mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne yazilabilir bi insaat katalogunda 1+1 residence daireleri icin yalniz yasayanlara ozgurluk yazamiyoruz malesef mutahasip kesimi uzaklastiriyormus :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 küçük alanlarda büyük mutluluklar!! yerel televizyon reklamı gibi oldu. bir de olayı kişisel almayabilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 guzelmis aslinda : ) bakalim daha yaratici patiler varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 daha yaratıcısı olamaz. ben bir numarayım, en büyüğüm, en bi süperim! sorma başkasına. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 burada tüm hayallerinize yetecek kadar yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ebati birak isleve bak! veya Good things come in small packages!! (sizin iciniz fesatsa ben napayim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bir kere gir, bir daha çıkmazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Arkadaşım, adam sizi kullanıyor. Sizin fikirleriniz ile para kazanıyor. Söylemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 başınıza çatı olacak mini mini bir ev! başınızı sokun kıçınız dışarıda kalsın diye 1+1 yaptık! ya da dostunuzu ev sahibi yapın! (bu yaşlı amcalar için) fuckbuddyniz için yuva özlemine son! (bu da hayvan sever kart zamparalar için) not:1+1 alan hangi akla hizmet alır, bir amok koşusunun sonu emlakçıya çıkarsa mı alır, nasıl olurda bunlar satılır hiç çözemedim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bu sorunu bir reklam ajansıyla, en azından freelance çalışan bir reklam yazarıyla çözebilirsin. Bedava olsun boktan olsun mantığıyla hareket etmeyin de insanlar para kazansın yahu. Koskoca inşaat şirketi, koskoca evler yapıp reklama 0 para verip köşeyi döneyim diye de düşünmesin artık. İnşaat şirketleri lafım size, güzel işler yapıyosunuz eyvallah da vizyon 0, web sitesine vizyon misyon yazmayı biliyosunuz ama reklam ne ben alasını yaparım deyip para harcamamak için 40 takla atıyosunuz. Sonra da nolcak bu memleketin hali. Herkes kendi işini yapsın, yapsınki para kazansın. iyi patladım. küfrü farklı yazınca hala küfür, editledim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Dogru dedin, mangalin yerini tesbit edip reklam ajansi kartvizitleriyle dovelim onu akli basina gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yok gayet guzel urasiyoruz kafa patlatiyoruz oyle cok buyuk bi proje deil 90 tane residence dairesi var bitmis halini ve web sitesinin yine bu post a koyarim bitmek uzere 2 side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 1+1 residenceda yalniz yasamak zorunda mi tasinanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Amaaaaan bende bişi sandım. 90 tane rezidans dairesi mi? Öfff şurda bi cümle söylediğimize değmez. 90 ne ki abi, olsun olsun 3 4 milyon dolar olsun. Amaaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Joker said: Bu sorunu bir reklam ajansıyla, en azından freelance çalışan bir reklam yazarıyla çözebilirsin. Bedava olsun boktan olsun mantığıyla hareket etmeyin de insanlar para kazansın yahu. Koskoca inşaat şirketi, koskoca evler yapıp reklama 0 para verip köşeyi döneyim diye de düşünmesin artık. İnşaat şirketleri lafım size, güzel işler yapıyosunuz eyvallah da vizyon 0, web sitesine vizyon misyon yazmayı biliyosunuz ama reklam ne emugagoim ben alasını yaparım deyip para harcamamak için 40 takla atıyosunuz. Sonra da nolcak bu memleketin hali. Herkes kendi işini yapsın, yapsınki para kazansın. iyi patladım. ahahaha :) reklam piyasasının durgunluğundan şikayetçi bir ile karşı karşıyayız galiba.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Reklamcı adam gidip rezidans yapsa, ulan sen inşaatçı mısın ne alaka derler, ama herkes reklamcıdır abi. Herkes her şeyi bilir çünkü. 2 resim altına zıgtırık bi laf oldu sana katalog. Açılınca site bakarız misyonuna vizyonuna şirketin. Yazdıklarına uysalar içim yanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aquila said: 1+1 residenceda yalniz yasamak zorunda mi tasinanlar? hayir tabiki yalniz yasayanlara ozgurluk kullanilmiycak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ev alma komşu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 1+1 evde oturmak insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 nerde bu 1+1 daireler allahım birilerinin aklına gelse de bizim üniversitenin yanında böyle şeyler yapsalar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sonra da onları 4+1 fiyatına satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Her metrekaresinde mutluluk olarak karar verdim teşekkürler fikirler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Overprice for undersize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 "her odasına bir karı. 1+1.. 2 karı!" diye çevir sen onu. valla daha çok iş yapar. durmam lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Katalogu bastırmayı düşünüyo musunuz? Bence printerdan çıktı alıp dağıtın, matbaya para vermeye değmez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar