Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yav'ın yazdığı mesaja dayanarak puanların yükseleceğini söyleyebiliriz. zaten katsayıları yükseltmişlerdi mantıklı bu. ama siz gene de +/-10 puan aralığında tercih yapın sonra üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ea2 de %5 lik dilime girmis biri kacıncı olmustur tahmini ? bi de istanbul hukuk olma sansi var mi ? kardesimle konusamadim sabahtan beri annem boyle dedi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 say2 348 laaan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 RESMEN DOMİNE ETMİŞİN ÇOK HELAL KENKZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ss verem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Herhalde en çok yığılma 340-350 arası falan. Ben 340 aldım 16 binlerdeyim. 2-3 puan çok şey değiştirirmiş insanın içi parçalanıyor. RayCharles tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çok teşekkür ederim, sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 olm bu öss işi bitmiyo ya...millet şimdi de tercih muhabbetine başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 350 ye kadar her yol aynı 350 yi aştıktan sonra direk zıplıyosun 5k ya,bu sene gerçi abartı olmuş 340-350 arası gibi geldi bana,tercih daha da zor iş valla,kolay gelsin herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Riverwind said: 6000 cilikle anadalu yada akdeniz hukuga girebilirmiyimlaa? arkadasim gecen sene marmara hukuk a girdi. ea2: 330 yapmisti. siralamasi da 6000 civariydi sanirim. edit: 2. ogretime girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ikinci öğretim yazacaklar harçları da bir gözden geçirsin yazmadan önce. az daha kasıp özele gidersiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yok fark var yine. :) 2 bin lira nere, 16 bin lira nere. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 16 neymiş la? yıllık 32. sabancı o kadar ister herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 16 bin yıllık işte. Baktım ben geçen CS muhabbetine :) Sabancı da 25 bin idi yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hasta olcam annemler geldi ne saftrikler ya babam diyor senin kötüyse 140 bininci napacak 1k40bininci napacak. hey allam inanamadılar açıkta kalacağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Or1on said: Seneye geçiş olayı yumuşatılacak deniyor. 0.6 ile falan çarpılacakmış 0.3 yerine. Ha hepsi aynı olsa daha güzel olur. :P yanlış bu, katsayı farkı direk kalkıyor seneye. hiçbir fark olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ea2 276 istanbulda bir şeyler yapma şansı var mı; varsa ne yapabilir devlet ünilerinden. devlet olmazsa hangi özelleri tavsiye edersiniz, uçuk fiyatlı sabancı filan olmasın onu belirteiym. bahçeşehirin ne kadar mesela bu sene fiyatları; daha da önemlisi hiç burs verirler mi 276 puana %20 - 25 falan. yardm lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sayısaldan 2 puan yapmışım nereye girebilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yezid said: Or1on said: Seneye geçiş olayı yumuşatılacak deniyor. 0.6 ile falan çarpılacakmış 0.3 yerine. Ha hepsi aynı olsa daha güzel olur. :P yanlış bu, katsayı farkı direk kalkıyor seneye. hiçbir fark olmıcak. Kaynak? Keşke kalksa. ben bulamadım net bir açıklama ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ardeth said: sayısaldan 2 puan yapmışım nereye girebilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?lol.Uğur Gürsoy karikatürü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 öss nin sitesinde bug var diploma notumu 2.21 gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Or1on said: Keşke kalksa. ben bulamadım net bir açıklama ama. ulan hep seneye hep seneye olan bizim senelere oldu zaten. don değiştirir gibi sistem değiştirilmez ki bi standarta oturtun bunu önceki nesiller madur olmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ZaugnaKhaldun said: ea2 276 istanbulda bir şeyler yapma şansı var mı; varsa ne yapabilir devlet ünilerinden. devlet olmazsa hangi özelleri tavsiye edersiniz, uçuk fiyatlı sabancı filan olmasın onu belirteiym. bahçeşehirin ne kadar mesela bu sene fiyatları; daha da önemlisi hiç burs verirler mi 276 puana %20 - 25 falan. yardm lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o puana burs alamıyorsun çoğu bölümden özel bir yeteneğin varsa onunla ilgili bölümlere girip yetenek sınavından ve mülakattan yüksek bişiler çıkarıp burs alabilir yahut devletin özel yetenekle alan bölümlerine girebilirsin. okul öneriside nasıl bir okul aradığına bağlı,istediğin bölüme bağlı,ulaşım olanakalrına fln bağlı ne bilim bilgi pahalı bahçeşehirde tuzlu şu yeni türeyen üniler nispeten daha ucuz kültür'de bilgi ve bahçeşehirden ucuz diye biliyorum ama direk dandirik bir okul,kütüphaneden çok restoran var içinde,sayı olarak. ayrıca özellerle ilgili bir bilgi olurda kayıt yaptırmak isterseniz gidin diyin görüşmede,ben x taksit istiyorum(10 mantıklı mesela) , eğer verecekseniz kayıt olucam,iş olsun diye boşuna pazarlık yapmıyorum,imkanım yok,fln filan acitasyon ile taksit sayıalrınız %100 arttırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Lancelion said: ... gsü bilgisayar için konuşayım, 344 lerden aldığı seneler olduğunu hatırlıyorum. zaten yazarsın da, bu sene daha az rağbet görürse gayet de yetebilir sıralaman, imkansız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar