Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyetim gitti:(

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

tatilin 3. günü ehliyetimi kaptırdım.
1 extra içmiştim. biraz da normal bira. onu da bitirmedim. 60 promil çıktı.
55 kilo olmamdan kaynaklanıyor büyük ihtimal. gerçi çıkabilir de bilmiyorum.

extradan iğrenirim 3-4 yıl sonra içim dedim bi tane. allah belamı vereydi de içmeyeydim.

polis de diyor üflemeden söylesen 1 bira içtim diye seni yollardım gayet iyisin zayıf bünyelerde böyle çıkıyor. e abicim sen de yakşamlar diyip boruyu ağzıma sokuşturursan ben de üflemekten başka bişey yapamam ki :( insan bi sorar alkol var mı diye? 1 tane içtim der geçerdim. şimdi ehliyetim olurdu.

bi de 400 milyon patladı.
OOF OF
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

ben de çok içildiği zaman araba kullanılmasının taraftarı değilim zaten. 3 kadeh şarap içip de ehliyetine el konulması pek hoş diil ama yine de. diğer insanlara bi tehlike arz ediceğini sanmıyorum çünkü o kadar alkolün. ama mantık süper yine de evet. saol.

İnsanların genel olarak hareketlerini, reflekslerini etkileyecek alkol miktarı sınır olarak alınmış işte. Sen 3 kadeh şarap içersin hiçbirşey olmaz, başka adam sersemler, sen 150 volta çarpılırsın yürür gidersin, başka adam o voltta ölür, bünyeye bağlı. Hoş gerçi sarhoş olduğunu, yürüyecek hali kalmasa bile kabul eden birini görmedim de, maşallah türklere içki birşey yapmıyor(muş).

O zaman senin mantığınla, hız sınırının 60 km olduğu yerlerde, hızlı iyi araba kullanabildiğini iddaa edenler 200'le falan gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...