Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 tatilin 3. günü ehliyetimi kaptırdım. 1 extra içmiştim. biraz da normal bira. onu da bitirmedim. 60 promil çıktı. 55 kilo olmamdan kaynaklanıyor büyük ihtimal. gerçi çıkabilir de bilmiyorum. extradan iğrenirim 3-4 yıl sonra içim dedim bi tane. allah belamı vereydi de içmeyeydim. polis de diyor üflemeden söylesen 1 bira içtim diye seni yollardım gayet iyisin zayıf bünyelerde böyle çıkıyor. e abicim sen de yakşamlar diyip boruyu ağzıma sokuşturursan ben de üflemekten başka bişey yapamam ki :( insan bi sorar alkol var mı diye? 1 tane içtim der geçerdim. şimdi ehliyetim olurdu. bi de 400 milyon patladı. OOF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 arkadaşlarının arkasından konuşmaya devam et sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kusura bakma ama iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 off fena olmuş geçmiş olsun. şey deseydin "Dostum bunu başka yollarla da halledebiliriz ruhsatın içindeki 100 lüğü alabilirsin" gibisinden genelde işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yahu mal bi insan değilim ki zil zurna araba kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 olorin84 said: off fena olmuş geçmiş olsun. şey deseydin "Dostum bunu başka yollarla da halledebiliriz ruhsatın içindeki 100 lüğü alabilirsin" gibisinden genelde işe yarıyor. üfledikten sonra bişey yapılamıyor malesef. yoksa adam çok iyiydi üzüldü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 promillerin loglarını mı tutuyorlar artık ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bir iki yerden daha duydum rüşvet işi olmasın diye üfler üflemez çıkıomuş kaydı merkezde artık. o yüzden işi üflemeden halletmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hadi ya baya güzel bir dipnot oldu bu yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kardeşim seri düşünüceksin. itiraz ediceksin, hastaneye gitmeyi talep ediceksin. muayene parası da polisin cebinden çıkıyo o zaman. direk "YÜRÜ YEA" diye arkandan küfürü basıp yolluyolar. yaşadık biliyorum yani. boş konuşmuyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mantığa bak süper, hem içkili araç kullan, hem de itiraz et, olay çıkar bıraksınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben de çok içildiği zaman araba kullanılmasının taraftarı değilim zaten. 3 kadeh şarap içip de ehliyetine el konulması pek hoş diil ama yine de. diğer insanlara bi tehlike arz ediceğini sanmıyorum çünkü o kadar alkolün. ama mantık süper yine de evet. saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu kişisine göre değişir ya. 3 fırt nargile içip sarhoş olan kız arkadaşlarım var mesela değil şarap. Black-ice said: rüşvet işi olmasın diye üfler üflemez çıkıomuş kaydı merkezde artık. o yüzden işi üflemeden halletmek gerekiyor evet. radarda da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mesele ztn sarhoşluk dgl ki illa ,senin olaylara vereceğin tepki süresinin düşmesi,reflekslerinin zayıflaması,bi hoşluk hissi yani sen farketsende farkemesende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne kadar süre için gitti ehliyetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 napae said: ben de çok içildiği zaman araba kullanılmasının taraftarı değilim zaten. 3 kadeh şarap içip de ehliyetine el konulması pek hoş diil ama yine de. diğer insanlara bi tehlike arz ediceğini sanmıyorum çünkü o kadar alkolün. ama mantık süper yine de evet. saol. İnsanların genel olarak hareketlerini, reflekslerini etkileyecek alkol miktarı sınır olarak alınmış işte. Sen 3 kadeh şarap içersin hiçbirşey olmaz, başka adam sersemler, sen 150 volta çarpılırsın yürür gidersin, başka adam o voltta ölür, bünyeye bağlı. Hoş gerçi sarhoş olduğunu, yürüyecek hali kalmasa bile kabul eden birini görmedim de, maşallah türklere içki birşey yapmıyor(muş). O zaman senin mantığınla, hız sınırının 60 km olduğu yerlerde, hızlı iyi araba kullanabildiğini iddaa edenler 200'le falan gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 drink responsibly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Her bünyeye etkisi farklıdır da baz alınan değerde de uçan insanlar olabiliyor. Her bünyeye özel test yapamayacaklarına göre, standart koyuluyor işte. İçiyorsan kullanma araç. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 barbu said: ne kadar süre için gitti ehliyetin. 6 ay olması gerek, artı para cezası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 azıcık uyanık davransaydın böyle olmazdı ama geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 dolmuş > otobüs > taksi hmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abav sen de bundan sonra 1 extra içip otobüse binersin üfleme cihazına inat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar