Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları

yav

Öne çıkan mesajlar

oha RayCharles tebrikler koymuşsun çocuğu

ben o kadar puan çeksem direk ODTÜ ye digerdim.. ya da ankara mülkiye siyaset bilimi..

ah be ne çok istemiştim ODTÜ de iktisat Mülkiyede siyaset okumayı :( babam göndermem dediğinde netlerim direk düştü lan.. sonuç marmara iktisat iö ehe yok ama pişman değilim.. ama odtü bugünde çok sitiyorum ya :( resmen içimde ukte kaldı..

belki çoook uzak bir gelecekte öğretim görevliisi olurum lan.. ders veririm ya da seminer konuşmacısı olrak giderim
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

İTÜ de okuyanlar yatay geçiş hakkında bilgi verebilir mi ? Puanım c.eng'e yetmiyor ama makina, kimya müh gibi bölümlere, hatta telekomunikasyon'a ucundan yetiyor, buralardan ortalama yapıp yatay geçilebilir mi c.eng'e ?

TEŞEKKÜRLER =)))
Geçilebilir ama kasman lazım tabi. Derslere kaçırmadan girersen sorunsuz geçersin. Kimya müh. yaz gel ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

İTÜ de okuyanlar yatay geçiş hakkında bilgi verebilir mi ? Puanım c.eng'e yetmiyor ama makina, kimya müh gibi bölümlere, hatta telekomunikasyon'a ucundan yetiyor, buralardan ortalama yapıp yatay geçilebilir mi c.eng'e ?

TEŞEKKÜRLER =)))

ilk olarak makinanın puanı inşaattan yüksek, kim. müh.nin de puanı inşaattan az da olsa yüksek onu söyleyeyim.

inşaat müh. nin yatay geçiş ortalaması da yüksektir bunu da göz önünde bulundur. 3.45'den aşağı alacaklarını sanmam.
geçiş yapma şansın var, fakat ciddi manada sıkı çalışman lazım ve azıcık da şans. kastettiğim derslere düzgün gitmen gerekli ve o derslere düzenli çalışman gerekli. geleceğin bölüme de azıcık bağlı. ayrıca ilk seneki hiçbir dersten kalmaman lazım. mesela bizim belalı bilgisayar101 dersi var. onu geçip, eğer ilk sene programında varsa diğer programlama dili dersini de geçmen lazım gibi...
aklına takılan soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:

BabacumMostors said:

çok teşekkür ederim :)Ankara beni bozar abi ya İstanbulum'dan ayrılamam

Ya 9800 sıralamam itü makina kesin girersin desin birileri rahatlatsın beni :)

geçen seneki sıralamalara göre tam 1000 kişi avantajın var. çok büyük ihtimalle girersin. hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Lancelion said:

TEŞEKKÜRLER =)))
Geçilebilir ama kasman lazım tabi. Derslere kaçırmadan girersen sorunsuz geçersin. Kimya müh. yaz gel ;)

şansın va geçebilirsin benım iki arkadaşım geçti.
fakat ikisi de ortalamaları yüksekti ders kaçırmazlardı falan.
derslere gidip çalışman lazım ama imkansız falan değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:

BabacumMostors said:

çok teşekkür ederim :)Ankara beni bozar abi ya İstanbulum'dan ayrılamam

Ya 9800 sıralamam itü makina kesin girersin desin birileri rahatlatsın beni :)
çok da rahatlama :P 2006 da ben girdiğimde 9000'in altını almışlardı.

Fakülteleri testesteron kokuyor sdfasfsdg
Sosyal ağlarda paylaş

Kimya müh. çünkü benim bölümüm öncelikle, hocalarla falan tanışırsınız falan 1. sınıftan :P
Sektörleri çok geniş falan fişman bize söylenenler var bi de
Onun dışında derslerimiz falan zevkli bana göre. Makina ile ortak derslerimiz çok fazla hatta ısı transferi, termo, akışkan vb.
Ayrıca aklı dersten başka birşey görmeyen bir dolu insan var. Bu da fırsatları diğer bölümlere göre daha kolay değerlendirebileceksin :) Araştırmalar, projeler vb. gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...