rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11975194.asp?gid=229 Bayer firmasının sponsorluğunda yapılan araştırmanın sonucu buymuş. Araştırmayı pati kontrol grubu ile test edelim. öbür sonuçlar: said: Ortalama yaş:48 Ortalama boy: 175 cm Ortalama Kilo: 86 En kilolu iller: Konya, Gaziantep, Adana En az kilolu iller: Mersin, Trabzon, Antalya En uzun boylu iller: İzmir, Bursa, Balıkesir En kısa boylu iller: Rize, Ordu, Trabzon Bel çevresi en geniş iller: Konya, Adana, Kayseri Bel çevresi en kısa iller: Antalya, Trabzon, Zonguldak Kan basıncı en yüksek iller: Trabzon, Samsun, Rize Kan basıncı en düşük iller: Giresun, Antalya, Ordu Açlık kan şekeri en yüksek iller: Şanlıurfa, Adana, Balıkesir Açlık kan şekeri en düşük iller: Antalya, Nevşehir, Giresun Tokluk kan şekeri en yüksek iller: Gaziantep, Şanlıurfa, Adana Tokluk kan şekeri en düşük iller: Giresun, Antalya, Nevşehir VKİ en yüksek iller (obez): Konya, Adana, Gaziantep VKİ en düşük iller: Rize, Ordu, Giresun. Sertleşme sorunu en çok görülen iller: Konya, Adana, Gaziantep
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konya Adana ve Gaziantep'in kilo vs. konularında en tepede olması beni şaşırtmadı nedense... Birde araştırmanın sonucuda ilginç çünkü bizim memleketin insanı "bende sertleşme problemi var" gibi şeyler söylemez pek. Oran beklediğimden daha yüksek çıktı.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 said: Kadıoğlu, tüm erkekleri kilo, boy, bel çevresi kalınlığı, yüksek tansiyon, tokluk şekeri, vücut kitle endeksi ve ereksiyon sertlik derecesi testlerinden geçirdiklerini belirtti. sormamışlar bir şekilde ölçmüşler galiba. bu araştırmaya katılan yok mu yav? nasıl test etmişler acaba?
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ahahaha o test nasıl oluyor acaba? tutup sıkıyorlar mı, mengeneye mi sıkıştırıyorlar, metalurji malzemecilerin kullandığı o gerginlik dayanıklık ölçme aletlerini mi kullanıyorlar nedir sdfg
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Buyse said: bu forumdan evet çıkmaz agalar. Ortalama 48 yaşında kaç pati vardır ki evet çıksın?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sertleşme sorunu yoktur, yanlış partner vardır.* *: Gerçek erkekler için geçerlidir.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 auhuahuahuahuahua buradan çıkacak sonuçlar daha bi komik olacak
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ilk "setlesme sorunum var" diyen ozguven sahibi durustluk abidesi patinin onunde saygiyla egiliyorum. (bi zarar gelmez nasil olsa ehehe)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2 bağyandan özel mesaj bekliyorum, hangi şıkkı işaretlediğim konusunda ise yorum yapmıyorum.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 "o taraklarda bezim yok (aka homo)" bu secenegi anlamadim.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 aquila said: "o taraklarda bezim yok (aka homo)" bu secenegi anlamadim. homo'nun aseksuel oldugunu sanan zihniyet
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oha kızdan çok homo çıkmış ankette. nasıl bi ortam bu.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 doğrudur çok içtiğimde sertleşemiyorum
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Adminle konuştum homo ve evet'e verenleri fişleyecekler 10 dk sonra ahaha =)
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Evet Homolar ve Kızların kimliklerinin açıklanmasını istiyoruz plx
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 en az sorun olan şehirler üç il İzmir, Antalya, Trabzonmuş bide. Konya, Adana, Gaziantep ten bu şehirlere 1. bayanlar göçü başlamış, 100binlerce bayan yollardaymış bu haberden sonra.
Law Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bundan sonra herkese, baba tarafım izmirli, anne tarafım trabzonlu ama ben antalyada doğup büyüdüm diyeceğim.
Öne çıkan mesajlar