Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sem abi yanlış anlama hayatımda gördüğüm en iyi mp oyunu citten cooparative sanırım cok süper ya cafede oynuyoruz 7 8 kişi böle acayip zevkli oluyor o boğaları falan öldürürken acayip zevkli acep bunu netten oynasak iyi performans alırmıyız die soracaktım? kablo 64[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Netten oynanabilir ama tek sorun var cablo netin o kadar npc yi kaldırır mı vede kim oynar neden oynar !?..[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oynarsınız, ben 31200 ile rus sunucularında oynuyordum biraz sıkıntılıydı ama o bağlantıyla oynanır tabii. keşke türkiye'de de sunucusu olsa.. cidden süper keyifli cooperative multisi de single'ı da.. SAM I AM! 8-)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 07 Haziran 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hehe süper abi ya roket sniper cok hoş yukardaki yari akrep machine gun lı elemanalra kafadan sniperla vermek süper oluyor ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: screamer, 07 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: Netten oynanabilir ama tek sorun var cablo netin o kadar npc yi kaldırır mı vede kim oynar neden oynar !?.. abi mmorpg kaldiriyor bunu neden kaldırmasınki?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ss yi ben bi yuklim ya makine dandikken oynıyamamıştım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 serious sam şu fps oyunuydu di mi? multiplayer desteği var mıydı onun?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 olmamı bonafortuna[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Bonecrusher, 07 Haziran 2004 18:30 tarihinde demiş ki: serious sam şu fps oyunuydu di mi? multiplayer desteği var mıydı onun? :yapma: Olmadı be bonecrusher hemide fps bölümü moderatorüsün.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sordum sadece.. hatırlamıyorum kaç yıl oldu.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 harbi inanılmaz zewkli bir oyun. insan sürekli zewkten çıldırıyo.[signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oyun, oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Erutan, 07 Haziran 2004 18:09 tarihinde demiş ki: abi mmorpg kaldiriyor bunu neden kaldırmasınki? Çok npc = çok lag sen hangi mmorpg de sana saldıran 100 kadar bizon gördün hoş painkiller ın Türk server ı açıldı Sam ondan daha güzel niye olmasın ama Painkiller da araziler Sam inkinden daha küçük S Sam de haritalar çok büyük bu sorun çıkartabilir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yahu esinlendim oynıcam su oyunu bi ara da multiyi deneylim nası oluomus bakarız :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 serious sam HD surumu yayinlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu oyunu da hep earth worm jim'le karıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar