Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalniz yasayanlara ozgurluk yerine


mangal

Öne çıkan mesajlar

başınıza çatı olacak mini mini bir ev!

başınızı sokun kıçınız dışarıda kalsın diye 1+1 yaptık!

ya da

dostunuzu ev sahibi yapın! (bu yaşlı amcalar için)

fuckbuddyniz için yuva özlemine son! (bu da hayvan sever kart zamparalar için)

not:1+1 alan hangi akla hizmet alır, bir amok koşusunun sonu emlakçıya çıkarsa mı alır, nasıl olurda bunlar satılır hiç çözemedim vallahi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorunu bir reklam ajansıyla, en azından freelance çalışan bir reklam yazarıyla çözebilirsin. Bedava olsun boktan olsun mantığıyla hareket etmeyin de insanlar para kazansın yahu. Koskoca inşaat şirketi, koskoca evler yapıp reklama 0 para verip köşeyi döneyim diye de düşünmesin artık. İnşaat şirketleri lafım size, güzel işler yapıyosunuz eyvallah da vizyon 0, web sitesine vizyon misyon yazmayı biliyosunuz ama reklam ne ben alasını yaparım deyip para harcamamak için 40 takla atıyosunuz. Sonra da nolcak bu memleketin hali. Herkes kendi işini yapsın, yapsınki para kazansın.

iyi patladım.

küfrü farklı yazınca hala küfür, editledim /sae
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

Bu sorunu bir reklam ajansıyla, en azından freelance çalışan bir reklam yazarıyla çözebilirsin. Bedava olsun boktan olsun mantığıyla hareket etmeyin de insanlar para kazansın yahu. Koskoca inşaat şirketi, koskoca evler yapıp reklama 0 para verip köşeyi döneyim diye de düşünmesin artık. İnşaat şirketleri lafım size, güzel işler yapıyosunuz eyvallah da vizyon 0, web sitesine vizyon misyon yazmayı biliyosunuz ama reklam ne emugagoim ben alasını yaparım deyip para harcamamak için 40 takla atıyosunuz. Sonra da nolcak bu memleketin hali. Herkes kendi işini yapsın, yapsınki para kazansın.

iyi patladım.


ahahaha :) reklam piyasasının durgunluğundan şikayetçi bir ile karşı karşıyayız galiba.. ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...