Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 Türkiye Fiyatları

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Microsoft Windows 7 için belirlenen yurt dışı satış fiyatlarını daha önceki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Amerika satış fiyatlarından sonra Windows 7 sürümleri için belirlenen Türkiye fiyat bilgileri de elimize ulaştı.

Microsoft Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Windows 7, ülkemizde daha ucuza satılacak. Türkiye'de sadece tam sürüm versiyonları kullanıcılar ile buluşacak olan Windows 7'nin vergiler hariç satış fiyatları şu şekilde;

Microsoft Türkiye'den gelen açıklamanın tam metni;

Windows 7 Türkiye’de (kutu ürün olarak) Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümleriyle tüketicilerle buluşacak. Türkiye için açıklanan son kullanıcı liste fiyatlarına (vergiler hariç) göre bu sürümlerin fiyatları tabloda yer aldığı gibidir.

Windows 7 OEM Güncelleme Garantisi Programı

26 Haziran 2009’dan itibaren "Windows 7 OEM Upgrade Garantisi" programı başlatılmıştır. Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7'ye ücretsiz* yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklardır.

*Microsoft tarafından ücretsiz olarak sağlanmış olan Windows 7 Medya'sı, COA ve ürün anahtarının tüketiciye ulaştırılması için PC Üreticisi tarafından ilave ücretler talep edilebilir.

Bu imkandan sadece aşağıda listelenmiş Windows sürümleri faydalanabilmektedir:

Windows Vista Home Premium
Windows Vista Business
Windows Vista Ultimate

Aşağıda listelenmiş Windows sürümleri ise OEM Güncelleme programı ile GÜNCELLENEMEMEKTE ancak Windows 7 Full Sürüm kutu ürünü ile Windows 7'ye yükseltilebilmektedir:

Windows Vista Home Basic
Windows Vista Starter
Tüm Windows XP Sürümleri

Sosyal ağlarda paylaş

Windows 7 OEM Güncelleme Garantisi Programı

26 Haziran 2009�dan itibaren "Windows 7 OEM Upgrade Garantisi" programı başlatılmıştır. Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7'ye ücretsiz* yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklardır.

*Microsoft tarafından ücretsiz olarak sağlanmış olan Windows 7 Medya'sı, COA ve ürün anahtarının tüketiciye ulaştırılması için PC Üreticisi tarafından ilave ücretler talep edilebilir.

Bu imkandan sadece aşağıda listelenmiş Windows sürümleri faydalanabilmektedir:

Windows Vista Home Premium
Windows Vista Business
Windows Vista Ultimate

ya bende simdi hme premium war
ama seneler once aldim
upgrade beles mi dimi anamadim
Sosyal ağlarda paylaş

Windows başarılıdır, değildir o mevzuya girmiyorum hiç..

İnsanlar yılda bir ekran kartı upgrade ediyor, eşşek yüküyle para veriyor bu ürünlere. 1 sene içinde de hooop yenisi çıkıyor yok bilmem ne teknolojisi varmış hoop yeni upgrade. ekran kartını yenilirken millet koşa koşa bayılıyor da paraları, konu işletim sistemi olunca herkes bir "ne vericem yee para, korsan akarrrr." moduna giriyor.

hep garip geliyor bana bu. -.-

bir kere yazılım denen şey daha kasıntı birşey olmalı. hardware denen teknolojiyi geliştir sonra haldır haldır bas kartları da bir işletim sistemi öyle değil ki, bir güvenlik açığı vs burnundan getiriyor, milyonlarca euro zarara sokabiliyor firmayı falan fişman.
Sosyal ağlarda paylaş

Abı ev kullanıcısı adına pahalı fıyatlar. Makul bişi olursa alırım ben, 150 200tl nedır abı. Maşallah. Tabi el mecbur alcaz bi zaman sora.

Bir de aklıma geldi, benim bi laptopum var, işim içinde kullanıyorum onu, oyun içinde. Gidip home edition alsam olma mı :D. İlla işle alakalı olanı mı almam lazım acep :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok da fena değil aslında fiyatlar, hatta iyi bile. Bi kerecik 250$ veriyosun, senelerce kullanıyosun ve her türlü destek de sana açık.
XP 2001'de çıktı, hala kullanıyo insanlar. Fanatiklik derecesine varacak kadar XP'yi sevenler var hatta. Win7 çok da farklı olmicak bana kalırsa bu açıdan.
Ben şimdiden başladım bi şeyler biriktirmeye valla :P
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki bir noktaya parmak basayım

Şimdi 26 haziran da böyle birşeyi lanse ettiler
Ne demek yani, bu tarihten once vista bussiness veya diğer destekli ürünleri OAM olarak alanlar free upgrade yapamayacaklarmı?

kamaştım

Ayrıca;

Ben ve 2 arkadaşım, release candidate e geçtikten ventrilo da sorunlar yaşamaya başladık. Bir süre normal çalışırken vent, bir anda sesler kesiliyor ve yaklaşık 2 3 dakika sonra bütün buffer edilmiş sesler birden geliyor. Uygulamanın derdidir diye tahmin ediyorum, gamer adamlar rc ye geçmeden bunu göze alsınlar.

P.S: Belki spesifik ses kartlarının başına geliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...