Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları

yav

Öne çıkan mesajlar

ea2 276

istanbulda bir şeyler yapma şansı var mı; varsa ne yapabilir devlet ünilerinden.

devlet olmazsa hangi özelleri tavsiye edersiniz, uçuk fiyatlı sabancı filan olmasın onu belirteiym. bahçeşehirin ne kadar mesela bu sene fiyatları; daha da önemlisi hiç burs verirler mi 276 puana %20 - 25 falan.

yardm lazım bize.
Sosyal ağlarda paylaş

yezid said:

Or1on said:

Seneye geçiş olayı yumuşatılacak deniyor.

0.6 ile falan çarpılacakmış 0.3 yerine. Ha hepsi aynı olsa daha güzel olur. :P

yanlış bu, katsayı farkı direk kalkıyor seneye. hiçbir fark olmıcak.

Kaynak?

Keşke kalksa. ben bulamadım net bir açıklama ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

ea2 276

istanbulda bir şeyler yapma şansı var mı; varsa ne yapabilir devlet ünilerinden.

devlet olmazsa hangi özelleri tavsiye edersiniz, uçuk fiyatlı sabancı filan olmasın onu belirteiym. bahçeşehirin ne kadar mesela bu sene fiyatları; daha da önemlisi hiç burs verirler mi 276 puana %20 - 25 falan.

yardm lazım bize.
Sosyal ağlarda paylaş

o puana burs alamıyorsun çoğu bölümden
özel bir yeteneğin varsa onunla ilgili bölümlere girip yetenek sınavından ve mülakattan yüksek bişiler çıkarıp burs alabilir yahut devletin özel yetenekle alan bölümlerine girebilirsin.

okul öneriside nasıl bir okul aradığına bağlı,istediğin bölüme bağlı,ulaşım olanakalrına fln bağlı ne bilim
bilgi pahalı
bahçeşehirde tuzlu
şu yeni türeyen üniler nispeten daha ucuz
kültür'de bilgi ve bahçeşehirden ucuz diye biliyorum ama direk dandirik bir okul,kütüphaneden çok restoran var içinde,sayı olarak.

ayrıca özellerle ilgili bir bilgi
olurda kayıt yaptırmak isterseniz
gidin diyin görüşmede,ben x taksit istiyorum(10 mantıklı mesela) , eğer verecekseniz kayıt olucam,iş olsun diye boşuna pazarlık yapmıyorum,imkanım yok,fln filan acitasyon ile taksit sayıalrınız %100 arttırabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...