Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Microsoft Windows 7 için belirlenen yurt dışı satış fiyatlarını daha önceki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Amerika satış fiyatlarından sonra Windows 7 sürümleri için belirlenen Türkiye fiyat bilgileri de elimize ulaştı. Microsoft Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Windows 7, ülkemizde daha ucuza satılacak. Türkiye'de sadece tam sürüm versiyonları kullanıcılar ile buluşacak olan Windows 7'nin vergiler hariç satış fiyatları şu şekilde; Microsoft Türkiye'den gelen açıklamanın tam metni; Windows 7 Türkiye’de (kutu ürün olarak) Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümleriyle tüketicilerle buluşacak. Türkiye için açıklanan son kullanıcı liste fiyatlarına (vergiler hariç) göre bu sürümlerin fiyatları tabloda yer aldığı gibidir. Windows 7 OEM Güncelleme Garantisi Programı 26 Haziran 2009’dan itibaren "Windows 7 OEM Upgrade Garantisi" programı başlatılmıştır. Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7'ye ücretsiz* yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklardır.*Microsoft tarafından ücretsiz olarak sağlanmış olan Windows 7 Medya'sı, COA ve ürün anahtarının tüketiciye ulaştırılması için PC Üreticisi tarafından ilave ücretler talep edilebilir. Bu imkandan sadece aşağıda listelenmiş Windows sürümleri faydalanabilmektedir:Windows Vista Home Premium Windows Vista Business Windows Vista Ultimate Aşağıda listelenmiş Windows sürümleri ise OEM Güncelleme programı ile GÜNCELLENEMEMEKTE ancak Windows 7 Full Sürüm kutu ürünü ile Windows 7'ye yükseltilebilmektedir:Windows Vista Home Basic Windows Vista Starter Tüm Windows XP Sürümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 230$ baya ucuzmuş:D, vista'ya ztn zor alıştım 1 senedir şimdi hayatta para vermem microsoft'a. kusura bakmasın bill paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 windowsa para mı verilir zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 penth buraları okuyo beyler ispitler sizi bill geyts e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 terfi almak için yapabilir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 şirketlere bu fiyattan satsan. ev kullancısına da 50 dolardan falan satsan deli para kazanmaz mısın maykro? kimse de korsana yönelmese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 biz açıkgözlü milletiz. home edişını şirketteki bilgisayarlara kurarız aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 fiyatlar çok iyi yalnız. Vista saçmasını dünya paralara satmışlardı. Win7 'yi baya övüyorlar hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Windows 7 OEM Güncelleme Garantisi Programı 26 Haziran 2009�dan itibaren "Windows 7 OEM Upgrade Garantisi" programı başlatılmıştır. Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7'ye ücretsiz* yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklardır. *Microsoft tarafından ücretsiz olarak sağlanmış olan Windows 7 Medya'sı, COA ve ürün anahtarının tüketiciye ulaştırılması için PC Üreticisi tarafından ilave ücretler talep edilebilir. Bu imkandan sadece aşağıda listelenmiş Windows sürümleri faydalanabilmektedir: Windows Vista Home Premium Windows Vista Business Windows Vista Ultimate ya bende simdi hme premium war ama seneler once aldim upgrade beles mi dimi anamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Nakamura said: biz açıkgözlü milletiz. home edişını şirketteki bilgisayarlara kurarız aga. yok işte on aengel olacaklar. olacaklardan kastım kanunen yasak olacak. zaten microsoftun işi şirketlerle. öyle sallamamazlık etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Windows başarılıdır, değildir o mevzuya girmiyorum hiç.. İnsanlar yılda bir ekran kartı upgrade ediyor, eşşek yüküyle para veriyor bu ürünlere. 1 sene içinde de hooop yenisi çıkıyor yok bilmem ne teknolojisi varmış hoop yeni upgrade. ekran kartını yenilirken millet koşa koşa bayılıyor da paraları, konu işletim sistemi olunca herkes bir "ne vericem yee para, korsan akarrrr." moduna giriyor. hep garip geliyor bana bu. -.- bir kere yazılım denen şey daha kasıntı birşey olmalı. hardware denen teknolojiyi geliştir sonra haldır haldır bas kartları da bir işletim sistemi öyle değil ki, bir güvenlik açığı vs burnundan getiriyor, milyonlarca euro zarara sokabiliyor firmayı falan fişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 niye garip olsunki, beleşe hardware bulsak onu da alırız. bide şu upgrade olayı laptoplarla gelen windowslar için de geçerli mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bi çıksın millet kullansın 1 sene flan, "XP den iyi abi bu" diyenler çoğunluktaysa bide yaklaşık 100 tane falan update gelmişse (delikli peynir gibi işletim sistemi almayalım sdf) :D. ondan sonra bi bakarım belki alırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 rc i kurun , mart 2010 a kadar ucretsiz biliyosunuz, acaip de memnunum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 win7'den sonra xp ye güvenlik update'leri çıkmicak haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 valla benim kurasım var aslında RC ama bilmiyorum. tırsıyorum açıkcası. bişe olur diye :D format atmak zahmetli iş bir de. driver sıkıntısı ceker miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Abı ev kullanıcısı adına pahalı fıyatlar. Makul bişi olursa alırım ben, 150 200tl nedır abı. Maşallah. Tabi el mecbur alcaz bi zaman sora. Bir de aklıma geldi, benim bi laptopum var, işim içinde kullanıyorum onu, oyun içinde. Gidip home edition alsam olma mı :D. İlla işle alakalı olanı mı almam lazım acep :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bence çok da fena değil aslında fiyatlar, hatta iyi bile. Bi kerecik 250$ veriyosun, senelerce kullanıyosun ve her türlü destek de sana açık. XP 2001'de çıktı, hala kullanıyo insanlar. Fanatiklik derecesine varacak kadar XP'yi sevenler var hatta. Win7 çok da farklı olmicak bana kalırsa bu açıdan. Ben şimdiden başladım bi şeyler biriktirmeye valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 said: Microsoft Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Windows 7, ülkemizde daha ucuza satılacak. Türkiye'de sadece tam sürüm versiyonları kullanıcılar ile buluşacak olan Windows 7'nin vergiler hariç satış fiyatları şu şekilde; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 burdaki bir noktaya parmak basayım Şimdi 26 haziran da böyle birşeyi lanse ettiler Ne demek yani, bu tarihten once vista bussiness veya diğer destekli ürünleri OAM olarak alanlar free upgrade yapamayacaklarmı? kamaştım Ayrıca; Ben ve 2 arkadaşım, release candidate e geçtikten ventrilo da sorunlar yaşamaya başladık. Bir süre normal çalışırken vent, bir anda sesler kesiliyor ve yaklaşık 2 3 dakika sonra bütün buffer edilmiş sesler birden geliyor. Uygulamanın derdidir diye tahmin ediyorum, gamer adamlar rc ye geçmeden bunu göze alsınlar. P.S: Belki spesifik ses kartlarının başına geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sparkcaster said: penth buraları okuyo beyler ispitler sizi bill geyts eahahah :) EKMEK CALMAZSINIZ TELEVIZYON CALMAZSINIZ dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ulan ben ayin 22 sinde aldim tuh kacirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Penthesilea said: EKMEK CALMAZSINIZ TELEVIZYON CALMAZSINIZ dsfsd sdfhjsdgf bill kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben de metni tam olarak anlamadım. vista home premium yüklü haliyle aldığım laptopumu upgrade edecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 muallak işte orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar