverlarından bağlantım koptu. Zaten bazı saçmalıklar iyice sinirimi bozuyordu 20 denemeden sonra girdiğim 2/3 bar latency oyunda da zar zor farka giderken yapılan bu kalleşlik yüzünden nefret ettim.

Takasa verecem galiba yoksa ya oyunun cd'yi, ya kolu ya da ps3'ü kıracam sinirden

hayır şimdi gayet iyi bir Win/Lose oranım var ama böyle şeyler çok sık olmaya başladı. En sinirlendiğim şeydir. Sağlam Nerd Rage geçiren bir adam olduğum için kendimden korkuyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...