Drall Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yoksa sen öylesine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Prawler said: 287.654 almisim SAY-2 de ham puan. Okuldan da 80 ham gelmis, 367.654 Nereleri yazsam ya? Tam istedigim gibi degil ama fena da degil acikcasi. ya şu tip mesaj yazanları banlayın pls 1 günlüğüne hay allam :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 az kaldı hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 5 saat of heyecanlar aflkjashfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ABİ BENİM AÇILDI GİRİN BAKIN! KAPANABİLİR ÇABUK İTÜ KİMYA MÜH OHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 YOK LAN KESİN DEĞİL BELKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Holy said: ABİ BENİM AÇILDI GİRİN BAKIN! KAPANABİLİR ÇABUK İTÜ KİMYA MÜH OHHHH Abi tercih sonuclari degil ki. Epic fail olmussun. Hadi biz salliyoruz da, daha boyle cerceve icindeyiz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 iyice heyecan sardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 vışşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 son saat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sabah tıkanmadangirebilecek misiniz? yoo. şuanda mesela sistemin kitleniceğinni bildigim icin hiç tınlamıyorum. gidin akşam paşa paşa bakın hatta düzelteyim siteler şimdiden tıkanmış açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 illaki açılıcak bi yerden sonra diye spamliyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 henüz açılmadığından tıkalı gibi geldi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 şu an sistem açıldı, zamanı gelince eksıs verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 eet öyleymis. hos gene sitesi açması 50 saniyeden fazla sürdü herkez abanmış heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben çat diye açıyorum o sayfayı da, ondan sonrası noolur bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 garbıçta filan dalga geçtigimiz éknigt pedalıé nın söyle bi össsonuç versiyonu olsa baya iyi olurdu. takıcan bilgisayara sen bastıkça o otomatik girmeye calısacak ösym nin sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 20 dk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Prawler said: Holy said: ABİ BENİM AÇILDI GİRİN BAKIN! KAPANABİLİR ÇABUK İTÜ KİMYA MÜH OHHHH Abi tercih sonuclari degil ki. Epic fail olmussun. Hadi biz salliyoruz da, daha boyle cerceve icindeyiz. :PBölümlerin aldıkları sıralamalar belli, o yüzden tercihten önce aşağı yukarı biliyorsun hangi bölümün tutacağını :) yani ben tercih yapaken itü kimya mühendisliği olucak zaten diye tercih yapmıştım. oraya girdim. bunu beceremeyen varsa da bana sıralamasını ve girmek istediği bölümleri saysın hangi 3ünden birine girebileceğini söyliym :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 peheyt bee, adam olduk da öss sonucunu bekliyoruz, vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Geçmiş yıllarda bölümlerin aldığı en son sıraların listesi veya bu tip arama yapabileceğimiz yer neresi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ösym nin kendi sitesinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 SeaGle said: peheyt bee, adam olduk da öss sonucunu bekliyoruz, vay vayÜni bitince de vay lan yaşlandık diyecek insanlardan olduğunu belli ettin hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o bi hak abi kullanmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bende burdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar