Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serious SAM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sem abi yanlış anlama hayatımda gördüğüm en iyi mp oyunu citten cooparative sanırım cok süper ya cafede oynuyoruz 7 8 kişi böle acayip zevkli oluyor o boğaları falan öldürürken acayip zevkli acep bunu netten oynasak iyi performans alırmıyız die soracaktım?

kablo 64[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Mesaj tarihi:
oynarsınız, ben 31200 ile rus sunucularında oynuyordum biraz sıkıntılıydı ama o bağlantıyla oynanır tabii. keşke türkiye'de de sunucusu olsa.. cidden süper keyifli cooperative multisi de single'ı da..

SAM I AM! 8-)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.

[Bu mesaj Sam tarafından 07 Haziran 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
serious sam şu fps oyunuydu di mi?
multiplayer desteği var mıydı onun?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 07 Haziran 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
serious sam şu fps oyunuydu di mi?
multiplayer desteği var mıydı onun?

:yapma: Olmadı be bonecrusher hemide fps bölümü moderatorüsün.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
sordum sadece.. hatırlamıyorum kaç yıl oldu.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
harbi inanılmaz zewkli bir oyun.
insan sürekli zewkten çıldırıyo.[signature][hline]Put your arms around my neck
just like a pathetic lace of death
displays like a tarot deck
I am the card of the hanged man
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 07 Haziran 2004 18:09 tarihinde demiş ki:

abi mmorpg kaldiriyor bunu neden kaldırmasınki?

Çok npc = çok lag sen hangi mmorpg de sana saldıran 100 kadar bizon gördün hoş painkiller ın Türk server ı açıldı Sam ondan daha güzel niye olmasın ama Painkiller da araziler Sam inkinden daha küçük S Sam de haritalar çok büyük bu sorun çıkartabilir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
yahu esinlendim oynıcam su oyunu bi ara da multiyi deneylim nası oluomus bakarız :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...