Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 eski kız arkadaşm bnde önce girip bakmıştı telle sölemişti ,hiç heyecanı kalmamıştı üzücü bi durum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben televizyondan öğrenmiştim, hiç heyecanı kalmamıştı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Seperate said: eski kız arkadaşm bnde önce girip bakmıştı telle sölemişti ,hiç heyecanı kalmamıştı üzücü bi durum :/ oha pure ownaj olmuş. benden önce başkası baksa çok kötü olur lan. bakmamalı. bakamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ABİ NE GEREK VAR BÖLE ŞEYLERE SDGDSFHDAFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben 2 gün öncesinden uyku orucuna başlayıp açıklanacağı vakit uykuya dalmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 3.kez ve iyi kötü üni ögrencisi olarak girince çok heyecansız oluyor insan kesin olarak ne zaman açıklancagı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kimse söylediklerimden bişey çıkarmamış bence kazanamıcaksınız lsdkjfdkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Resmi olarak şu gün açıklanacıktır diye bir açıklama yok halen.39-40 kere yaptılar belki şu sınavı halen bi düzeni yok sınavın.Eşşek bile aynı yolu 40 kere gidince nerde duracağını öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 UPLAMAYIN ABI SUNU PLS YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Lancelion said: UPLAMAYIN ABI SUNU PLS YA. KAÇ BEKLİYON (içinden küfür etmişindir sen :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Geçen sene sonuçların açıklandığı günü bilmiyordum.Daha 2 hafta var sanaraktan köydeydim.Saat 3 e kadar yardıra yardıra uyudum.Sonra telefon geldi abi 315 almışsın ya ne düşünüyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben de 315 alacam ea2 anasını satayımm -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bu sene sıralama direk, puana bakmayın bile yahu. abuk sabuk şeyler olucak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bu sene damsız almıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 mühendisliklere damsız almasalar, dört senede türkiye şahlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 olsun gene de bişeyler belli sonuçta odtüye giremeyeceğim :( zuaha 315 nere odtü nere gülün hadi. istanbul kamu duy beni sfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 geçen ntv de adam söylüyordu bu perşembe veya cuma yani ayın 9-10 ununda açıklancakmış. hatta iptal olabilcek sorularda o gün basın toplantısıyla bildirilcekmiş falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oh be açıklansın da bitsin ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 BEYLER AÇIKLANMIŞ DİYOLAR DOĞRUMUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 İsmi W'dan X' kadar olanlar açıklanmış öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 VUHUUUU ODTÜ TIP KAZANMIŞIM. İSMİM XENON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sorii odtü tıp diye bir yer yok kandırmışlar seni arkadaşım odtü tıp dötü pıt küçük bir kelime oyununa gelmişsin ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 BEN DE DİYODUM ADIM NİYE XENON ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sizi seviyeye davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 öss de bitti, hala kafası güzeller var ya sdfhu geldik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar