BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cok komik yalniz bu kural. Neyse adam gbi internet olan biyerdn bakicm su formalara. Telefonda olmaz bu is adsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Kural öyle zaten muhtemelen İtalya'dan çalıntı...İtalya'da şampiyon olan takım scudetto takıyor,kupayı alanın ise "bullseye" gibi bir işareti var.. O yüzden Gs'nin mor forması yalan dedim,en azından o haliyle...Bu sene sadece BJK'de var Türkiye arması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 2 tane takalim. Bi tane de kola takariz. Oh mis (h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/kit_selector.aspx?selector=228# chelsea'nin bu yılki deplasman formaları herkez çok beğendi arma formayı fln ama şahsen neon renginden tiksinen bir insanım formada. koyu mavi çizgiler ve sarının tonu mükememmel bence chelsea'ninkinde darısı başımıza artık,belki gelecek sezonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gstvde tanıtılıyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 beyaz baya hoşuma gitti. mor da fena deil ama parçalı umduğum gibi değil. alırız bi tane o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ss yok mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 öf digitürk kadar bee=( izleyemiyoruz resmen=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 edit: yukardaki resmin aynısını vermiştim :D Reklam çok kötü duruyor. Mor forma da hoşuma gitti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gs tv digiturk iyi oldu ya izliyebiliyoruz beğendiğim formayı yapmamıs adamlar lan.yıllardır kırmızı veya sadece sarı agırlıklı forma istiyorum.show tv zamanından beri sade sarı forma olmadı bildiğim kadarıyla vişne çürüğü bi forma vardı onuda hiç giymedik.onun harici üst taraf kırmızı agırlıklı yapılan onceki formalar kötüydü mor iyi olmus.beyaz da her zamanki gibi.parçalıyı bende beğenmedim.bide turk telekom yazısı beni çok rahatsız ediyor.onu iyi bi font la falan ayarlayamamıslar.büyük bde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Türk Telekom yazısı Times New Roman olmalıymış. Hiç anlamıyolar bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 şimdi fenerinkilere bi göz gezdirince üvey evlat mıyız diye sordum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gsnin formalar bizimkilerden bile kötü ama en azından klasik parçalıları yapılmış adamların. diğerlerini hiç beğenmeyen gider onu alır biz de klasik forma bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bizim formalar gerçekten güzel sahada çok tatlı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sahada tatlı durduğuna göre mi alacak taraftar formayı yoksa sokakta tatlı durduğuna göre mi? güzel tasarımlı forma dediğin şortsuz, tozluksuz vs. üzerinde tshirt gibi giyebileceğin formadır. bu tarz formayı satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 formanın amacı sokakta günlük giyesin diyemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 biraz da öyle olmalı. işte argümanlarım: * Herkes stada maça gidemiyor. * Herkes halı sahada top koşturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 formalarda ülker yazmıyor değil mi hiç bir yerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sırtlarında yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Wharekauhau said: biraz da öyle olmalı. işte argümanlarım: * Herkes stada maça gidemiyor. * Herkes halı sahada top koşturmuyor. Forma bu alırsın maça giderken giyersin,kazanılan derbilerden sonra giyersin falan. Lisanslı ürün alırsın günlük giyersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hay ülker kadar torrak girsin yaa.. ülkersizini satarlarsa mor alailbirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Abi günlük forma giyenler genelde mahalle maçı yapan çocuklar oluyor. Maç günü dışında filan forma giymem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mor ne ya? Takımdan soğudum resmen of. Gökkuşağı yapsalarmış da tam olsaymış Gaysaray. Cons belasını versin bu formayı hazırlayanların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tenekeadam said: Wharekauhau said: biraz da öyle olmalı. işte argümanlarım: * Herkes stada maça gidemiyor. * Herkes halı sahada top koşturmuyor. Forma bu alırsın maça giderken giyersin,kazanılan derbilerden sonra giyersin falan. Lisanslı ürün alırsın günlük giyersin. Ben de aynı şekilde kullanıyorum formayı ama satışları düşündüğüm için böyle dedim. Ayrıca da mor biraz fazla parlak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar