Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok üzülüyorum


Fistan

Öne çıkan mesajlar

80'li yılların sonları. ilçenin bir devlet lisesi.
kara tahta.bir karış tebeşir tozu önü.sıralar tamamen tahta.ayakları bile.çok eski.belki 30 yıllık, kenarları sürtünmeden oval bi hal almış.artık agacın rengi belli değil, kirden siyaha yakın kahverengi.
öğretmen ucuz ama ütüsü mükemmel bir takım elbise içinde.biraz kilolu.parmakları tebeşirin tozundan mıdır, tahtaya yazmaktan mı kalınca.vurdugu yeri inletiyor.sürekli bir sessizlik ancak öğretmen dersi anlatırken bir yandanda yüksek sesle azar çekercesine bağırıyor sağa sola.
sıradan kımıldamak istemiyorsun, bir gıcırtı bir ses cıkartırsan öğretmenden dayak yiyecekmişsin gibi kaskatı kesilmişsin.sadece kaçamak gözlerle izliyorsun onu.
üzerinde lacivert vatkalı lise ceketi.altında mavi gömlek.lacivert kravat.pantolon gri kumaş.ayaklarda sabah gelirken ıslanan kısa siyah ağır botlar.sınıfta bir korku, sıralar sıkışık 50 kişi civarı mevcut.
öğretmenin bağırmaları arasında kapı çalıyor.tak tak tak.sessiz olan sınıf cehennem sessizliğinde kapıya bakıyor, öğretmen gidiyor.kapı yarım bile açılmadan bir el içeriye bir kağıtta not veriyor.öğretmen alıyor ve onu benim sırama bırakıyor.ondan sonra sınıf ya da öğretmen umrumda değil, not ve ben. okuyorum.küçük ablam çok ağır bir kaza geçirmiş.komaya girmiş ve hayatını kaybetmiş.kazayı haber alan babam komadaki ablamın yanına koşmuş, ablamı gördüğüyle kalp krizi geçirmesi bir olmuş ve babamda oracıkta hayatını yitirmiş.
sınıfın kapısındaki annem, öğretmenin kesin emri var, sınıfa derste kimseyi almıyor.annem not ile beni çağırıyor.çıkıyorum dışarıya annem sakin gibi görünürken birden ağlamaya başlıyor, ben de...
burada bitiyor.hayatımın en kötü rüyasını gördüm günler önce.gecelerdir rüyayı yataga yattıgımda hatırlıyorum.hatırlamak istemiyorum aslında.ancak aklıma geliveriyor, gözyaslarım yastıgımı ıslatıyor, uykuya dalmadan önce.gördüğüm rüyayı hatırladıkça bu kadar üzülürken, gerçeğini düşünmek, aklımın ucundan geçirmek bile istemiyorum.
rüya görmek istemiyorum bir daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Off yatarken neler düşünüyorsun ya bilinç altında ne var bu kadar kötü bi kurguya sebep olucak gerçekten merak ettim?
Düşünmemeye çalış diyeceğim ve gerçek olmadığı için şükret.En azından senin başına gelmediği için.Ne yazıkki hayat tozpembe değil bununda farkında olmak lazım tabiki.Ama o kadarda kötü bitmeyebilir o hikaye de mutlu devam edebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben her gece annemin ya da babamın ölümünü düşünüyorum (daha uykuya dalmadan). elimde olmadan düşünüyorum sürekli, onlar giderse tek kalıcam. neye yararım o zaman bilmiyorum, hayatımda onlardan başka biri yok. çok kötü bi şey, bunun eninde sonunda olucak olması daha da kötü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilinc alti ve insan psikolojisi sakat baya.

bana da kac kere oldu annemden ayri kaldigimda. öldügünü görürdüm rüyamda.
hatta bi keresinde hic unutmuyorum, o rüyayi gördükten sonra aradim, ulasamiyorum. bütün gün ruh gibi dolasmistim sis gözlerle.
aksam üstü ulasabilince rahatlamistim anca.

ek: siyah bot + diktatör ögretmen kismi nazi zamanlarini hatirlatti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın rüyasında sevdiği birine bir şey olduğunda yaşananlar çok fenadır bilirim. Çarpıntıyla uyanmak, kendine gördüklerinin rüya olduğunu inandırmaya çalışmak, yine de içinin rahat etmemesi ve o kişiyi arayıp nasıl olduğunu sormak... Fena...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...