Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sem abi yanlış anlama hayatımda gördüğüm en iyi mp oyunu citten cooparative sanırım cok süper ya cafede oynuyoruz 7 8 kişi böle acayip zevkli oluyor o boğaları falan öldürürken acayip zevkli acep bunu netten oynasak iyi performans alırmıyız die soracaktım? kablo 64[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Netten oynanabilir ama tek sorun var cablo netin o kadar npc yi kaldırır mı vede kim oynar neden oynar !?..[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oynarsınız, ben 31200 ile rus sunucularında oynuyordum biraz sıkıntılıydı ama o bağlantıyla oynanır tabii. keşke türkiye'de de sunucusu olsa.. cidden süper keyifli cooperative multisi de single'ı da.. SAM I AM! 8-)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 07 Haziran 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hehe süper abi ya roket sniper cok hoş yukardaki yari akrep machine gun lı elemanalra kafadan sniperla vermek süper oluyor ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: screamer, 07 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: Netten oynanabilir ama tek sorun var cablo netin o kadar npc yi kaldırır mı vede kim oynar neden oynar !?.. abi mmorpg kaldiriyor bunu neden kaldırmasınki?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ss yi ben bi yuklim ya makine dandikken oynıyamamıştım[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 serious sam şu fps oyunuydu di mi? multiplayer desteği var mıydı onun?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 olmamı bonafortuna[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Bonecrusher, 07 Haziran 2004 18:30 tarihinde demiş ki: serious sam şu fps oyunuydu di mi? multiplayer desteği var mıydı onun? :yapma: Olmadı be bonecrusher hemide fps bölümü moderatorüsün.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sordum sadece.. hatırlamıyorum kaç yıl oldu.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 harbi inanılmaz zewkli bir oyun. insan sürekli zewkten çıldırıyo.[signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Erutan, 07 Haziran 2004 18:09 tarihinde demiş ki: abi mmorpg kaldiriyor bunu neden kaldırmasınki? Çok npc = çok lag sen hangi mmorpg de sana saldıran 100 kadar bizon gördün hoş painkiller ın Türk server ı açıldı Sam ondan daha güzel niye olmasın ama Painkiller da araziler Sam inkinden daha küçük S Sam de haritalar çok büyük bu sorun çıkartabilir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yahu esinlendim oynıcam su oyunu bi ara da multiyi deneylim nası oluomus bakarız :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu oyunu da hep earth worm jim'le karıştırıyorum
Öne çıkan mesajlar